Bizonyára te is átélted már számtalanszor az élményt, hogy meghallva egy számodra kellemes zenét, megmelengeti a szíved, megnyugtat, akár könnyeket cs

Bizonyára te is átélted már számtalanszor az élményt, hogy meghallva egy számodra kellemes zenét, megmelengeti a szíved, megnyugtat, akár könnyeket csal a szemedbe, átlényegít, örömmel telít. Vajon mi váltja ki belőlünk ezeket az érzéseket, mi magyarázza átlényegülésünket ezekben a pillanatokban?

Egy kis fizika…

Hosszú éveken keresztül abban a hitrendszerben éltünk, hogy világunkat szilárd anyagok (atomok) építik fel és az univerzumot előre kiszámítható törvények igazgatják.
Az elmúlt évek tudományos kutatásai bebizonyították, hogy egy hatalmas, láthatatlan energiamező részei vagyunk és a korábbi hiedelemmel ellentétben világunk “építőkövei” távolról sem tekinthetők szilárd, állandó, minden helyzetben azonos módon, statikusan működő anyagoknak.
Az atomok jelentős része légüres tér. A szubatomi részecskék – egészen addig, amíg lehetőségként és nem megnyilvánult anyagként viselkednek – hullámtermészetükből kifolyólag tiszta energiaként léteznek.
A fizikai univerzumunk nem más, mint megnyilvánulási lehetőségekkel átszőtt információs mező.
Az energia lehetőségek hullámként terjednek, melynek két fontos jellemzője, ismérve: a hullámhossz és a frekvencia.
Minden létező meghatározott energiamintázattal (frekvenciával) bír, még gondolataink, érzelmeink is.
(A félelem hosszabb hullámhosszú, lassabb frekvenciájú, a szeretet rövidebb hullámhosszú, magasabb rezgésű).

Harmonikus frekvenciára hangolódás

Mindannyian tapasztaltuk, hogy amikor pl. dühösek, idegesek vagyunk, kizökkenünk a harmonikus “létállapotunkból”. Nem érezzük jól magunkat, mérgesek vagyunk az egész világra. Ilyenkor a számunkra ideális, egyensúlyi frekvenciaszintről egyszerűen lehangolódunk, mint amikor egy csodás hangszer félrehangolódik és elkezd fülsüketítően, fals módon játszani.

Ha nem hangoljuk vissza magunkat és tartósan az alacsony frekvenciaszinten maradunk, továbbgyűrűzik a diszharmonikus hatás, hiszen a velünk azonos frekvenciájú energiákra fogunk rákapcsolódni. (Azt látjuk, halljuk meg, azt tapasztaljuk kívülről, melyben benne vagyunk).

Frekvencia gyógyítás

A diszharmonikus létállapotból, a mindennapi problémák, negatív érzelmek, gondolatok útvesztőjéből úgy tudjuk kiemelni magunkat, ha optimális frekvenciára hangolódunk. Ennek számos csodás eszköze, segítője létezik, ilyen a zeneterápia.
A zene gyógyító hatása

A fizikai testbe érkező rezgéseket a DNS kódolja, veszi és információként továbbítja a sejteknek. A lassabb és hosszabb hullámok (pl. negatív érzelmek) kevesebb helyen érintik a DNS-t, míg a gyorsabb és rövidebb hullámok (pl. szeretet) több helyen. Vagyis az érzelmek, a megélések befolyásolják a DNS-ünk szerkezetét.

Léteznek nagyon különleges frekvenciák, melyek magasabb tudatállapotra hangolnak minket, ezeket Solfeggio frekvenciáknak nevezik.
Gyógyító hatásúak, segítenek elengedni hitrendszeri blokkokat, nem működő mintákat, hozzájárulnak a harmonikus állapot visszaállításához.

Másrészt ezek zenei hangok is. Olyan frekvenciák, amelyeken a zenészek a hangszereiket hangolják.

A Solfeggio frekvenciák:

174 Hz: Biztonság (regenerálódás, fájdalmak csökkenése).

285 Hz: Energetizálás (feltölt életerővel, energiával).

396 Hz: Elengedés (felszabadítja a félelmet és a bűntudatot, segít az elengedésben).

417 Hz: Mozdítás (múlt feloldása, változások elősegítése, váratlan helyzetek kezelése).

528 Hz: A szeretet rezgése (segít kinyitni a szívedet, megélni a békességet, beindítja a gyógyulási folyamatot).

639 Hz: Kapcsolódás (párkapcsolatok, kapcsolatok).

741 Hz: Intuíció (erősíti az intuíciót, tágítja a tudatot).

852 Hz: Feltétel nélküli szeretet (spirituális rendeltetésünk, különösen meditációban hatékony).

936 Hz: Fény frekvenciája (tobozmirigy aktiválás, segíti a kapcsolódást önmagunkkal).

/EZT IS NÉZD MEG: Solfeggio frekvenciák - Tudatemelő rezgések (video/zene): LINK /

A legérdekesebb az 528 Hz rezgés, vagyis az a csodálatos frekvencia, mely helyreállítja a sérült DNS-t. A tudósok szerint ez az a frekvencia, amely a spirituális fejlődés, egészség és a harmonikus élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.

A frekvenciák intelligens módon “működnek”. Ha az adott frekvenciának megfelelő rezgés rendben van benned, akkor “nem dolgozik”. Ha eltérsz valamelyik rezgéstől és ott disszonanciát észlel, korrigálja, gyógyítja az egyensúlytalanságokat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


harmoniafeszek.hu
Share To:

Post A Comment: