A Feng Shui alapvetései nem ismeretlenek a világ számára. A több, mint 3000 éves kínai irányzat lényege, hogy egyensúly uralkodjon a lakásban....

A Feng Shui alapvetései nem ismeretlenek a világ számára. A több, mint 3000 éves kínai irányzat lényege, hogy egyensúly uralkodjon a lakásban ezzel egészséget és anyagi jólétet eredményezve lakóinak. Ha a szoba egyik sarkába elhelyezed a megfelelő növényt, máris melléd szegődik a jószerencse, és jobbá válhat az életed egészségi, anyagi és sok más aspektusból.

1. Hegyescsúcsú futóka
Ez a növény az anyagi jólétet szimbolizálja. Sokan tartják a dolgozószobájukban, hiszen ez a jövedelmek elsődleges forrása, azonban számos olyan ember van, aki a nappalijában is tart egyet.


2. Hullámlevél
Ha szerencsére vágysz, akkor ez a te növényed. Sokan tartják a dolgozószobájukban, de a ház első, vagyis bejárathoz legközelebb eső sarkában is tökéletes helye lehet. Ezüstszínű leveivel ráadásul még a dekorhoz is sokat hozzáad.


3. Pozsgafa
Olyan növényt keresel, ami pénzt hoz a házhoz? A pozsgafa képében megtaláltad. Fontos tudnod, hogy gondozást igényel, különben hamar megnő olyan méretűre, ami nem feltétlen való lakásba. Tedd a dolgozószobád főbejáratához, és élvezd a hatásait!


4. Krizantém
A sárgaszínű verziója Kínában és Japánban nagy tiszteletnek örvend. Úgy tartják, hogy vonzza a boldogságot és az optimizmust. Bárhová tehetsz belőle a házadban a hálószobát kivéve. Ez az egyik legkedveltebb Feng Shui növény a háztartásokban.

5. Babarózsa

Kínai hiedelmek szerint a babarózsa a virágok királya. Egy olyan Yang növény, amely minden részletében a nőiességet idézi. Pirosszínű verzióját tedd a ház délnyugati részébe, hogy szerelmet és pozitív emberi kapcsolatokat vonzz.


6. Japán kajszi

Ez a növény a tisztaság, az öröm és a hosszútávó szerencse szimbóluma. Tartsd a ház északkeleti sarkában ajándékként valakinek, akit szeretsz. A japán kajszi szerencsét és örömöt hoz majd tulajdonosának.


7. Lótusz

Azon kívül, hogy a tisztaságot és a morális erőt szimbolizálja, dekorációs értékkel is bír ez a növény. Helyezd a bejáratod közelébe, hogy szerencsét és spiritualitást hozzon. Utóbbit azzal indokolhatjuk, hogy ez a növény szorosan köthető Buddhához.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: