1. Ne parázz kockáztatni a sikerért! Később úgy is csak azt fogod megbánni, amit NEM léptél meg.
2. Ne halogass fontos döntéseket csak mert "mások mit fognak szólni hozzá?". Ez a Te életed, pupák, nem másoké!
3. Ne szúrj ki a 10 évvel öregebb önmagaddal: kezdj el egészségesen élni, mozogni minden nap. 4. Akárhányszor pénzt kapsz, azonnal tedd félre a 10%-át. Ne kérdezd miért, majd 10 év múlva meglátod, amikor megmutatom, mennyi gyűlt össze.
5. Félsz belekezdeni valamibe, mert sok benne az ismeretlen? Indulj el MOST, mert ami kell hozzá, azt úgy is csak menet közben fogod tudni megtanulni.
6. Tanulj meg nemet mondani. Itt egy jó mondat hozzá: "Ezt most csináld nélkülem, mert bár tetszik, de én épp más irányba tartok."
7. Szakíts minden olyan rokonnal, baráttal, üzlettárssal, aki negatív, aki visszahúz Téged, aki a rosszabbik énedet hozza ki belőled. Csak olyan emberek társaságát keresd, aki fejlődésre inspirál. Igen, a társaságodat TE alakítod ki.
8. Legyen mindig egy hosszú távú terved, amin minden nap dolgozol, különben örökre beleragadsz a mókuskerékbe.
9. Ha néha rossz dolgok történnek Veled, szomorkodd ki magad, de aztán állj fel: az idő múltával rájössz, hogy minden rossz dolog vagy bölcsebbé tesz, vagy erősebbé, vagy megértőbbé.
10. Valójában már most tudod, hogy mit kell tenned azért, hogy még ebben az életben mennyországgá váljon az életed. A pokol az az élet, amelyben tudod, hogy mit kellene tenned, mégsem teszed meg.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


thesecret
Share To:

Post A Comment: