A Vonzás Törvénye bevonzási modellnek van egy alternatívája, amiről nem sokat beszélnek. Az Elme Törvényei rendszernek nevezik. Az Elme Törvényei rend

A Vonzás Törvénye bevonzási modellnek van egy alternatívája, amiről nem sokat beszélnek. Az Elme Törvényei rendszernek nevezik. Az Elme Törvényei rendszer azt mondja ki, hogy az elme belső működései és a mentális állapot az elsődleges mozgatórugója a bevonzásnak.
Íme 2 lecke az Elme Törvényeiből.

1. lecke: Az elme fókusz általi koncentrációja a bevonzás kiinduló pontja

Az Elme Törvénye azt állítja, hogy erős figyelem kell a bevonzáshoz. Ha elméd ide-oda csapong és nem tudsz hosszabb ideig koncentrálni, akkor figyelmed gyenge lesz, ami gátolja bevonzásod.
Hogy ezen változtass és többet tudj bevonzani, minden nappal fokoznod kell a koncentrálásod. Ez azt jelenti, hogy a jelenben élsz, csak releváns gondolataid vannak és nem engeded, hogy elméd helyről helyre vándoroljon.
Tanuld meg naponta egyre jobban növelni figyelmed és arasd le gyümölcsét!

2. lecke: A bevonzáshoz "A Zónában" kell lenned

Az Elme Törvénye kiemeli a "Zónába" jutás fontosságát. Ez az elme szupertudatos állapota, melyben a tudatalatti és a tudatos elme teljes egységben és harmóniában működik. Talán már voltál ebben az állapotban, amikor látszólag minden simán és gyorsan ment.

A bevonzáshoz meg kell tanulnod minél többször ebbe az állapotba kerülni. Ha nem tudsz bevonzani, akkor nagyon valószínű, hogy nem jutottál el elégszer a "Zónába".
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


manifestationintelligence.com
Share To:

Post A Comment: