A 2021-es sztendő (2021 = 2+0+2+1 = 5) az ingadozás ideje, sok-sok kérdőjellel. Olyan időszak, amikor végképp fény derül arra, hogy az elmúlt években

A 2021-es esztendő (2021 = 2+0+2+1 = 5) az ingadozás ideje, sok-sok kérdőjellel. Olyan időszak, amikor végképp fény derül arra, hogy az elmúlt években elvetett, kicsírázott, szárba szökkent magocska termőre fordul vagy sem. A 2020-as évben visszaköszönt mindaz, amit a megelőző három esztendőben tettünk – az akár jó, akár rossz...

Amennyire erős és jó eredményeket hozott a 2019-es esztendő, annyira vert minket hátba a 2020-as év. Az elmúlt években soha nem volt ennyire sok megválaszolatlan kérdés, mint most. Ideje átgondolni a 2021-es esztendő terveit, hogy a lehető legjobb eredményt érhesd el. 

Minden kilenc év elteltével újra és újra elkezdődik életünkben egy szabályos ciklus, ami egy jól lekövethető ismétlődést rejt magában. Lehet jól elkezdeni, fejlődni benne, majd hatásosan és tudatosan kezdeni a 9 éves ciklusokat? A legutóbbi ilyen ciklus a 2017-es évvel indult, s 2018 a második lépcsőfoka, melyet a 2019-es esztendő, a harmadik, a 2020-as év a negyedik lépcsőfokként követett... Jöhet az ötödik?

Akkor jelenthetjük ki, hogy sikeresen zártunk / kezdtünk / folytatunk egy kilencéves időintervallumot, ha a következőben már az érzéseinket, lépteinket, céljainkat egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani, mindezt úgy, hogy közben magasabb szinten éljük mindennapjainkat, és tanulunk a megtapasztalt dolgokból. Csak így válhatunk bölcsebbé, és az előttünk álló élethelyzetek során sokkal okosabban, tervezettebben tudunk cselekedni. Így válhat 2021 - ötödik lépcsőfokként - az ingadozás évévé.

1-es év: a tervezés ideje, a magvetés és az új alapok lerakásának pillanata.
2-es év: a locsolás és a lassú fejlődés esztendeje, a kicsírázás és a szárba szökkenés csodáját hozza.
3-as év: a hajtás, a növekedés, a rügyezés éve, nagy változások jönnek.
4-es év: a gyors növekedés ideje, megállíthatatlanul visszaköszön mindaz, amit a megelőző három esztendőben tettünk – legyen az jó vagy rossz.
5-ös év: az ingadozás esztendeje. Ekkor dől el, hogy az elvetett mag termőre fordul, vagy sem.
6-os év: elérkezik az aratás ideje. Most minden eddigi törekvés megerősít bennünket.
7-es év: az ünneplés éve, át kell gondolni a múltat, és ismét el kell kezdeni tervezni a jövőt.
8-as év: a megtorpanás, a bizonytalanság, a kétség és a mozdulatlanság esztendeje. A visszavonulás a legjobb választás.
9-es év: a lezárás éve. A felocsúdás, a letisztulás, a friss gondolatok, az álmok beteljesedése.

Ami most indul, az megalapoz mindent, ami a következő években előttünk áll. Most is igaz lesz, hogy

Ki mint vet, úgy arat…

Amit 2020-ban megcselekszel, az köszön vissza a következő esztendőkben. Ha mindent megteszel a fejlődésért, a növekedésért, a sikerért, akkor a jutalmad nem marad el. Minden esélyed megvan arra, hogy szépen, tudatosan újjáépítsd az életedet. 

Mit rejt a 2021-es szám?

20 – a 2-es a Hold, a befogadás, az állandó változás, a víz, az érzékenység energiájával az erős érzelmeket jelzi. A 20-as a Tarot-ban a Feltámadás lapja. Ehhez a laphoz az Uránusz bolygó kapcsolódik. 

2 – a tanulás, tapasztalatgyűjtés inspirátora. Belső hangod üzenetének meghallgatása és javadra fordítása elkerülhetetlen 2021-ben. Jó ítélőképességgel áld meg ez a szám. A kettes szám duplázódás erőteljes jele annak, hogy érdemes csapatban dolgozni, másokkal összefogni. Ha baj van, az is duplázódik...
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


ezoterikus.hu
Share To:

Post A Comment: