Tom Rietdorf egykori üzemmérnök az utóbbi években részben tudományos kutatások, részben szellemi felismerések hatására saját módszert dolgozott ki...

Tom Rietdorf egykori üzemmérnök az utóbbi években részben tudományos kutatások, részben szellemi felismerések hatására saját módszert dolgozott ki, amelynek neve KaHi Healing. Ebben a hagyományos kínai gyógyászat és az ősi indiai csakratan keveredik a kvantum- és mátrixgyógyászattal, valamint a legújabb orosz gyógyító technológiákkal. 

Együttműködik orvosokkal és természetgyógyászokkal, és azért küzd, hogy az orvosok és a gyógyítók lehetőleg egyre nagyobb mértékben kooperáljanak egymással. Tom Rietdorfhoz egy ötéves, agydaganatban szenvedő gyermeket hoztak a szülei. Mivel a daganat a látóideg közelében helyezkedett el, a gyermek a jobb szemére szinte teljesen megvakult. A daganat típusa olyan jellegű volt, amelynél a gyógyulás esélye nagyon  csekély. A szülők – az édesapa orvos – hallottak Tom Rietdorfról, ezért konzultáltak vele, azt remélvén, talán ő képes segíteni. És valóban ez történt! 

A spirituális módszerek állatoknál is hatásosnak bizonyultak, amint ezt egy beteg kutya vérének eredményei bizonyítják. Fent: a vörösvértestek jellegzetes sorba rendeződése, amely a máj működési zavarait jelzi. Alatta: a normális vérkép látható.

Már az első kezelés után a kisfiú képes volt nagyon mélyen ellazulni. Az egyébként  nagyon nyugtalan gyermek teljesen megváltozott. A gyógyító aktiválta a gyermek  szervezetének öngyógyító erőit. A második ülésen, amelyre valamivel később,  Ausztriában került sor (a kisfiú időközben egy hosszú ideig tartó kemoterápiás kezelést kapott), Tom intenzíven a belső szerveket, a májat, a gyomrot és a vesét kezelte, hogy mentesítse a szervezetet a kemoterápia káros mellékhatásaitól. 

Tom Rietdorf összesen négy alkalommal kezelte a gyermeket, aki mára teljesen  egészséges. Az első kezelésre május 19-én került sor, és szeptember 22-én, tehát négy hónappal később az MR-felvételen a daganatnak nyoma sem volt.

Mi történik a KaHi Healing során?

A módszerrel helyreállítható az optimális állapot, más néven az isteni rend. Négy szinten zajlik a gyógyítás: a test, a lélek, a szellem és a gondolatok szintjén. A terapeuta a  diszharmonikus energiamezőt kapcsolja össze a páciens tudatalattijával. A lélekben így tudatosodik a diszharmónia létezése.
Sok gyógyító saját betegsége vagy valamely nagy trauma révén jutott el a spirituális gyógyászathoz. Ilyen élmény lehet pl. egy súlyos baleset vagy egy életet veszélyeztető betegség
 
A spirituális gyógyításban a fő problémát az jelenti, hogy ne akarjunk semmit, ne  akarjunk ráerőltetni valamit a páciensre. Márpedig a terapeuta segíteni, valamit  közvetíteni akar. Pedig az egyetlen igazán lényeges dolog, amit tennie kell, hogy nem akar semmit. Ez talán ellentmondásosan hangzik, de csak akkor tud kapcsolatot  teremteni a gyógyító energiamezővel, ha sikerül elengedni, nem akarni, megnyílni. A gyógyítónak csupán kapcsolatba kell lépnie az isteni renddel, maga a gyógyítás vagy inkább gyógyulás magától történik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


tgy-magazin
Share To:

Post A Comment: