Nem véletlenül vagytok itt lent ezen a csodálatos bolygón, amit Gaianak hívnak. Azért vagytok itt, hogy tanuljatok. Különbözőek vagytok, és egyediek.

Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Nem véletlenül vagytok itt lent ezen a csodálatos bolygón, amit Gaianak hívnak. Azért vagytok itt, hogy tanuljatok. Különbözőek vagytok, és egyediek. De ne felejtsétek el, hogy Ti is az Egész egy-egy darabkái vagytok. EGYek vagytok mind. Mindannyian Fényből születtetek, Fény által léteztek, Fényt sugároztok magatokból. Gaiának az Áldott gyermekei vagytok idelent.
Kihívásokat, feladatokat, küldetéseket kell itt teljesíteni. Mivel saját magatok vállaltátok ezt, mielőtt ide érkeztetek. Tudtátok,hogy mire vállalkoztok.
A Sötétségből a Fénybe vezető út nem mindig könnyű... Senkinek sem könnyű az ébredés. De annál örömtelibb, mikor rájössz, hogy a világ nem csak fizikaiságból áll, hanem sokkal több annál.
Képesek lennétek egy gondolatotokkal megváltoztatni a világot. De ehhez HITre van szükség a szívetekben, hogy el is higgyétek, hogy képesek vagytok rá!
Fényetek, Szeretetetek, és magas rezgésetek segítségével bárkit képesek vagytok visszarántani bármilyen sötétségből. Bármilyen alvó lelket képesek vagytok felébreszteni magatok körül.
Bízzatok magatokban!
Egyénileg is erősek vagytok, de EGYségben még több energiát és Fényt tudtok szétsugározni szerte a világon! Mint, ahogy egy földi mondás is tartja: EGYségben az Erő.
Sose erőltessetek másra semmit sem. Mindenkinek adjátok meg a szabad választás jogát.
A Szeretet a legnagyobb "fegyveretek", és a HIT. Mindezek mellett ne feledkezzetek meg a szerénységről és az alázatról Atyánk felé.
Sandalphon arkangyal üzenetei: Feltétel nélküli szeretettel EGYmás felé (2013.aug.22.)Kérlek benneteket tiszteljétek EGYmást, és hagyjatok fel minden negatív gondolattal és negatív tettel. Nagyon sokszor olyan dolgokat gondoltok, és teremtetek magatok körül, ami sem nektek nem jó, sem a világnak (mert amit elindítotok negatív gondolatokat, az nem csak magatokra és másra /környezetetekben élőkre/ hatnak). Próbáljatok megszabadulni a negatív tulajdonságoktól, mint a gyűlölet, az irigység, kapzsiság, a féltékenység, az arrogancia, az egó.......
Helyette töltsétek fel magatokat pozitív tulajdonságokkal: Feltétel nélküli szeretet, Hit, boldogság, öröm, kedvesség, önzetlenség, őszinteség...
Ne mondj, ne kívánj és ne gondolj másról olyat, amit magadnak nem szeretnél. Fogadj el mindenkit teljes, feltétel nélküli szeretettel. Ne ítélj és ne ítéltess,mert az nem a Te dolgod, hanem a Teremtő Atya feladata.
Próbálj meg mindenkinek őszintén, és szívből megbocsátani, bármit is tettek ellened. Ez az EGYik kulcsa a Fény útját járó lelkeknek. Ha nem tudsz megbocsátani, akkor a szívedben csak összegyűlnek a negatív rezgések, amitől egy idő után már nehéz lesz megszabadulnod, és ez további szenvedéseket okozhat számodra...
Légy mindig Becsületes,őszinte, és tiszta lelkű utad során. Mindig a Fény vezesse szíved és lelked. Tárd ki a Szíved minden és mindenki felé!
Sokatokon látom/látjuk,hogy még nem képesek befogadni az új dolgokat, energiákat. Elzárkóztok minden új elől. Pedig az új nem mindig rossz. Ti még rendszerint ezt hiszitek, mivel tudatlanságotok vezet benneteket önhibátokon kívül. Lépjetek ki a Fénybe, és engedjétek be a szívetekbe. Folyamatosan új energiák érkeznek. Ezeket is engedjétek át, fogadjátok be Szeretettel. Ne féljetek drágáim!
Jelenlegi világotokban próbáljatok feltétel nélküli szeretettel fordulni egymás felé. Felejtsetek el minden másfajta érzelmet. Nincs helye sem féltékenységnek, sem haragnak, sem dühnek, sem más egyéb negatív érzelemnek. Ezekre csak az energiáitokat pazaroljátok.
A legnagyobb próba mindenkinek amit az életben hozhat, az az önfeláldozás. Nem fizikai, hanem lelki értelemben. Néha, ha a helyzet úgy hozza, meg kell tanulnunk áldozatot hozni. Lemondani arról, amit vagy akit a legjobban szeretünk. Bármilyen fájdalommal is jár. Aki lelkiekben erős, az túljut ezeken a dolgokon.
Ezt jelenti a feltétel nélküli szeretet... hogy képes vagy bármilyen áldozatot hozni (bármiért vagy) bárkiért, mert önzetlen vagy. Az önzetlen, feltétel nélküli szeretet az Univerzum egyik alapja, amit még tanulnotok kell.
Ez minden boldogság alapja is. Ezzel önmagad is kiegyensúlyozod, az érzéseid, a gondolataid.
A feltétel nélküli szeretet szabaddá teszi a lelked.  Jóleső érzések veszik át a helyüket a lelkedben. A feltétel nélküli szeretet elhatározás és döntés... és a teljes elfogadás.
Egymás között a feltétel nélküli Szeretet pedig a legnagyobb odaadás, amit az életben adhatsz...
A saját utatokat Ti döntitek el,hogy miből építitek. A jelenre koncentráljatok, és önmagatok fejlesztésére! A változást a döntéseitek, az érzéseitek, gondolataitok határozzák meg! A változás Ti magatok vagytok!
MAG népe! Ti vagyok maga a KULCS! Tőletek fog minden változás elindulni. Nem is sejtitek még, hogy mennyire nagy befolyással vagytok a világra...
Alkossatok EGYséget végre! Teremtsetek békét a világban, hisz képesek vagytok rá! Higgyétek el magatokról, hogy többek vagytok egyszerű "embereknél". Ti magatok is Fények vagytok és energia! Ti vagytok a Fény a Sötétségben!
Marcus arkangyal legutóbbi üzenete még mindig aktuális számotokra:
"Maradjatok meg Hitetekben. Sugározzátok mindennap  szívetekből a Fényt és a Szeretet lángját. Most sokkal nagyobb szükség van rátok, mint gondolnátok. Csak TI tudtok változtatni saját sorsotokon a szeretet erejével. Használjátok teremtő erőtöket, árasszátok el a bolygót, az Univerzumot szeretet energiáitokkal, és meglátjátok, hogy a pozitív változás megfog érkezni, amire vártok. Végtelen szeretetemmel szeretlek benneteket drága Fények."
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia és erő az Univerzumban.Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Szeretetem és Fényem öleljen benneteket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette"/Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta 
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!

Kapcsolódó cikkek: Sandalphon arkangyal üzenetei: Angyalok lejövetele/Ikerlángok (2013.aug.18.)
Marcus arkangyal üzenete: Sugározzátok mindennap szívetekből a Fényt és a Szeretet lángját (2013.aug.10.)

Share To:

Post A Comment: