A csodálatos az, hogy valójában több mint elegendő áll rendelkezésünkre, hogy mindenki vágyát teljesítsük. Az emberiség elméje egy szörnyű hazugság vírusával fertőzött. Ez pedig így szól: „Nincs annyija, hogy mindenkinek jusson./ Ez a bőség univerzuma ~ a titok, bevonzás, bőség, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, hála, hírek, pénz, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye,

"A csodálatos az, hogy valójában több mint elegendő áll rendelkezésünkre, hogy mindenki vágyát teljesítsük. Az emberiség elméje egy szörnyű hazugság vírusával fertőzött. Ez pedig így szól: „Nincs annyija, hogy mindenkinek jusson."

Dr. Joe Vitale
Gyakran megkérdezik tőlem, hogy ha mindenki ismerné A Titkot, és katalógusként használná az univerzumot, idővel nem fogynánk-e ki a jóból. Ekkora érdeklődés mellett vajon nem menne-e csődbe a bank?

Michael Bernard Beckvith
A csodálatos az, hogy valójában több mint elegendő áll rendelkezésünkre, hogy mindenki vágyát teljesítsük. Az emberiség elméje egy szörnyű hazugság vírusával fertőzött. Ez pedig így szól: „Nincs
annyija, hogy mindenkinek jusson. Hiány van, korlátok vannak, egyszerűen nem áll elég a rendelkezésünkre.” Ez a hazugság az, ami félelemben, irigységben, fösvénységben tartja az embereket, így erősítve saját helyzetét. Véget kell vetnünk ennek a rémálomnak. Az igazság az, hogy az univerzumban több mint elegendő jó van. Több mint elegendő teremtő szikra. Több mint elegendő erő. Több mint elegendő szeretet. Több mint elegendő öröm. Mindezt jól tudja az elme, amely ráébredt saját végtelen természetére. Ha úgy gondolod, hogy nincs elegendő forrás, akkor csak a felszínt, a külső képeket nézed, és azt hiszed, minden a külvilágból ered. Ha így teszel, nem csoda, hogy hiányba és korlátokba ütközöl. Most már tudod, hogy a dolgok nem kívülről, hanem belülről, a gondolatainkból és az érzéseinkből származnak. A világon mindent az emberi elme hoz létre. Akkor hát hogyan is lehetne nélkülözés? Hiszen ez képtelenség! Elménk ugyanis végtelen, így az általa megteremtett dolgoknak sem szab határt semmi! És ez mindenkire vonatkozik. Ha valóban tudod ezt a fontos igazságot, akkor elméd tisztában van saját végtelen természetével.

James Ray
Az összes valaha élt nagy tanító azt mondta, hogy az ember bőségre teremtetett.

„A törvény lényege, hogy mindig bőségben kell gondolkodnod; azt kell látnod, hallanod, hinned. A hiány és a nélkülözés képeinek egyszerűen nincs helyük az elmédben.”Robert Collier

John Assaraf
És így mindig, amikor már azt hisszük, hogy tartalékaink fogytán vannak, újabb forrásokra lelünk. Egy belizei olajvállalat igaz története nagyszerűen példázza, hogyan képes az emberi elme új források mozgósítására. A Belizei Természeti Erőforrások Kft. vezetőit a humanisztikus pszichológia
alapelveit valló kitűnő szakember, Dr. Tony Quinn képezte ki. Az általa tartott tréning után a cég vezetői biztosak voltak benne, hogy a fejükben látott mentális képek - amelyek Belizét sikeres olajtermelő országnak mutatták - valóra válthatók. Bátor és kockázatos lépésként fúrásokat kezdtek egy Spanish Lookout nevű falucskában. Egy év sem telt bele, és álmuk valóra vált. A legjobb minőségi követelményeknek is megfelelő olajra leltek, mégpedig bőséges mennyiségben, ott, ahol ötven másik cég semmit sem talált. Belizéből olajkitermelő ország lett, köszönhetően ennek a kivételes emberekből álló csapatnak, akik hittek elméjük végtelen erejében. Semmi sem korlátozott - sem a források, sem más. Csak az emberi elme teremt korlátokat. Ha megnyitjuk elménket a korlátlan teremtőerő előtt, megidézzük a jólétet, s meglátunk és megtapasztalunk egy tökéletesen új világot.

Dr. John Demartini
Ha úgy látjuk, hogy valamiben hiányt szenvedünk, az azért van, mert nem nézünk körül elég jól.

Dr. Joe Vitale
Az emberek, akik szívből élnek és megvalósítják álmaikat, a legkülönfélébb célokat tűzik ki maguk elé. Épp ez a szép benne. Nem mindenki vágyik BMW-re. Sőt! Nem ugyanazt a társat választjuk. Nem ugyanazokra a tapasztalatokra áhítozunk. Nem ugyanazok a ruhák tetszenek nekünk. Nem ugyanazok a... (folytasd tetszésed szerint). Itt élsz, ezen a nagyszerű bolygón, megáldva a csodálatos képességgel, hogy megteremtsd a saját életedet! Kreativitásodnak nincs határa, mert elméd határtalan! Egyetlen dologra nem vagy képes: mások helyett élni és teremteni, hiszen nem gondolkozhatsz az ő fejükkel. Ha megpróbálod rájuk erőltetni a saját véleményedet, hasonló helyzetet szabadítasz magadra. Hagyd, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa legyen.

Michael Bernard Beckvith
Elegendő forrás áll mindannyiunk rendelkezésére. Ha hiszed, látod ennek a tételnek az igazságát, életed előbb-utóbb beigazolja.

„Ha bármiben hiányt szenvedsz, ha betegség vagy szegénység gyötör, mindez azért van, mert nem hiszed vagy nem érted, milyen hatalom van a kezedben. Nem az univerzumon múlik - az mindenkinek mindent megad, részrehajlás nélkül.”Robert Collier
Az univerzum a vonzás törvényén keresztül mindenki számára elérhetővé tesz mindent. Meg kell tanulnod azonban, hogyan válogathatod meg tapasztalataidat. Azt szeretnéd, ha mindenki bőségben élne? Akkor válaszd ezt, és tudd, hogy „ez a bőség univerzuma”. „A források kiapadhatatlanok.” „Elképesztő pompa uralkodik.” Gondolataink és érzéseink jóvoltából mindannyian képesek vagyunk rá, hogy részesüljünk ebből a végeláthatatlan bőségből, és saját tapasztalatunkká tegyük azt. Válaszd hát a bőséget! Más nem teheti meg helyetted.

Lisa Nichols
Minden, amire vágysz - öröm, szeretet, bőség, gazdagság, boldogság -, itt van, és arra vár, hogy megragadd. Ki kell éhezned rájuk. Eltökéltnek kell lenned. Amint fellobban szívedben a vágy tüze, az univerzum egytől egyig minden kívánságodat teljesíti. Vedd észre, mennyi csodálatos és gyönyörű dolog vesz körül! Dicsérd és áldd meg őket! Azokra a dolgokra pedig, amelyek épp nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd, ne pazarold az energiádat felesleges panaszkodással és mások hibáztatásával. Foglakozz azzal, amire vágysz, és az univerzum teljesíti kérésedet. Lisa bölcs tanácsa, amelyben arra buzdít, hogy „dicsérd és áldd meg” a dolgokat, aranyat ér! Dicsérj és áldj meg mindent az életedben! Amikor így teszel, a szeretet legmagasabb frekvenciáján rezegsz. A Biblia szerint a héberek jól ismerték az áldás erejét, és arra használták, hogy egészséget, gazdagságot és boldogságot biztosítsanak maguknak. Manapság azonban a legtöbb ember jóformán csak viccből mond áldást. Vagyis hagyjuk, hogy az egyik legnagyszerűbb képességünk parlagon heverjen. A szótár a következőképpen határozza meg az „áldás” fogalmát: „isteni szívesség kérése, illetve jóllét és gazdagság kívánása”. Mondj hát áldást mindenre és mindenkire, és használd ezt a bámulatos erőt az életedben. Ugyanez áll a dicséretre. Ha dicsérsz valakit vagy valamit, szeretetet adsz, és az így kibocsátott fenséges energia megszázszorozódva tér vissza hozzád. Az áldás és a dicséret minden rosszat felold, így erejüket ellenségeiddel kapcsolatban is bevetheted. Ha átkot szórsz ráuk, az visszaüt, és neked okoz bajt. De ha dicséred és áldod őket, minden negativitást és viszályt kioltasz, az így átadott szeretet pedig ugyanúgy visszatér hozzád. Ez a gyakorlat magasabb rezgéstartományba emel, amely jobb közérzettel ajándékoz majd meg.

Dr. Denis Waitley
A múlt nagy vezetői nem tudták és nem értették, milyen fontos megosztani hatalmunkat másokkal. Az összes történelmi kor közül ma a legjobb élni, hiszen most először van karnyújtásnyira tőlünk A Titok. A Titok kezünkbe adja a kulcsot magunk és a világ igazságához. Ez utóbbival kapcsolatban én Robert Collier, Prentice Mulford, Charles Haanel és Michael Bernard Beckwith tanításaiból merítettem a legtöbbet. A felismerések, amelyekhez általuk jutottam, tökéletes szabadsággal ajándékoztak meg. Őszintén remélem, hogy egyszer Te is eljutsz ebbe az állapotba. Ha sikerül, puszta létezésed és gondolataid által is képes leszel rá, hogy a lehető legnagyobb jót tedd a világgal és a többi emberrel.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: