Ha van valami, amit megszeretnél teremteni, akkor tedd meg! Nincs más dolgod, mint hangosan kérned vagy koncentrálnod. Lásd magad előtt tisztán a célodat, éld át, mintha már be is következett volna. / Napi pozitív üzenet: Lásd magad előtt a célodat! ~ fényörvény, pozitív üzenet, spiritualitás, vonzás törvénye, teremtés,

Ha van valami, amit megszeretnél teremteni, akkor tedd meg! Nincs más dolgod, mint hangosan kérned vagy koncentrálnod. Lásd magad előtt tisztán a célodat, éld át, mintha már be is következett volna. Ragadd meg az Univerzumból feléd áradó pozitív energiákat és teremtsd meg vágyaidat! Csak ne kételkedj a képességeidben, hanem higgy a sikerben. Minél optimistább és reményteljesebb vagy, annál nagyobb az esélye a sikeres teremtésnek!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: