Egy 38 centiméter hosszú ujjat találtak Egyiptomban, aminek röntgen képek is bizonyították a hitelességét. A egyiptomi kutatók számítása szerint az ujj hosszúságából kiindulva, a lény magassága elérhette az 5 métert. Ez a felfedezés bizonyíték lehet a nephilimek/óriások (vagy annunakik) létezésére a távolabbi múltban.

Egy 38 centiméter hosszú ujjat találtak Egyiptomban, aminek röntgen képek is bizonyították a hitelességét. A egyiptomi kutatók számítása szerint az ujj hosszúságából kiindulva, a lény magassága elérhette az 5 métert.
Ez a felfedezés bizonyíték lehet a nephilimek/óriások (vagy annunakik) létezésére a távolabbi múltban.
A képeket 1988-ban tették közzé Európa egyik vezető napilapjában, a Bild.de-ben.
Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szülének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak. (1Móz 6:4.) 
És láttunk ott óriásokat is, az óriások közül való Anáknak fiait, és olyanok valánk a magunk szemében, mint a sáskák, és az ő szemeikben is olyanok valánk.
38 centis ujjat találtak Egyiptomban: Bizonyíték a nephilimek létezésére?A vállalkozó, Gregor Spörri szerint az óriás ujj tulajdonosa egy sírrabló, aki nem hivatalosan találta a leletet Egyiptomban. Mikor Spörri ajánlatot tett az ujjért cserébe, a tulajdonosa visszautasította, hogy: Soha.
A német napilapnak adott interjújában Spörri kijelentette: "Teljesen elképedtem, amikor megláttam a sötétbarna óriás ujjat. Megengedték, hogy kézbe vegyem, és hogy képeket készítsek róla."
A sírrabló röntgen képekkel is bizonyította az ujj hitelességét. Mind a két felvétel, amit mutatott, 1960-ból való. 
38 centis ujjat találtak Egyiptomban: Bizonyíték a nephilimek létezésére?Spörrit hajtotta a kíváncsiság, tudni akarta hol nyugszik ez az óriás lény, ezért 2009-ben visszatért Egyiptomba, hogy többet megtudjon a relikviáról, de addigra a férfi eltűnt. Az ujjal és minden lehetséges nyommal, bizonyítékkal együtt.
2012-ben Gregor Spörri nyilvánosságra hozta a sztorit. A kutatók pedig vegyes érzelmekkel fogadták a titokzatos ősi ereklyét. A legnagyobb probléma, hogy az ujj nem fér bele semmilyen jelenlegi, régészek vagy történészek által bemutatott hagyományos elméletbe. 
Ez a lelet bizonyíték az óriások jelenlétére a Földön a távoli múltban. És hogy a titokzatos óriás lábnyomok is igaziak, amiket a világ számos pontján találtak.

Képek: 

38 centis ujjat találtak Egyiptomban: Bizonyíték a nephilimek létezésére?

38 centis ujjat találtak Egyiptomban: Bizonyíték a nephilimek létezésére?


38 centis ujjat találtak Egyiptomban: Bizonyíték a nephilimek létezésére?

38 centis ujjat találtak Egyiptomban: Bizonyíték a nephilimek létezésére?
Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu  
(Az írást és a képeket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!ancient-code.com
Share To:

Post A Comment: