Adj hálát. Ma, holnap, minden nap. Érdemes bevezetned ezt a jó szokást. Egyrészt azért, hogy igenis tudatában légy annak minden áldott nap, hogy...

Adj hálát. Ma, holnap, minden nap. Érdemes bevezetned ezt a jó szokást. Egyrészt azért, hogy igenis tudatában légy annak minden áldott nap, hogy milyen szerencsés vagy, mennyi mindened van, mi mindenért örülhetsz. Másfelől azért, mert aki hálás, az megbecsüli azt, amije van. Ez az energia pedig még több jót idéz meg. Vagyis így is működtetheted a vonzás törvényét: a hálával még több meghálálni valót vonzol be az életedbe. Nem kell tételesen elsorolni, ne legyen semmi kényszeresség benned. Engedd meg magadnak, hogy szívből mondj hálát mindazért, ami jól esik. Aztán csak figyelj és meglásd, még több pozitív dologgal ajándékoznak meg az égiek!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal
Share To:

Post A Comment: