Ehhez a gyakorlathoz egy partnerre lesz szükséged. Üljetek le kényelmesen egymással szemben, és fogjátok meg egymás kezét. Egyikőtök majd küldi az...

Színek Küldése Telepatikus Módszerrel

Ehhez a gyakorlathoz egy partnerre lesz szükséged. Üljetek le kényelmesen egymással szemben, és fogjátok meg egymás kezét. Egyikőtök majd küldi az információt, a másik meg venni fogja.  Most mindketten csukjátok be a szemeteket.

A küldő most koncentráljon egy színre, de ne valami különleges színre, amit nehéz eltalálni (pl. :akvamarin), hanem valami egyszerűre (pl.: sárga). A küldőnek tisztán látnia kell az elméjében a kiválasztott szint, látnia kell, amint a kezén keresztül átáramlik a befogadó személybe, át a kezein, egészen a fejébe. A küldőnek ezt a képet kell a fejében tartania. Amikor a küldő már kellően maga elé vizualizálta ezt a színt, szólnia kell a befogadónak, hogy ő készen áll. Miközben a küldő a vizualizálással foglalkozott, a befogadónak meg kellett tisztítania az elméjét, és amikor a küldő jelez neki, hogy készen áll, neki, ki kell mondania az első szint, amit maga előtt lát, amire először gondol, amit először lát az elméjében.
Egy tipp a befogadónak: Gyakran abba a hibába esünk, hogy az első színt, ami eszünkbe jut nem számítjuk, mert úgy gondoljuk, hogy azt csak mi találtuk ki. Még ha így is érzed, akkor is mondd ki ezt a szint, mert a legtöbb esetben, amire először gondolunk az a helyes. Mondd ki tehát, mert a partnered nem fog neked hinni, ha már vagy századszor mondod, hogy: "Dehát én valójában erre a színre gondoltam először!" Ha sikerült kitalálnod a színt, akkor kezdhetitek elölről a gyakorlatot.

3 Egyszerű Gyakorlat Az ESP Fejlesztésére
A Kártyalapok Színének Eltalálása


Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz egy pakli kártyára (francia kártya). Keverd meg jól és helyezd egy rakásra. Mielőtt hozzákezdenél a gyakorlathoz, vegyél ki a pakliból egy piros és egy fekete kártyalapot, és figyeld meg, hogy melyik szín milyen érzeteket kelt benned. Mindössze annyit kell tenned, hogy fogod a kezedben és megfigyeled, hogy az adott kártya milyen érzetet kelt benned: hideg vagy meleg, de lehet bármilyen más érzet is (bizsergés, csiklandós, stb.). Aztán mikor elkezded húzgálni a kártyákat, csak figyelned kell milyen érzetet kelt, és ez alapján tudni fogod, hogy milyen színű az adott kártya. A gyakorlat előtt, a tenyered 15 másodpercig tartó gyors összedörzsölése is segíthet, mert aktiválja a tenyér csakráidat. Most vedd a kezedbe az első, a pakli tetején lévő kártyát, és anélkül, hogy megnéznéd, próbáld eltalálni, hogy piros-e vagy fekete. Hogy a legjobb eredményeket érd el, akár a homlokodra is helyezheted. Így sok ember számára általában könnyebb eltalálni a színeket. De ha úgy érzed úgy könnyebb, akkor bárhová máshová is helyezheted a kártyalapot, mondjuk a solar plexus csakrád közelébe is. Ha a megfelelő helyre teszed, azt érezni fogod. Próbáld ki, és meglátod milyen jól működik.

3 Egyszerű Gyakorlat Az ESP Fejlesztésére
Az Aura Érzékelése


Ez egy eléggé szórakoztató gyakorlat. Ehhez is partnerre lesz szükséged. Egyik személy lesz a küldő, a másik a befogadó. A befogadónak most be kell csuknia a szemeit. A küldőnek mögé kell állnia, és anélkül, hogy megérintené a befogadót, közel helyezni a befogadó egy testrészéhez a kezét (pár inchnyire). Ilyenkor bár nem történik fizikai kontaktus, a befogadónak éreznie kell a másik kezét, mert az az aurájához ér. Bizonyos távolságból már éreznie kell. A küldőnek egy helyen kell maradnia a kezével, hogy a befogadó könnyedén kitalálja a kezének a helyét. Például lehet kezdésnek a fej mögött. Amikor a befogadó valamilyen bizsergő vagy meleg érzést érez valamely testrészénél, szólnia kell a küldőnek, és a küldő visszaigazolja az állítás helyességét.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!atw.hu/Ébren álmodók
Share To:

Post A Comment: