A telihold a gazdagságot, a bőséget, az ünneplést és néha a nyugtalanságot szimbolizálja, ezzel szemben az újhold az új kezdetet jelzi.


A telihold a gazdagságot, a bőséget, az ünneplést és néha a nyugtalanságot szimbolizálja, ezzel szemben az újhold az új kezdetet jelzi. A Hold egy ciklusa 29,5 napig tart. A ciklus első felében a Hold fénye növekszik, a ciklus második felében pedig csökken.
Ezt kell tudnod a hold állásainak hatásairól:

Fogyó Hold

Ez a fázis a teliholdat követi. A fény visszahúzódásának hatása érezhető az energiaszintünkön és az érzelmeinken. A Hold fogyásának első részében ajánlott összegezni az addigi eléréseinket és bezsebelni értük a jutalmat. Ideje felkészülni a változásra. Gyengéd, passzív, befelé forduló lunáris energia jellemzi a fázist. Sátorozás helyett jóga, séta ajánlott. A sötétedő Hold nem tevékenységre ösztönöz, sokkal inkább a külvilágtól való elfordulásra, a megérzéseinkre való figyelemre. A víz elemhez kapcsolódó asztrológiai jegyek igazán magukénak érezhetik ezt az energiát, hiszen az érzelmi világuk rendkívül mély. Az ilyenkor felbukkanó sötétség rejti a választ a kérdéseinkre.

Növő hold

Ez a fázis az újholdat követi. A növekvő Hold energiája kifelé árad. Ideje fejlődni, befejezni, amit elkezdtünk, valóra váltani az álmainkat. Ez a holdfázis hozzájárul az energiaszint növekedéséhez, ilyenkor ajánlatos tervet készíteni a céljaink eléréséhez. Ahogy a Hold fénye növekszik, úgy vetődik fény az élet azon területeire, amelyek fejlesztésre szorulnak. Ebben a fázisban hangsúlyt kapnak az akadályok és az ezek elhárítására szolgáló kreatív módszerek. Keress új megoldásokat a régi problémákra, motivációban nem lesz hiányod.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal
Share To:

Post A Comment: