Természetesen semmi olyat nem kell tenned, amit nem akarsz. Csak olyat, amit képes vagy szívvel-lélekkel tenni. Ezzel idézheted elő életedben a...

Természetesen semmi olyat nem kell tenned, amit nem akarsz. Csak olyat, amit képes vagy szívvel-lélekkel tenni. Ezzel idézheted elő életedben a békességet, a boldogságot és a csodákat is!

Fejezd ki az érzéseidet!

Akár jók, akár rosszak, adj hangot nekik, mutasd ki az érzéseidet. Légy egészen őszinte - az ünnepekkor is - és merd kimutatni azt, ami benned van. Így érheted el, hogy megértésre és békességre találj vagy arra, amire vágysz. Csak így indulhat be bármiféle gyógyulás az életedben.

Add azt, amire vágysz!

Szeretetre vágysz? Akkor adj magad is szeretetet. Netán figyelemre? Akkor hallgass meg másokat. Bármire is vágyakozol, előbb azt kell adnod ahhoz, hogy kaphass. Ezzel nemcsak önmagaddal teszel jót, hanem a környezeteddel is, akik talán épp azután sóhajtoznak, amiért te is.

Gyakran mondj köszönetet!

Fejezd ki minél többször a háládat. Nemcsak a finom ételekért és az ajándékokért, hanem minden másért is. Hogy valaki kedves veled, segítséget nyújtott (legyen akármilyen nagy vagy kicsi), és olyanokért is, minthogy együtt lehet a család vagy sikeresen átvészeltétek az idei évet. Minél több dolgot köszönsz meg, annál többet is kapsz!

Adj abból, amid van!

Ha van egy kis plusz pénzed, és jónak látod, akkor adj belőle egy segélyszervezetnek. Hogyha rengeteg sütit sütöttél, oszd meg az éhezőkkel. Amennyiben rengeteg felesleges ruhád van, add a rászorulóknak. De ha idődből van tengernyi, akkor azt oszd meg a magányosokkal. Gondolj azokra, akik nincsenek könnyű helyzetben, legyen az ember vagy éppenséggel állat!

Kérj bocsánatot!

Nincs is jobb időpont a bocsánatkérésre, a kapcsolatok tisztázására, mint az ünnepek. Hidd el, ezzel nem fogod elrontani a dolgokat! Épp ettől teszel emlékezetessé, varázslatossá. Légy bátor és kezdeményezd a kapcsolataid rendbetételét, illetve kérj bocsánatot azoktól, akiket megbántottál. Hidd el, meg fognak bocsátani!

Keresd meg Istent!

Legalábbis ha úgy érzed: erőre, reményre, segítségre vágysz, esetleg hiányolsz valamit az életedben. Mondani sem kell, a Teremtő mindig nyitott arra, hogy belépjen az életedbe, ám az emberek mégis az ünnepek idején a legnyitottabbak. Éppen ezért, ha megerősítenéd a hitedet vagy szükséged lenne égi Atyádra, akkor itt az ideje, hogy megtaláld magadban!

Mondj el egy imát!

Vagy természetesen többet. De ahogy arról az előbb is szó volt, az emberek roppant nyitottak az ünnepek idején. Kifejezetten befogadóak a csodákra. Éppen ezért, ha jónak látod, mondj el egy imát magadért vagy a szeretteidért, akár az egész emberiségért. Imádkozz azért, amiért jól esik, a lényeg, hogy szívből jöjjön azaz ima! 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: