A szinkronicitás egy jelenség, amely látszólag a véletlenek olyan egybeesése, amelyek között nincs okozati kapcsolat, és nem adható rá reális...

A szinkronicitás egy jelenség, amely látszólag a véletlenek olyan egybeesése, amelyek között nincs okozati kapcsolat, és nem adható rá reális magyarázat. A kifogástalan időzítés és a tökéletes egybeesés egyszerűen megmagyarázhatatlan. Szó szerint egy üzenet a mátrixból, hogy a helyes úton jársz, és összhangban vagy a világegyetemmel!  
Amikor megtapasztalod az alábbi 7 szinkronicitást, akkor nagyon egyben vagy az Univerzummal. Legközelebb, ha ilyesmit tapasztalsz, figyelj rá nagyon, mert a egyenesen az Univerzum üzen neked!

1. Ismétlődő számokat látsz, mint az 1111, 222 vagy a 333

Ez talán a leggyakoribb jele annak, hogy az Univerzumból jelet kapsz. Vannak, akik arra gondolnak, hogy ezek az üzenetek szellemi vezetők vagy angyalok jelzései. Mindenféleképpen légy tudatában annak, hogy a helyes irányba tartasz.

2. Valakire gondolsz éppen, és az illető hírt ad magáról

Ez egy rendkívül gyakori szinkronicitás, amelyről a legtöbb ember azt gondolja, hogy csak véletlen egybeesés. Azt szoktuk ilyenkor mondani, hogy „Éppen rád gondoltam!” Ez egy energetikai kapcsolaton alapul. Szó szerint képes vagy ráhangolódni más emberek gondolataira és szándékaira, függetlenül a távolságtól. Az Univerzumban ugyanis egyetlen kollektív elme van.

3. Dúdolsz egy dalt, aztán meghallod a rádióban

Énekeltél magadban egy dalt, majd azután közvetlenül meghallottad, mert a rádióban vagy a bevásárlóközpontban lejátszották, nos, biztosan ismered ezt az érzést! Naivitás volna azt gondolni, hogy ez csak véletlen egybeesés. Ha ugyanis ráhangolódsz egy adott pillanatra vagy olyasmire, amit szeretsz, akkor a pszichikus képességeid is megnövekednek. Az elme ugyanis elő-kognitív képességekkel rendelkezik, azaz, időnként olyan ingerekre reagál, amik még ezután fognak bekövetkezni. Vajon mit árul el ez az idő természetéről?

4. Az Univerzum megválaszolja kérdéseket, amik éppen foglalkoztatnak

Talán tudni szeretted volna, mi lesz a helyzet a karriereddel, vagy tanácsra lett volna szükséged egy projekthez. Netán egy kapcsolatban vagy, és jelet kapsz, anélkül hogy tudatosan keresnéd a választ. A szinkronicitás miatt a legfontosabb és legváratlanabb választ kaphatod meg az Univerzumtól.

5. Tökéletes időzítés

Talán csak kapsz egy zöldhullámot a forgalomban, amikor hazafelé tartasz az autóddal, vagy éppen pont időben érsz oda valahová. Ha az időzítés tökéletes, és pontosan együtt haladsz a világegyetem ritmusával, akkor biztos lehetsz abban, hogy egyre több ilyen szinkronicitásban lesz részed. Olyan, mintha neked dolgozna az Univerzum!

6. Véletlenszerűen olyan ajándékot kapsz, amire vágytál, holott nem árultad el senkinek

Talán volt egy könyv, amit el akartál olvasni, vagy egy új dolog, amire már régóta vágytál, de nem mondtad el senkinek, és hirtelen a partnered, a rokonod vagy a barátaid egyszerűen meglepnek vele a semmiből! Bizony az is azt jelenti, hogy együtt rezegsz az Univerzummal.

7. Véletlenszerűen találkozol valakivel, aki képes számodra pontosan azt nyújtani, amire éppen szükséged van

Tulajdonképpen a világegyetem eléd teremti azt az embert, akire éppen szükséged van az életben. Gyakran egészen váratlan módon jelenhet meg az adott illető, a megfelelő időben és helyen. Valakivel, akivel a boltban találkozol vagy egy megbeszélésen, olyan személy, aki éppen pont segíteni tud neked abban, amiben most szükséges.

Az első számú tipp, amit érdemes megfogadod, hogy ha még több szinkronizálásra vágysz, hogy ne ülj le és várd meg, míg a világegyetem elkezd dolgozni, hanem te is tegyél erőfeszítéseket! Hangold össze a szívedet, a lelkedet és a testedet az Univerzummal, így magasabb lesz a rezgésszámod, és jobban összhangba kerülsz a Mátrixszal, és egyre több szinkronicitásban lesz részed!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal
Share To:

Post A Comment: