Sandalphon arkangyal üzenetei: Ismerjétek fel ÖnMAGatokat (2014.dec.1.)
Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Ezen időszak - amit ti decembernek neveztetek el - a öröm, a boldogság, a Szeretet és az önfelismerés hónapja.
Fel kell ismernetek, hogy Ti is Isten Fényei vagytok, akik az Ő gyermekei és csodálatos teremtményei. Erősítsétek Hitetek a Szentháromság erejével.
Többféleképp szoktátok nevezni. Atya-Fiú-Szentlélek, test-lélek-szellem, gondolat-szó-tett, szellem-szív-lélek, múlt-jelen,jövő...
Bárhogy is nevezitek, ez a három EGYüttesen adja tapasztalataitokat.
Emlékezzetek arra, Akik Valójában Vagytok. Ismerjétek fel ÖnMAGatokat Isten végtelen és Feltétel Nélküli Szeretetében és örök Fényében. Ismerjétek fel, hogy sosem tudtok tőle elszakadni, még ha így is érzitek, mert Ő mindenhol ott van, mindenhol veletek van. EGYek vagytok vele, és EGYek vagytok egymással, más embertársaitokkal és az összes létezővel.
Nyissátok meg magatokat az új leáramló energiáknak, és fogadjátok be. Ezáltal teremtő erőtök is növekedni fog, így még gyorsabban manifesztálhatók lesznek gondolataitok általi teremtéseitek. Használjátok teremtő erőtöket pozitívan és szeretetteljesen.
Szabaduljatok meg minden félelemtől és negatív energiától, ami bennetek van. A Szeretet erejével és a Fény tisztító energiájával lelketek újra harmóniába kerül.
Álljatok készen drága lelkek, a szükséges új energiák befogadására.
Engedjétek be a Fényt a Szívetekbe, és emlékezzetek igazi Szeretetre! Az igazi Fényre, ami összeköt Titeket!

Ti vagytok a Fény a sötétségben. Ti vagytok a változás...!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette"/Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta 
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: