Ülj le, vagy feküdj le, mélyen lélegezz és lazulj el. lábujjaidtól kezdve vezesd végig figyelmedet testeden, lábfejeden, lábszáradon, medencéden és...

Ülj le, vagy feküdj le, mélyen lélegezz és lazulj el. lábujjaidtól kezdve vezesd végig figyelmedet testeden, lábfejeden, lábszáradon, medencéden és így tovább, és mondd, hogy lazuljanak el, engedj el minden feszültséget. Érezd, hogy minden feszültség feloldódik és elfolyik. Ha akarod, végezd el az energiaközpontok megnyitását célzó gyakorlatot hogy valóban beinduljon az energiaáramlás. Most képzelj el egy aranyszínű, gyógyító fényenergiát tested körül., érzékeld... érezd és élvezd. 
Ha valamelyik testrészed beteg volt vagy fájt, kérdezd meg ettől a résztől, van-e valamilyen üzenete számodra. Kérdezd meg, van-e valami, amit meg kell értened vagy meg kell tenned, most e pillanatban, vagy általában az életedben. Ha választ kapsz erre, tégy meg mindent, hogy megértsd és megtedd, amit kell Ha nem kapsz választ, csak menj tovább. Most küldj különösen szeretetteli energiát ebbe vagy bármelyik olyan testrészedbe, ahol szükség van rá, és érezd és lásd, amint gyógyul Lehet, hogy szükséged van vezetődre vagy más mesterre, vagy gyógyítóra, aki segít, miközben az öngyógyítást végced, Képzeld el, hogy a probléma feloldódik, és az energiaáramlás elviszi magával. Ehelyett más, ugyanilyen jellegű képzetet is választhatsz, és ez is működnifog Most képzeld el magad remek formában, amint majd kicsattansz az egészségtói. 
Gondolj magadra, amint különböző helyzetekben jól érzed magad, aktív és egészséges vagy. Istenien, sugárzóan gyönyörűlényként lásd magad. Megerősítések Most minden betegségmintán túljutottam. Szabad és egészséges vagyok! Tele vagyok sugárzó egészséggel és energiával. Szeretem és teljesen elfogadom testemet. Jó vagyok testemhez, és testem ts jó hozzám. Tele vagyok energiával és vitalitással. Testem kiegyensúlyozott, tökéletes harmóniában van az univerzummal. Köszönetet mondok azért, hogy egyre egészségesebb, szebb és vitálisabb vagyok. Isten sugárzó kifejeződése vagyok. Testem és lelkem most az isteni tökéletességet fejezi ki. Mostantól kezdve, valahányszor ezt a meditációt végzed, mindig csak tökéletesen egészségesnek lásd magad, gyógyító aranyfénnyel körülvéve. Ne adj több erőt vagy energiát a „problémának", hacsak nem érzed, hogy van még valami, amit ezzel kapcsolatban meg kell értened.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Shakti Gawain
Share To:

Post A Comment: