Az adakozás rendkívül hatásos módja a pénz életünkbe vonzásának, hiszen általa azt üzenjük, hogy nekünk rengeteg van. Ha most azt gondolod, hogy „nekem nincs pénzem adakozni”, akkor bingó! Megfogalmaztad, hogy miért is nincs pénzed! Ha tehát úgy gondolod, hogy nem engedheted meg magadnak az adakozást, adakozz! Ezzel a saját gazdagságodba vetett hitedet bizonyítod, amit a vonzás törvénye nem hagy jutalom nélkül. / Adakozz, hogy te is kapj! ~ a titok, bevonzás, bőség, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, hála, hírek, pénz, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye,

Az adakozás rendkívül hatásos módja a pénz életünkbe vonzásának, hiszen általa azt üzenjük, hogy nekünk rengeteg van. Nincs is mit csodálkozni a tényen, hogy a világ leggazdagabb emberei épp a legnagyobb emberbarátok közül kerülnek ki. Ők azok, akik hatalmas összegekkel támogatnak másokat, és közben - a vonzás törvényének megfelelően - az univerzum óriási pénzmennyiséggel, megsokszorozva adja vissza adományaikat. Ha most azt gondolod, hogy „nekem nincs pénzem adakozni”, akkor bingó! Megfogalmaztad, hogy miért is nincs pénzed! Ha tehát úgy gondolod, hogy nem engedheted meg magadnak az adakozást, adakozz! Ezzel a saját gazdagságodba vetett hitedet bizonyítod, amit a vonzás törvénye nem hagy jutalom nélkül.
Az adakozás és az áldozat között óriási különbség van. Jó szívvel adni hatalmas öröm. Áldozatot hozni már közel sem ilyen boldogság. Ne keverd hát össze ezeket - két homlokegyenest ellenkező dologról van szó! Az egyik a „több mint elegendő”, a másik pedig a hiány jelzését közvetíti. Az egyik örömmel tölt el, a másik nem. Az áldozathozatal előbb-utóbb neheztelésbe csap át. Ezzel ellentétben tiszta szívből adni a világ egyik legnagyszerűbb érzése, amely olyan üzenetet közvetít az univerzumnak, hogy az cserébe túlcsorduló bőséggel árasztja el az adakozót. A különbség tehát érezhető.

James Ray
Egy sor embert ismerek, akik hihetetlen pénzeket keresnek, emberi kapcsolataik azonban gyatrák. Az én szememben ez nem gazdagság. Hajthatod, sőt meg is szerezheted a pénzt, ez azonban nem biztosítja a gazdagságot. Nem azt mondom, hogy a pénz nem része a gazdagságnak. Csupán azt, hogy csak egy része. És ismerek olyanokat is, akik nagyon „spirituálisak”, de közben folyton betegek és letörtek. Ez sem gazdagság. Bőségre teremtettünk - az élet minden területén. Ha abban a hitben nőttél fel, hogy a gazdagság ellenkezik a spiritualitással, ajánlom, hogy olvasd el Catherine Ponder The Millionaires of the Bible című sorozatát. Ebből megtudhatod, hogy Ábrahám, Izsák, Jákob, József, Mózes és Jézus nem csupán bőségszakértők, de a maguk módján milliomosok is voltak, akik olyan jólétben éltek, amelyet sok ma élő milliomos nem is képes felfogni. Te az ő királyságuk örököse vagy. A gazdagság veled született jogod, az életed minden területére kiterjedő, túláradó bőség nyitja pedig a kezedben van. Mindent megérdemelsz, amire vágysz, és az univerzum mindent meg is ad neked, feltéve, hogy behívod az életedbe. Most már ismered A Titkot. Kezedben a kulcs. A kulcs, amely valójában gondolataidból és érzéseidből származik, és ami voltaképpen mindig is a tiéd volt.

Marci Shimoff
A nyugati kultúrában az emberek sikeréhesek. Csodás otthonra, jövedelmező üzletre, csillogásra vágynak. A kutatók azonban bebizonyították, hogy a külső, anyagi javak nem biztosítják azt, amire valójában vágyunk: a boldogságot. Hajszoljuk a felszíni értékeket, mert úgy hisszük, hogy általuk megvásárolhatjuk szívünk boldogságát, pedig a dolog épp fordítva működik. Előbb a belső örömöt és harmóniát kell megteremtenünk, és ha ez sikerül, a külső javak maguktól ránk találnak. Vágyaid elérése belső munka! A külvilág az okozatok világa; az egész nem más, mint gondolataid eredménye. Hangolódj hát a boldogságra! Minden erőddel légy azon, hogy az öröm és a boldogság érzését sugározd a külvilág és az univerzum felé, és a mennyország a földre költözik.

• Ha pénzre vágysz, összpontosíts a gazdagságra. Úgy lehetetlen meggazdagodni, hogy közben folyton a pénz hiányára gondol az ember.
• Sokat segít, ha használod a fantáziád, és úgy teszel, mintha a vágyott összeg már a birtokodban lenne. Játssz gazdagosdit, és idővel megváltozik a pénzhez fűződő viszonyod, ezáltal pedig behívod azt az életedbe.
• A leggyorsabb módja a meggazdagodásnak, ha most boldog vagy.
• Határozd el magadban, hogy mindig amikor meglátsz egy számodra kívánatos dolgot, azt mondod: „Meg tudom venni. Van rá pénzem.” Ha változtatsz a gondolataidon, érzéseid is megváltoznak.
• Több pénzre vágysz? Adakozz! Ha bőkezű vagy, és örömmel osztod meg anyagi javaidat másokkal, azzal a „nekem rengeteg van” üzenetét közvetíted.
• Képzelj csekkeket a postaládádba!
• Ügyelj rá, hogy elmédet a bőség gondolatai uralják! Gondolkodj úgy, mint a gazdagok!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: