Néha kifejezetten vakok és süketek vagyunk, de nem csak a környezetünkre, hanem még a saját lelkünkkel szemben is. Emiatt persze aztán megtörténnek azok a kis bakik, amikért szeretjük utána magunkat emészteni. De most figyelem! Ez a 6 dolog emlékeztetni kíván arra, hogy…/ 6 dolog, amire emlékezned kell ~ spiritualitás, ezotéria, tippek, spirituális tippek, változás, fényörvény,

6 dolog, amire emlékezned kell
Néha kifejezetten vakok és süketek vagyunk, de nem csak a környezetünkre, hanem még a saját lelkünkkel szemben is. Emiatt persze aztán megtörténnek azok a kis bakik, amikért szeretjük utána magunkat emészteni. De most figyelem! Ez a 6 dolog emlékeztetni kíván arra, hogy…

Minden, ami van, csak átmeneti


Ha rossz helyen élsz, egy rossz emberrel, ez csak átmeneti. Ha jó helyen vagy és elégedettnek mondhatod magad, az is csak átmeneti. A dolgokat nem lehet időhöz és helyhez kötni, hiszen mindig minden folyamatosan változik, még akkor is ha nem látod vagy nem hirtelen következik be, hanem lassan. Ez a pillanat is, amiben most vagy, csak átmeneti. Ne szokj hozzá.

Mindened meg van, amire szükséged lehet

Készségek, tehetségek, minden, amire szükséged van a sikerhez, a következő lépéshez, ahhoz, hogy elérj bármit, azzal már rendelkezel. Egyszerűen csak higgy magadban, és hidd el, már meg van minden szükséges eszközöd ahhoz, hogy célba érj.

Nem mindig neked kell változnod

Ha változni akarsz, hát változz meg nyugodtan. De értsd meg, valójában nem minden rólad vagy a te irányításodról, befolyásodról szól, ezért nem muszáj mindig neked változni vagy fejlődni. Elég jó vagy most is, gondolj csak bele, mi mindent tudsz! Van, hogy csak várni kell, hogy a körülmények vagy más személyek változzanak meg. Szóval nem kell ész nélkül megfogadni akárki tanácsát, aki azt mondja, hogy neked kell megváltoznod.

Élj a pillanatnak

Ez a pillanat az egyetlen, ami számít, ami sohasem ígért, kecsegtetett téged valamivel, csak van. Egy pillanat múlva már vége lehet az egész életnek, mindennek. Ahelyett, hogy a jövőn aggódnál, hogy mi lesz törődj a jelennel, mert egyedül az határozhatja meg a jövődet és nem te. Miért aggónál olyan dolog végett, ami még meg sem történt?

Fogadd el a sorsodat

Meg kell értened, hogy bizonyos helyzetekben, pillanatokban nem a tied az irányítás. Néha el kell engedned, a folyamatos diktálást és vezetést. Ne próbálj mindig mindennek parancsolni magad körül. Hagyd, hogy a világegyetem is tegye a dolgát. Sokkal könnyebb lesz az életed, ha már nem fogsz ezen görcsölni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.uh
Share To:

Post A Comment: