Él egy kislány a világban olyan áldott tehetséggel, aminek hatására mesterfestőket megszégyenítő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket.


Él egy kislány a világban olyan áldott tehetséggel, aminek hatására mesterfestőket megszégyenítő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket. Nem erőltették rá szülei a rajzolást, nem akartak csodagyereket faragni belőle szülei. Mégis az lett. Neki belülről jön az érzés, és mikor festeni kezd, átszellemül, spirituális hatás alá kerül. Akiane 1994 nyarán született az Egyesült Államok-béli Illinois államban. Édesanyja Litván származású, édesapja amerikai, bár a Kramarik családnév utal rá, hogy ő is Európa egy keletibb országából került a tengerentúlra.
A kislány mindössze négy éves volt, amikor először átélt valami megmagyarázhatatlan dolgot. Ő úgy mondja a Mennyországba került. Sőt, a tehetségére is úgy gondol mint valami Isteni ajándékra. Ez az elképzelés egyébként művészetén is erősen érezhető, alkotásainak nagyrésze vallásos hatású, a legtöbb kép paradicsomi tájat, édeni állapotokat és alakokat ábrázol. Kétévnyi rajzolás után kezdett festeni, hat évesen már olyan gyönyörű képeket készített, amelyeket bármelyik neves galéria szívesen kiállítana.

Akiane Kramarik, a spirituális festő "csodalány"
A képet 9 évesen festette.

Három fiútestvér mellett Akiane sosem unatkozik, két bátyja és ötéves öccse mindig gondoskodnak róla, hogy jókedve legyen. Az ifjú tehetség élete egyik céljának tekinti azt, hogy segítsen a világ szegény gyerekein. Arra a kérdésre, hogy szerinte mi a legjobb ajándék, nagyon egyszerű választ ad: a szeretet.
Angolul, litvánul, oroszul folyékonyan tud és ismeri a jelbeszédet is. Reggelente négy órakor kel, elmondása szerint akkor még nyugodt, csendes a ház és olyankor könnyebben megy a festés. Mivel jellemző módon elhíresztelték róla, hogy csaló és a bemutatott képeket nem is ő alkotta, közzétettek néhány videót, amin Akiane munkája az első ecsetvonásától az utolsó pöttyintésig minden rögzítve van, ezzel bebizonyítva tehetségét a kétkedők számára.

Akiane Kramarik, a spirituális festő "csodalány"
Ezt a képet 8 évesen festette Jézusról. 

Tízéves korában meghívta show-műsorába Oprah Winfrey, Amerika egyik kedvenc tévés műsorvezetője. Idén tölti be a tizennégyet és saját vállalata van (Artakiane LLC), amely festményeinek forgalmazásával foglalkozik.
Naponta átlagosan négy órát tölt el festéssel, közben imádkozik. Hogy egy kislány életére mennyire van pozitív vagy negatív hatással ez a túláradó Istenszeretet, azt nem lehet megmondani. Mint ahogyan azt sem, a valós gyermekkor nélkül milyen ember válik belőle. Annyi bizonyos, isteni tehetség, a szó legszorosabb értelmében.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


napvilag.net

Share To:

Post A Comment: