Ajtók nyílnak meg előtted, lehetőségek kínálkoznak arra, hogy véget vess a szenvedésednek. Minden problémánk forrása a szenvedés. A szenvedés pedig...

Ajtók nyílnak meg előtted, lehetőségek kínálkoznak arra, hogy véget vess a szenvedésednek. Minden problémánk forrása a szenvedés. A szenvedés pedig a vágyainkból (elvárásainkból), a félelmeinkből, a gyűlöletből és kételyeinkből erednek. Ha ezek mind nem lennének, akkor a szenvedés sem létezne számunkra. Véget érhetnek a szenvedéseid. Ám ehhez arra van szükség, hogy változtass a gondolkodásmódodon és megszabadulj a negatív érzéseidtől. Ha elég erős és elszánt vagy, akkor rövid időn megtapasztalhatod a könnyed, boldog, harmonikus életet. Nyisd ki a szemed és vedd észre azokat az esélyeket, amiket Isten küld neked, hogy megszabadítson téged a szenvedéstől.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal
Share To:

Post A Comment: