Jött az élet: tessék itt egy lehetőség, tessék itt vagyok, élj! Te: nem érek rá, annyi dolgom van! A csekkek, a mosnivaló, a határidő...

Jött az élet: tessék itt egy lehetőség, tessék itt vagyok, élj!
Te: nem érek rá, annyi dolgom van! A csekkek, a mosnivaló, a határidő...
Jött az élet: gyere, mutatok neked valami szépet, a világ gyönyörű, hatalmas hegyek vannak, végtelen tengerek, napfelkelte és erdők csendje! Gyere, megmutatom! 
Te: nem érek rá, nem mehetek, éppen rengeteg tennivalóm van, talán majd később! 
Jött az élet: megmutatom neked a szerelmet! Itt van, oda adom neked, a tied, nyújtsd ki érte a kezed! 
Te: sajnálom, de nem lehet, félek tőle, nem lehet. Jó lesz itt nekem, magammal, nem lehetek éppen most szerelmes, talán majd máskor! 
Jött az élet: játssz a gyerekeddel, mutasd meg neki milyen jó élni, milyen jó itt lenni!
Te: dolgoznom kell, pénzt keresni, sok pénz kell, nincs időm. 
Jött az élet: legyél végre boldog, legyél végre szabad, élj végre jól, tied vagyok, neked adom magam, csak menjél végre és csináld azt amit szeretsz! 
Te: annyi a baj, a gond, a keserűség. Hogy lehetnék boldog? Hogy lehetnék szabad? Mert gyermekkoromban, mert az anyám, mert a főnököm, mert a volt párom, mert a múltam, mert amit nem lehetett, mert, mert, mert....
Jött a halál: menni kell.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Share To:

Post A Comment: