Az emberek általában lelkesednek a jó dolgokért: „Ó, ez tetszik nekem! Ezt szeretném!” A baj az, hogy ugyanígy figyelmet, vagyis energiát szentelnek mindannak, amit nem akarnak, mert úgy érzik, hogy ezzel kitörölhetik, eltüntethetik, megsemmisíthetik azt./ A Világ Titka ~ a titok, bevonzás, bőség, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, hála, hírek, pénz, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye,

"Az emberek általában lelkesednek a jó dolgokért: „Ó, ez tetszik nekem! Ezt szeretném!” A baj az, hogy ugyanígy figyelmet, vagyis energiát szentelnek mindannak, amit nem akarnak, mert úgy érzik, hogy ezzel kitörölhetik, eltüntethetik, megsemmisíthetik azt."

Lisa Nichols
Az emberek általában lelkesednek a jó dolgokért: „Ó, ez tetszik nekem! Ezt szeretném!” A baj az, hogy ugyanígy figyelmet, vagyis energiát szentelnek mindannak, amit nem akarnak, mert úgy érzik, hogy ezzel kitörölhetik, eltüntethetik, megsemmisíthetik azt. Társadalmunk az állandó harcra rendezkedett be. Harc a rák ellen, harc a szegénység ellen, harc a háború ellen, harc a drogok ellen, harc a terrorizmus ellen, harc az erőszak ellen. Bőszen küzdünk minden nem kívánatos dologgal, ezzel azonban csak újratermeljük a harcot.

Hale Dwoskin
TANÍTÓ, A THE SEDONA METHOD ÍRÓJA
Bármire összpontosítsunk is, azt megteremtjük. Vagyis ha dühösek vagyunk a háborúk, a viszályok és a szenvedés miatt, további energiát adunk ezeknek a dolgoknak. Ellenállásunk pedig ellenállást szül.

„Aminek ellenállsz, azt fenntartod.”
Earl Jung (1875-1961)

Bob Doyle
Mindaddig amíg ellenállsz valaminek, a dolog fennmarad, hiszen a következőt üzened vele kapcsolatban: „Nem, ezt nem akarom, mert rosszul érzem magam miatta.” Ezáltal egy nagyon erős érzelmi töltetet kötsz hozzá, ez pedig visszahat rád. Az ellenállás olyan, mintha a külvilág neked küldött visszajelzéseit akarnád megváltoztatni. Értelmetlen és felesleges. Ha másfajta képeket szeretnél látni, magadba kell nézned, és egy újfajta jelzést kell kibocsátanod a gondolataidon és az érzéseiden keresztül. Ha a felszínen megjelent képek ellen küzdesz, azzal csak többletenergiát adsz a negatív dolgoknak, újabb adagokat követelve belőlük. Ezáltal felnagyítod és még súlyosabbá teszed az adott körülményeket, az univerzum törvényének értelmében.

Jack Canfield
A háborúellenes mozgalom újabb háborúkat szül, éppúgy, ahogy a drogellenes kampányok is megerősítik a drogok helyzetét, hiszen a negatívumokra összpontosítanak.

Lisa Nichols 
Az emberek azt hiszik, hogy ha valamit le akarnak győzni, arra kell összpontosítaniuk. Pedig a lehető legértelmetlenebb dolog, amit tehetnek, hogy energiájukat a rosszra pazarolják, ahelyett hogy a szeretetet, a bizalmat, a bőségtudatot, a tanulás és a béke ügyét erősítenék.

Jack Canfield
A csodálatos Teréz anya egyszer azt mondta: „Sosem vennék részt háborúellenes nagygyűlésen. Ha a békéért tüntettek, hívjatok csak nyugodtan!” Ő értette A Titkot. És nézd meg, milyen nagyszerű dolgokat teremtett.

Hale Dwoskin
Ha háborúellenes vagy, légy inkább békepárti! Ne az éhínség ellen küzdj, hanem inkább azért, hogy mindenkinek jusson elegendő étel. Ha egy adott politikus ellen vagy, támogasd inkább az ellenfelét. A választásokat gyakran azok nyerik meg, akik a legnagyobb ellenérzést váltják ki, hiszen nekik jut az energia túlnyomó része. Minden ezen a világon egyetlen aprócska gondolattal kezdődik. Egyes rossz dolgok azért maradnak fenn, mert sok ember gondol rájuk és adja nekik az energiáját. A hozzájuk kapcsolódó gondolatok és érzelmek tartják ezeket életben. Ha nem foglalkoznánk velük, és helyettük inkább a szeretetre összpontosítanánk, egyszerűen eltűnnének, semmivé válnának.

„Ne feledd - ez az egyik legnehezebben befogadható, de egyben legcsodálatosabb igazság -, hogy bármilyen problémáról legyen is szó, bárhol legyen is az, és bárki legyen is az érintett, neked egyetlen dolgod van: meggyőzni magadat az áhított megoldás igazságáról, és ezáltal valóra váltani - azt.”Charles Hannel

Jack Canfield
Addig rendben van, amíg csak megállapítod, hogy mit nem szeretnél. Ám feltétlenül tudnod kell, hogy minél többet beszélsz, olvasol, panaszkodsz és szörnyülködsz ezzel kapcsolatban, annál inkább magadhoz vonzod és megerősíted azt. Azzal nem segítesz a világon, ha a negatív dolgokra összpontosítasz. Sőt, így nem csak felerősíted azokat, hanem a saját életedbe is bevonzod a rosszat. Ha a rossz már jelen van, a te dolgod az, hogy változtass az univerzumnak küldött jelzéseiden. Akkor sem vagy tehetetlen, ha világméretű eseményről van szó. Sőt minden hatalom a Te kezedben van. Képzeld el, hogy az emberiség boldogságban és bőségben él. Gondolataiddal erősítsd mindazt, amire vágysz. Megvan a képességed, hogy adj a világnak, de ehhez a szeretet és a jóllét érzéseiben kell tobzódnod, és nem abban a rosszban, amely körülöttünk zajlik.

James Ray
Az emberek általában arra hivatkoznak, hogy jól informáltnak kell lenniük. A jól informáltság és az információdömping általi letaglózottság azonban nem ugyanaz. Amikor felfedeztem A Titkot, eldöntöttem, hogy többé nem nézek és olvasok híreket, mert az mindig rossz érzésekkel tölt el. Mindezért azonban nem a hírügynökségek és az újságírók a felelősek, hanem a teljes globális közösség. Hiszen mi vagyunk azok, akik rohanunk az újságoshoz, ha valahol valami tragédia történik. Köztudott, hogy katasztrófahelyzetben ugrásszerűen megnő a hírtelevíziók nézettsége. A hírszerkesztőségek tehát azért árasztanak el bennünket negatív történetekkel, mert mi, mint társadalom erre vágyunk. A média csupán okozat, az ok mi magunk vagyunk. Itt is csak a vonzás törvénye működik! A hírügynökségek és az újságszerkesztőségek változtatni fognak témáikon, amint jelezzük nekik, hogy másra vagyunk éhesek.

Michael Bernard Beckvith
Tanulj meg nyugodt maradni, és nem belefolyni mindabba, ami rossz érzéssel tölt el. Elmédet és szívedet arra irányítsd, amit szeretnél... Hiszen az energia oda megy, ahová a figyelem irányul.

„Ha enyhíteni szeretnél a világ éhségén, gondolkodj igaz módon.”
Horatio Bonar (1808-1889)

Látod már, milyen rendkívüli hatalmat birtokolsz csupán azáltal, hogy létezel? Ha a jóra összpontosítod energiáidat, jól érzed magad, és ezáltal még több jót viszel szűkebb környezetedbe és a nagyvilágba. Tehát a saját jólléted és boldogságod megteremtésével nem csak magadat, de a világot is képes vagy felemelni! A törvény által maga a tökéletesség működik.

Dr. John Demartini
Vallom, hogy amikor a belső hang és látomás erősebbé, tisztábbá és hangosabbá válik a külső vélekedéseknél, akkor válsz életed mesterévé!

Lisa Nichols
Nem a Te dolgod megváltani a világot és a körülötted lévő embereket. A Te feladatod, hogy itt és most összehangolódj az univerzummal. Saját életedben Te vagy az űr, az univerzum pedig minden parancsodat hűen teljesíti. Vigyázz, nehogy olyan képek fogságába ess, amelyek vágyaiddal ellentétes dolgokat jelenítenek meg. Tudatosítsd létüket, változtasd fénnyé őket, ha tudod, és aztán szabadulj meg tőlük. Végül teremts helyettük új látomást arról, amit szeretnél, éld bele magad, és adj hálát megvalósulásáért.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: