Több százan állítják, hogy egy nagy fényt láttak átszelve Tucsont, és ezzel egyidőbe 1-2 hangos robbanás szerű hangot hallottak kedd este.

Több százan állítják, hogy egy nagy fényt láttak átszelve Tucsont, és ezzel egyidőbe 1-2 hangos robbanás szerű hangot hallottak kedd este.
A KGUN 9 tonna számra kapta a hívásokat és több mint 600 hozzászólás érkezett a Facebook oldalukra szerte Tucson és Arizona közötti lakosoktól. 
Az egyik észlelő, Tony Kubrak így írt róla: " A feleségem és én és a fiam ültünk a házban, és egy abszolút hatalmas robbanást éreztünk, hogy megrázta az ablakokat is, megrázott mindent a házban. Kimentem, és nem több,mint 3 perc múlva újra hallottam mindezt, és egy hatalmas, fehér, erős fényt láttam a nyugati égbolton Léptem kívül , és volt, hogy nem lehet több , mint 3 perc múlva hallom mindezt, és látom ezt a hatalmas , fehér, erős fény a nyugati égen. Nem tudtam elhinni... "
A KNXV is hasonló típusú hívásokat kapott a Phoenix területén élőktől. 
Itt vannak a különböző ügynökségek, aki ugyancsak azt mondták, hogy fogalmuk sincs, miféle robbanások és fények voltak: Pima County Sheriff's Department (Pima megyei seriff), Pinal County Sheriff's Department (Pinal megyei seriff), Tucson Police (tucsoni rendőrség), Southwest Gas (Délnyugati Gáz), Tucson Electric Power (Tucson Elektromos Művek), és a National Weather Service (Országos Időjárás Országos Meteorológiai Szolgálat) Tucsonban. Még visszajelzésekre várnak innen: El Paso Gas, Kitt Peak, és Steward Obszervatórium. A Davis Monthan és a Luke légibázis is azt mondták, hogy nem tudnak semmit.
Közzétette/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: