Tom Rietdorf egykori üzemmérnök az utóbbi években részben tudományos kutatások, részben szellemi felismerések hatására saját módszert dolgozott ki, amelynek neve KaHi Healing. Ebben a hagyományos kínai gyógyászat és az ősi indiai csakratan keveredik a kvantum- és mátrixgyógyászattal, valamint a legújabb orosz gyógyító technológiákkal. 

Együttműködik orvosokkal és természetgyógyászokkal, és azért küzd, hogy az orvosok és a gyógyítók lehetőleg egyre nagyobb mértékben kooperáljanak egymással. Tom Rietdorfhoz egy ötéves, agydaganatban szenvedő gyermeket hoztak a szülei. Mivel a daganat a látóideg közelében helyezkedett el, a gyermek a jobb szemére szinte teljesen megvakult. A daganat típusa olyan jellegű volt, amelynél a gyógyulás esélye nagyon  csekély. A szülők – az édesapa orvos – hallottak Tom Rietdorfról, ezért konzultáltak vele, azt remélvén, talán ő képes segíteni. És valóban ez történt! 

A spirituális módszerek állatoknál is hatásosnak bizonyultak, amint ezt egy beteg kutya vérének eredményei bizonyítják. Fent: a vörösvértestek jellegzetes sorba rendeződése, amely a máj működési zavarait jelzi. Alatta: a normális vérkép látható.

Már az első kezelés után a kisfiú képes volt nagyon mélyen ellazulni. Az egyébként  nagyon nyugtalan gyermek teljesen megváltozott. A gyógyító aktiválta a gyermek  szervezetének öngyógyító erőit. A második ülésen, amelyre valamivel később,  Ausztriában került sor (a kisfiú időközben egy hosszú ideig tartó kemoterápiás kezelést kapott), Tom intenzíven a belső szerveket, a májat, a gyomrot és a vesét kezelte, hogy mentesítse a szervezetet a kemoterápia káros mellékhatásaitól. 

Tom Rietdorf összesen négy alkalommal kezelte a gyermeket, aki mára teljesen  egészséges. Az első kezelésre május 19-én került sor, és szeptember 22-én, tehát négy hónappal később az MR-felvételen a daganatnak nyoma sem volt.

Mi történik a KaHi Healing során?

A módszerrel helyreállítható az optimális állapot, más néven az isteni rend. Négy szinten zajlik a gyógyítás: a test, a lélek, a szellem és a gondolatok szintjén. A terapeuta a  diszharmonikus energiamezőt kapcsolja össze a páciens tudatalattijával. A lélekben így tudatosodik a diszharmónia létezése.
Sok gyógyító saját betegsége vagy valamely nagy trauma révén jutott el a spirituális gyógyászathoz. Ilyen élmény lehet pl. egy súlyos baleset vagy egy életet veszélyeztető betegség
 
A spirituális gyógyításban a fő problémát az jelenti, hogy ne akarjunk semmit, ne  akarjunk ráerőltetni valamit a páciensre. Márpedig a terapeuta segíteni, valamit  közvetíteni akar. Pedig az egyetlen igazán lényeges dolog, amit tennie kell, hogy nem akar semmit. Ez talán ellentmondásosan hangzik, de csak akkor tud kapcsolatot  teremteni a gyógyító energiamezővel, ha sikerül elengedni, nem akarni, megnyílni. A gyógyítónak csupán kapcsolatba kell lépnie az isteni renddel, maga a gyógyítás vagy inkább gyógyulás magától történik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


tgy-magazin
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: