Úgy gondoltam, hogy bemutatok nektek néhány energiagyakorlatot, amit jómagam is használok. / Energia gyakorlatok/Energia áramoltatás ~ energia gyakorlatok, energiaáramlás, hírek, spiritualitás, tudás, spirituális gyakorlatok, gyakorlatok, finomérzékelés gyakorlatok,


Energia gyakorlatok/Energia áramoltatás
Úgy gondoltam, hogy bemutatok nektek néhány energiagyakorlatot, amit jómagam is használok.

1.Gyakorlat:
Ezt a fajta gyakorlatot párban lehet gyakorolni. Nyújtsd ki a kezed (lehet kicsit behajlítva is,ha úgy kényelmesebb), a tenyered fordítsd felfele. A partnered is nyújtsa ki a kezét és helyezze a tenyerét a tenyereid fölé pár centire. Próbáljátok érezni egymás energiáit. Be is csukhatjátok a szemeteket, ha úgy jobban rátudtok hangolódni. A partnered, akinek a tenyere felül van, az kezdje kicsit távolítani a másiktól (felfelé), majd lassan vissza. Egy idő után cseréljetek.

Energia gyakorlatok/Energia áramoltatás
2.Gyakorlat
2.Gyakorlat:
Ehhez is egy partnerre lesz szükség. A legjobb, ha mind a ketten álló helyzetbe gyakoroljátok ezt. Egy kicsit enyhén behajlított karra, a tenyeretek nézzen egymás felé (ahogy a rajzon is látható). Az egyikőtök maradjon mozdulatlan, a másik partner húzza el a kezét  egy kicsit, majd vissza (próbálja érezni a két kéz közötti energiát). Egy kis idő után cseréljetek (vagyis az, aki mozdulatlan maradt, az ugyanúgy húzza el a kezét, és próbálja érezni az energiát).
Energia gyakorlatok/Energia áramoltatás
3.Gyakorlat3.Gyakorlat:
Ha nincs kivel gyakorolnod, akkor van egy egyedül végezhető gyakorlat is. Fordítsd a két tenyered egymás felé, de ne érintsd össze. Lassan húzd szét a kezeidet, majd lassan told össze. 5-10 percig kell csinálni alkalmanként. Akkor húzd csak szét a tenyereidet, ha már melegséget, vagy bizsergést érzel.

Jó tanács: ne legyen semmilyen ékszer (gyűrű,nyaklánc,karkötő) rajtatok közben.

Használjátok őket egészséggel. Fejlesszétek önmagatokat.
Fényem és Szeretetem öleljen benneteket!
Sandal
Szerző: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: