Mindenkinek mások a rezgései, és sokszor már az első találkozáskor érezzük, hogy a másik embernek milyen a kisugárzása. Hasznos lehet tudni, milyen típusú a saját energiád, hiszen a pozitív energiák vonzzanak, míg a negatív energiák taszítanak másokat. Ha tisztában vagy a sajátoddal, alakíthatod egy kicsit a kisugárzásodat, hogy könnyebben megértsenek az emberek./ Ilyen energiákat sugárzol a csillagjegyed alapján ~ fényörvény, horoszkóp, csillagjegyek, energiák, ezotéria,

Mindenkinek mások a rezgései, és sokszor már az első találkozáskor érezzük, hogy a másik embernek milyen a kisugárzása. Hasznos lehet tudni, milyen típusú a saját energiád, hiszen a pozitív energiák vonzzanak, míg a negatív energiák taszítanak másokat. Ha tisztában vagy a sajátoddal, alakíthatod egy kicsit a kisugárzásodat, hogy könnyebben megértsenek az emberek.

Asztrológusok szerint a tűz jegyeknek kirobbanó energiájuk van, és nehezen változik a véleményük. A levegő jegyei szintén élettel teliek, míg a föld jegyei stabilabbak. A legmélyebb energiájuk azonban a vízi jegyeknek van. Nézzük, milyen energiákat vagy képes sugározni a csillagjegyed alapján:

Kos (március 21-április 19): Tüzes

A Kos szülött nem csak az első csillagjegy az asztrológia rendszerében, de mindemellett a Mars irányítja. Ezért van az, hogy az ebben a jegyben született emberek szinte soha nem fogják vissza magukat. Továbbá a Kos a leginspirálóbb csillagjegy, aki mindig új dolgok után kutat.

Bika (április 20-május 20): Leláncolt

A Bika a földi jegyek megtestesítője. Rendkívül egyszerű energiájuk van, és soha nem tűnnek túlterheltnek. A dolgokat szisztematikusan közelítik meg, ami eléggé határozatlanná, és egy kissé makaccsá is teszi őket.

Ikrek (május 21-Június 20): Elfoglalt

Sokan úgy tartják, hogy az Ikrek szülöttnek két oldala van, de az igazság az, hogy csak nagyon intenzív az energiájuk. Ők valódi társasági csodabogarak, akik több dolgon gondolkodnak, több dolgot tanulnak, és csinálnak egyszerre. Mindig elfoglalják magukat valamivel, így az unalom szinte soha nem fenyegeti őket.

Rák (június 21-július 22): Meleg

Ha egy Rák szülöttel találkozol, egyből kellemes, meleg energiákat észlelhetsz, hiszen fontos nekik, hogy emberek között legyenek. Szeretnek gondoskodni másokról, és azt is szeretik, ha velük is törődnek. Rendkívül kellemes, megnyugtató a társaságuk, ameddig nem bántod meg őket. Ha hatással vagy az érzelmi világukra, azt szentimentális köntösben fogják a tudtodra adni.

Oroszlán (július 23-augusztus 22): Fenséges

Az Oroszlánok a legjobbra törekednek, és szeretik, ha felnéznek rájuk. Nem meglepő tehát, hogy a csillagegyek közül az Oroszláné a legfenségesebb energia. Ha valakinek könnyű megtippelni a csillagjegyét, az biztos, hogy az Oroszlán, mivel neki van a legkarizmatikusabb megjelenése. Amikor egy Oroszlán belép valahová, egyből megérzed az uralkodó jelenlétet. Bár erős energiákkal rendelkezik, egy Oroszlán szülött emellett rendkívül nagylelkű és egyedi.

Szűz (augusztus 23-szeptember 23): Visszafogott

A Szűz egy másik nagyon földies jegy, aki minden helyzetben a tökéletességre törekszik, akár legapróbb részletekig. Ennek eredményeként egy Szűz túlságosan maximalista lehet, különösen akkor, ha a munkájáról van szó. Ugyanakkor soha nem vágyik színpadra, és soha nem fog felültetni. Az egyetlen vágya mindössze az, hogy önzetlenül segítséget nyújthasson másoknak. Egy Szűz szülött mindig rendkívül szerény energiákkal van körülvéve.

Mérleg (szeptember 23-október 22): Kiegyensúlyozott

A Mérleg szülött hírhedt a döntésképtelenségéről, de valójában mindig csak az egyensúlyra törekszik. Uralkodó bolygója a Vénusz, mely kedvessé és barátságossá teszi ezt a jegyet. Tulajdonképpen mind magát, mind a környezetét is boldoggá akarja tenni azáltal, hogy megteremti a tökéletes harmóniát.

Skorpió (október23-november 21): Intenzív

A Skorpió szülöttek rendkívül intenzív személyek, így egyből érzékelni fogod az energiájukat, amikor először találkozol velük. Nagyon fogékonyak a környezetük jeleire, ami azt eredményezi, hogy ha megbántva érzik magukat, azt biztos, hogy mindenki észreveszi rajtuk. Sokszor tehát az energia mezőjük nehézkes, hiszen, ha egy Skorpió rosszul érzi magát, nincs semmi, amivel feldobható a hangulata.

Nyilas (november 22-december 21): Megbízható

A Nyilas szülöttnek rendkívül erős személyisége van, ami általában bizalmat gerjeszt az emberekben. Ez azért lehet, mert pontosan tudja, kivel, hogy beszéljen, és mit mondjon. Amikor egy Nyilas beszél, bármit mond is, az meggyőző, és sokszor még megfélemlítően is hathat. Akár igazat mond, akár nem, a kommunikációs képessége miatt hinni fog neki.

Bak (december 22-január 19): Szorgalmas

A Bak szülött mindig szorgalmasan megteszi, amit kell, hiszen hamar feltalálja magát, ezáltal mindig pontosan tudja, mit kell csinálnia, hogy elérjen egy adott célt. Feladatát igyekszik lehetőleg mindenkinél jobban elvégezni, de bizonyára azt mindenki tudja, hogy egy Bak valójában mindig tettrekész, és ezt az energiát sugározza magából.

Vízöntő (január 20-február 19): Szabad lelkű

A Vízöntő a legszabadabb jegy az összes közül, akit nem érdemes megróni a viselkedéséért. A gondtalanság energiáját közvetíti magából, és egyáltalán nem zavarja, ha nem veszik komolyan. Az igazság az, hogy ő a nagy egészet látja mindenben, és mindig jövőjre fókuszál. Nem ér rá olyan apró dolgokra energiát fordítani, mint például az, hogy ki mit gondol róluk.

Halak (február 20-március 20): Álmodozó

Amikor először rá nézel egy Halak szülöttre, azt láthatod, hogy még mindig a saját kis világában él. Hatalmas álmodozó, akiknek sosem lehet tudni, hogy mi jár a fejében. Bár ő könnyen kifürkészi a te energiáidat, te csak nehezen tudod felfedni az övét. Ezért tartja az asztrológia az egyik legmisztikusabb jegynek.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: