Mostanában sok bennetek a félelem, és az aggódás. Ne hagyjátok,hogy ezek az érzések a hatalmukba kerítsenek titeket. Ez csak a sötét oldalt táplálja. Kerüljétek a negatív híreket, médiát, és a negatív személyeket. Hamarosan itt van a májusi portálnyitás ideje, ami hatalmas változásokat fog eredményezni. / Sandalphon arkangyal üzenetei: Figyeljetek a belső hangotokra (2013.máj.7.) ~ angyali tanítások, angyalok, arkangyali üzenetek, arkangyalok, Fény, fényörvény, hírek, hit, Isten, sandal, sandalphon, sandalphon arkangyal, Sandalphon arkangyal üzenete, szeretet,

Drága testvéreim, fénytestvéreim!
Mostanában sok bennetek a félelem, és az aggódás. Ne hagyjátok,hogy ezek az érzések a hatalmukba kerítsenek titeket. Ez csak a sötét oldalt táplálja. Kerüljétek a negatív híreket, médiát, és a negatív személyeket.
Hamarosan itt van a májusi portálnyitás ideje, ami hatalmas változásokat fog eredményezni. Nagy energiák fognak megindulni. A portálnyitásig pedig nagyon erős energiák áramlanak, amiket fizikailag is érzékelhettek (fejfájás,szédülés... egyénenként változó).
Készüljetek fel rá, hogy utána gyorsabban fognak megtörténni a dolgok. Ezért is kell figyelnetek a belső hangotokra, a gondolataitokra, az érzéseitekre. Annyit meditáljatok, amennyit csak tudtok, mert a sötétség sosem alszik. Tudják, hogy közeleg a bukásuk ideje. A Cabal tudja,hogy nincs esélye a Fény szövetségesei ellen, még mindig félelemkeltéssel próbálkoznak világotokban.
Ezért kell mindannyiótoknak nagy mennyiségű szeretetenergiát küldeni Gaianak és a rajta élő összes embernek. Emellett pedig dolgozni önmagatokon,hogy nagyobb rezgésre emelkedjetek,mert ez a kulcs a változáshoz, ami már a küszöbön van. Képzeljétek el az új világot, egy békés, harmonikus világot, amibe majd átléptek... Ahol nincsen anyagiasság, gondok, stressz, félelem, háborúk, betegségek, megosztottság... és semmilyen negativitás, ami most jellemző jelenlegi világotokra. 
MI itt vagyunk a Mennyország által, és segítünk Titeket mindenben. De nektek is tennetek kell azért,hogy az Esemény megtörténjen. Ez csakis rajtatok múlik...
Tudjuk,hogy nagyon türelmetlenek vagytok már...
Látjuk és érezzük...
De mindennek eljön a maga ideje. 
Hamarosan eljuttok a teljes tudatosság állapotába és szent feladatotok beteljesül....
Kérlek benneteket drága testvéreim, jobban figyeljetek oda a következő időkben arra, hogy kinek adtok bizalmat a környezetetekben, ismerőseitek körében is, mert a sötétség bizony becsaphat, és manipulálhat titeket,ha nem figyeltek eléggé a belső hangotokra és megérzéseitekre.
Minden egyes információt, amit kaptok, vagy olvastok, érezzetek át,szűrjétek, hogy honnan is jön/jött valójában. 
Ne feledjétek: A szeretet a legnagyobb és leghatalmasabb energia az Univerzumban!
És TI mind spirituális lények vagytok, akik birtokában vannak az ősi tudásnak. 
Ez a tudás az, amit elő kell hozni magatokból, viszont ehhez az kell, hogy felhagyjatok mindenféle mérgezéssel (kozmetikumok,készételek,fluorid,káros szenvedélyek amik pusztítják testeteket).
Próbáljatok megszabadulni a negatív tulajdonságoktól, mint a gyűlölet, az irigység, kapzsiság, a féltékenység, az arrogancia, az egó. 
Helyette töltsétek fel magatokat pozitív tulajdonságokkal: Feltétel nélküli szeretet, boldogság, öröm, kedvesség, önzetlenség, őszinteség... 
Mai napon pedig Gaia földanyánk üzenetével szeretnék zárni, amit nektek küldött:
"Köszönöm,hogy ennyi Szeretet energiát adtok nekem."
Ti is köszönjétek meg Gaianak, hogy rajta élhettek, és megad nektek mindent, ami az élethez szükséges... 
Nem vagytok egyedül drága testvéreim, MI itt vagyunk veletek. Hívjatok minket, amikor szükségét érzitek, és MI ott leszünk,hogy segítsünk. 
Nagyon Szeretünk benneteket egész lényünkkel. 
A Fény győzelme már közel van... 
Köszönöm,hogy befogadtátok üzenetemet, engedjétek,hogy szeretetem elárassza szíveteket...
A szeretet a legnagyobb erőtök, és kulcs, ami minden kaput kitár előttetek.
Fény és Szeretet nektek drága testvéreim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Sandal-Bárány Tünde Nikoletta 
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: