Ideje felvállalnod az érzéseidet, a gondolataidat, a véleményedet és azt, aki vagy. Nem arról van szó, hogy akkor veszekedj és mondj ki mindent.......

Ideje felvállalnod az érzéseidet, a gondolataidat, a véleményedet és azt, aki vagy. Nem arról van szó, hogy akkor veszekedj és mondj ki mindent meggondolatlanul. Nem mások megbántása a cél. Arról van szó, hogy ne fojtsd el az érzéseidet, akár jók, akár rosszak legyenek. Nem kell mindig lenyelned a békát. Nyugodtan tárulkozz ki, mondd el, mit érzel és hogyan látod a dolgokat. Merd megmutatni önmagadat, azt, aki valójában vagy és ne foglalkozz azzal, mások mit fognak hozzá szólni. Ha mindig aszerint élsz, mit gondolhatnak mások, akkor sosem leszel boldog és szabad. Épp itt az ideje év végén annak, hogy változtass ezen!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal
Share To:

Post A Comment: