Drága testvéreim,fénytestvéreim!

Rengeteg változást észlelhettek mostanába magatok körül. Ahogy rezgésetek emelkedik, úgy nő a tudatosságotok is a bolygón. Belső változásotok a teljes átalakulásotok kulcsa. A kulcs a magasabb szintre való belépéshez.
Fizikai tüneteitek (pl.álmatlanság, fejfájás, hányinger, szédülés,fényvillanások...) /A Fényvillanásokról egy előző üzenetben olvashattok/ a most zajló események és erős energiák áramlásának egyik kihatása, és felkészítés is egyben. Nem mindenki reagál ugyanúgy az őt ért hatásokra. Ez egyén függő is. Fogadjátok el és legyetek hálásak,hogy részesei lehettek ennek.
A ma éjszaka is megtapasztalhattátok az energiák áramlását. Sokan nem tudtak aludni, vagy idegen "jelenlétet" éreztek a környezetükben, amit nem tudtak hova tenni (ezek főként csillagtestvéreink jelenléte volt). Tudnunk kellett a Galaktikus Föderációval egyetemben, hogy ki hogyan reagál a fizikai és nem-fizikai behatásokra és energiákra. Ezért ez egy újabb próba is volt egyben, és felmérés (ami meg fog egy párszor ismétlődni.) Emberi reakciók, az elfogadás, és az ébredési folyamat státuszának felmérése. Főként az "alvó" emberek körében, akikre ez az energia ébredési hatást váltott ki. Az ébredés folyamatos, mint ahogyan a lélek körforgása is.
Mindenki vár a változásra, de ezt a változást először belülről kell megtennetek! A rezgésemelkedés magával hozza a pozitív változásokat, a belső átalakulást, a teljes szemléletváltást. Minden ember életét érinti és megváltoztatja. A sűrű fizikai anyagból egy másik rezgésszámú dimenzióba fogtok átlépni, ahol az illúzió 3D-s érzések és az alacsonyabb rezgésű energiák már nem hatnak (félelem, gyűlölet, féltékenység,stb.). Ezek már nincsenek jelen, ahogy az idő sem. Az emelkedéssel együtt nektek is meg kell tisztítanotok önmagatokat, és lelketeket isteni énetekhez kell kapcsolnotok.
Kérlek titeket drága lelkek, kik látjátok a világban zajló változásokat, - amik sokszor a háttérhatalom jelenlegi irányítása miatt nem mindig jó irányba haladnak - küldjetek Fényt és Szeretetet azokba a régiókba, ahol nem békésen zajlanak ezek a folyamatok. A háttérhatalom sajnos még mindig próbálkozik, hogy káoszt teremtsen és a saját maga javára fordítsa az eseményeket, de erre nincs lehetőségük, és tudják, hogy az idejük már lejárt.
Ezt az imát mondjátok el egyénileg vagy közös meditációk alkalmával e helyzetekben (akár minden este):
"Fényem áradjon szét e helyen (itt gondolj arra a helyre, ahová küldeni akarod a Fényed és Szereteted),
Tisztuljon és szabaduljon fel a Fény által minden lélek,
Szívem minden Szeretetével együtt ragyogjon be minden zugot és töltsön fel minden egyes szívet.
Kérlek Atyám és drága Jézus add sugárzó égi fényed az enyém mellé, add áldásod és szereteted ezeknek az embereknek, és oltalmazd őket a sötétség próbálkozásaitól.  
Áldás!"
Drága lelkek, nyíljatok meg az Atya, és az égiek szeretete felé. Érezzétek azt a szeretetet, amit nap, mint nap küldd/küldenek nektek, bárhol is vagytok. A belsőtökre hallgassatok és a jelenre koncentráljatok. A feladatotokra, a küldetésetekre. Hallgassatok a szívetekre. Minden dobbanása napról - napra közelebb és közelebb visz titeket a kérdéseitek megválaszolásához...
És egy fontos dolgot sose felejtsetek el, bármi is történik veletek: Sose hagyjátok meginogni a Hiteteket!
Becsüljétek meg a fizikaiságot, de a szívetek legyen nyitott minden, és mindenki felé. A Teremtő Atya szeretetével a lelketekben össze kell fognotok és EGY célra összpontosítani és koncentrálni az erőtöket és az energiátokat.Áradjon belőletek a tiszta Szeretet. Adjatok belőle azoknak, akik rászorulnak, hisz nagyon sokan vannak még, akiknek szükségük van erre. Mutassatok utat a sötétben maradt 3D-s lelkeknek. Mutassátok meg a Fényt a Sötétségben.
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek, hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette"/Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta 
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: