A Titok azt mondja, hogy mi vagyunk az univerzum teremtői, és vágyaink fizikailag is megjelennek életünkben. Vágyaink, gondolataink és érzéseink nagyon fontosak tehát, hiszen általuk teremtünk./ A Párkapcsolatok Titka ~ a titok, bevonzás, bőség, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, hála, hírek, pénz, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye,

A Párkapcsolatok Titka
"A Titok azt mondja, hogy mi vagyunk az univerzum teremtői, és vágyaink fizikailag is megjelennek életünkben. Vágyaink, gondolataink és érzéseink nagyon fontosak tehát, hiszen általuk teremtünk. "


Marie Diamond

FENG SHUI TANÁCSADÓ, TANÁR ÉS ELŐADÓ

A Titok azt mondja, hogy mi vagyunk az univerzum teremtői, és vágyaink fizikailag is megjelennek életünkben. Vágyaink, gondolataink és érzéseink nagyon fontosak tehát, hiszen általuk teremtünk. Egyszer egy híres filmproducernél jártam. A ház tele volt gyönyörű festményekkel, amelyek  ugyanazt a nőt ábrázolták, amint épp hátat fordít, mintha azt mondaná:
„Nem érdekelsz:
- Azt hiszem, Önnek problémái vannak a szerelmi életével - mondtam a ház urának.
- Maga Látó? - kérdezte.
- Nem. De nézze, hét képe is van egyetlen hölgyről.
- Ó, azokat imádom! Én magam festettem őket.
- Annál rosszabb, hiszen akkor az összes kreativitását és teremtőerejét beléjük fektette.
Adva volt egy hihetetlenül jóképű férfi, akit munkájánál fogva körbezsongtak a nők, és mégsem volt senkije.
- Mire vágyik? - kérdeztem.
- Heti három nővel randevúzni - felelte.
- Akkor fesse meg. Fesse le magát három nő társaságában, és azt akassza ki a falra.
Fél év múlva újra találkoztunk.
- Na, milyen a szerelmi élete? - kérdeztem.
- Csodás! A nők kérnek randevút tőlem! - válaszolta. - Évekig nem találkoztam senkivel, most meg három randevúm van egy héten. Kapkodnak utánam a nők - ujjongott.
- Ennek örülök - feleltem.
- De tudja mit? Szeretnék megállapodni. Igaz szerelmet, feleséget keresek.
- Akkor fesse meg - tanácsoltam.
Így is tett. Egy év múlva megházasodott, és most nagyon boldog.
Hogy mi a tanulság? Ez a férfi mást kért, mint amire valójában vágyott. Évekig áhítozott rá, de nem kaphatta meg, mert hiba csúszott a teremtés folyamatába. Külső körülményei - jelen esetben a háza - állandó ellentmondásban álltak álmaival. Fontos, hogy ezt értsd.

Mary Diamond kliensének története remekül illusztrálja, hogyan jelenik meg A Titok a feng shui tanításaiban. A sztori egy újabb bizonyíték rá, hogy a gondolat óriási teremtőerővel bír. Minden tevékenységünket gondolatok előzik meg. Szavaink, érzéseink és cselekedeteink mind-mind gondolatokból születnek. Azok a gondolatok, amelyek cselekvésre, akcióra késztetnek, különösen nagy hatásúak.
Legbensőbb gondolatainkkal talán nem is vagyunk tisztában, mégis tetten érhetjük őket, ha megvizsgáljuk cselekedeteinket. A filmproducer esetében például az otthon berendezésével kapcsolatos tettekben mutatkoztak meg. A férfi olyan nők képeivel dekorálta háza falát, akik mind-mind hátat fordítottak neki. Vajon mi járhatott a fejében? Bár szavaival azt kommunikálta, hogy szeretne nőkkel találkozni, festményei egészen másfajta belső gondolatokra engedtek következtetni. Azáltal, hogy tudatosította magában a dolgot, és megváltoztatta a külső körülményeket, elméjét a vágyott irányba terelte. Egy ilyen egyszerű változtatás is elég volt, hogy a vonzás törvényének segítségével megvalósítsa álmait.

Ha szeretnél elérni valamit az életben, ügyelj rá, hogy cselekedeteid sose ellenkezzenek vágyaiddal. Mike Dooley, A Titok egyik tanítója csodálatos történettel példázza ennek fontosságát Az univerzum befolyásolása és a csoda alkalmazása című hanganyagában. A sztori egy hölgyről szól, aki szerette volna bevonzani a tökéletes társat az életébe. Minden fontos lépést megtett a cél érdekében: tisztázta, hogy milyen férfira vágyik, részletesen felsorolta tulajdonságait, és elképzelte, amint részévé válik az életének. Mindezek ellenére álmai lovagjának se híre, se hamva nem volt. Amikor egy nap hazaérvén leparkolta az autóját a garázs kellős közepén, még a lélegzete is elakadt, ugyanis rájött, hogy amit tesz, az tökéletesen ellentmond vágyainak. Hiszen ha középre parkol, az áhított társ autójának nem marad hely! Cselekedetével tehát azt kommunikálta az univerzum felé, hogy nem bízik álma megvalósulásában, vagyis a férfi felbukkanásában. Úgyhogy azonnal kitakarított a garázsban, autóját pedig az egyik oldalra parkolta, elegendő helyet hagyva egy másik járműnek. Aztán felment a hálószobájába, és szemügyre vette a szekrényét. Az úgy tele volt ruhákkal, hogy egy csepp hely sem maradt benne egy másik személy holmijának. Rendet rakott hát, és a dolgok egy részét eltávolította a szekrényből. Sőt rájött, hogy alvási szokásain is változtatnia kell, mivel mindig az ágy közepén feküdt. Ezentúl azonban odafigyelt, hogy éjszaka is elegendő hely maradjon mellette álmai férfijának.
Amikor ez a hölgy egy ebéd alkalmával megosztotta tapasztalatait Mike Dooleyval, még nem sejtette, hogy az asztal túlsó végén tökéletes társa foglal helyet. Vagyis - köszönhetően annak, hogy úgy tett, mintha már rátalált volna - álmai férfija betoppant az életébe, ma pedig boldog házasok.

Egy másik történet, amely a „tégy úgy, mintha” módszerének hatékonyságát bizonyítja, a testvéremmel, Glendával esett meg, aki egyben A Titok producere is. Glenda Ausztráliában élt és dolgozott, de szeretett volna az Államokba költözni, hogy jobban együttműködhessünk. Jól ismerte A Titkot, és mindent megtett, hogy vágyát valóra váltsa, mégis hónapok teltek el, és a költözéssel kapcsolatban semmilyen előrelépés nem történt. Ekkor Glenda jobban szemügyre vette cselekedeteit, és rájött, hogy nem „tett úgy, mintha” már megkapta volna, amire vágyott. Nyomban cselekedett is, és mindent megszervezett a költözködés körül. Lemondta az összes tagságot, amely ausztráliai intézményekhez fűzte, megszabadult a felesleges holmiktól, maradék dolgait pedig utazótáskákba és bőröndökbe pakolta. Négy hét múlva már amerikai irodánkban csücsült. Gondold végig jól, mit szeretnél. Bizonyosodj meg róla, hogy cselekedeteid összhangban vannak vágyaiddal, és nem hátráltatják kérésed beteljesülését. Tégy úgy, mintha már megkaptad volna, amire áhítozol. Mutasd ki - cselekedeteid által -, hogy hiszel elvárásaid teljesülésében. Készítsd elő a terepet a megvalósulásnak, hiszen ezzel nagyon erőteljes jeleket küldesz az univerzum felé, amelyek segítenek bevonzani vágyad tárgyát.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: