Csak úgy, ahogy az élet esélyt adott arra, hogy álmodj, azt is lehetővé tette, hogy az álmaid valósággá váljanak.Nem számít, ha még nem látod teljes

Csak úgy, ahogy az élet esélyt adott arra, hogy álmodj, azt is lehetővé tette, hogy az álmaid valósággá váljanak.
Nem számít, ha még nem látod teljes egészében az utat, csak tedd meg az első lépést hittel, és megjelenik az út többi része is, amin tovább kell haladnod. Az álmaid valóra válhatnak, ám ahhoz, hogy elérd őket, meg kell szüntetni az akadályokat, sőt, szét is kell törni őket. Igaz, hogy amikor megjelennek az első akadályok, akkor több küzdelemre lesz szükséged ahhoz, hogy legyőzd, és áthidald őket. Az is igaz, hogy komoly erőfeszítéseket kell tenned, de ne feledd, hogy a sikeres emberek soha nem adják fel! Emlékezz arra is, hogy az álmaid várnak rád, és mindazok az áldozatok, melyeket ma meghozol, később bőségesen megjutalmaznak. Ne feledd: soha, de soha ne add fel az álmaidat!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noioprtal
Share To:

Post A Comment: