NAGYON RITKA és extra erős energiájú szuperhetes karkötő és fülbevaló szett! 20-22cm-es csuklóra készítettem, 6 mm-es kristályokból. A fülbevaló mérete akasztóval együtt 6 cm, angyalszárnyakkal.A szuperhetes a nevéből adódóan 7 kristályt tartalmaz, ezért ezek együttesen fejtik ki hatásukat. Ha szeretnéd magad kicsit felturbózni spirituálisan, akkor ez a legmegfelelőbb kristály a számodra! Erős, épp ezért nem mindenkinek való! / Spirituális Fejlődés – Szuperhetes Mandala Szett (Karkötő+Fülbevaló) ~ karkötő, ékszer, kézműves ékszer, kézművesékszer, egyedi ékszer, ékszer designer, ékszer készítő, ékszer tervező, kézműves ékszerek, Angyalmandala, Sandal, AngelMandala, mandala karkötők, kristály karkötők, kristály ékszerek, rendelhető ásványkarkötők

Spirituális Fejlődés – Szuperhetes Mandala Szett (Karkötő+Fülbevaló)

NAGYON RITKA és extra erős energiájú szuperhetes karkötő és fülbevaló szett! 20-22cm-es csuklóra készítettem, 6 mm-es kristályokból. A fülbevaló mérete akasztóval együtt 6 cm, angyalszárnyakkal.
A szuperhetes a nevéből adódóan 7 kristályt tartalmaz, ezért ezek együttesen fejtik ki hatásukat. Ha szeretnéd magad kicsit felturbózni spirituálisan, akkor ez a legmegfelelőbb kristály a számodra! Erős, épp ezért nem mindenkinek való! (Ezért olvasd el az ellenjavallatokat!) Csak akkor vedd meg, ha már készen állsz rá! Ha érzed a hívását és megérintett a kristály energiája, és szeretnéd, hogy a tiéd legyen, akkor jelezd nekem üzenetben/vagy írj privátban.
1 DB SZETT ELÉRHETŐ!
Ár és megrendelés privátban, vagy az oldalon a Rendelésnél itt: 
https://angyalmandala.hu/spiritualis-fejlodes-szuperhetes-mandala-szett-karkoto-fulbevalo

A Szent hetes Espirito Santosból, Fundão – ból származik (maga a hely neve is az jelenti, hogy Szentlélek). Az összes szuper hetest innen, egy bányából, annak is csak egy járatából lehetett előhozni. Az 1970-es évek elején a bányát elárasztotta a víz, mellyel a fentiek azt is jelezték, hogy most – talán örökre – ennyit szánnak az emberiségnek egyedi felhasználásra. Egy második lelőhely felfedezését követően azonban mára ez is ellehetetlenült. Szinte beszerezhetetlenné vált, csak búvárruhával életveszélyes körülmények között lehet felhozni.
Az ametiszt, tiszta kvarc (hegyikristály), füstkvarc, kakoxen, rutilkvarc, goethit és lepidokrokit kombinációja adja erejét, illetve foltokban tartalmazhat citrint vagy kloritot.
A szuper hetes egy igen erőteljes ásvány, mint egy elektromos töltés, úgy képes végighaladni az ember auráján és nyugodtságot, a sok energia miatt néha feszültséget, és önbizalmat is ad. Tünetei esetleg lehet: zsibbadás, fejtető viszketés. Azt emlegetik róla, hogy a szent lélek fényének lángja lakozik benne. Megdobja, erősíti a spirituális rezgéseket. A szuperhetes hatására spontán előjönnek pszichikus képességek, spontán bekapcsolhatja a látens látó képességeket. Alacsonyabb szinten a jókedvet, önszeretetet, bizalmat növeli. Összefogja az emberiséget, segíti a spirituális felemelkedést tudati és energia szinten, bolygószintű gyógyító kő. A szuper hetes nem csakra szinten hat. Elsősorban aura külső rétegéhez, a belsőhöz, és a tobozmirigyre hat. A szuper hetes tiszta és erőteljes kő, de ennek megvannak a mellékhatásai:  nem megfelelő földelés esetén: tárgyak elejtése, karok, vállak és testrészek beütése, szédülés, transzlégzés, valamint a tükröztetés – ez azt jelenti, hogy az ember úgy érzi, hogy az ásvány nem tökéletesen tiszta – pedig csak önmagát a nagy tisztasághoz képest, a megoldandó, vagy megoldott feladatait vetíti le.

NEM AJÁNLOTT/ELLENJAVALLATOK: A szuper hetes nem mindenkinek való!!! Ezalatt azt értem, hogy aki fáradt, vagy nagyon materialista, annak nem biztos, hogy erre a kőre van szüksége. Ezoterikus-materialista hiedelmek megváltoztatására a szuper hetest és a róla szóló információt használni helytelen dolog. Energiavadászoknak sem a jó, mert vannak olyanok, akik elbízzák magukat. Csak szeretetből vedd a követ! Másnak is ajándékozhatsz ilyet, ugyanúgy kell bánni vele, mint egy ásvánnyal. Ez egy ritkaság, de materialista kristálykedvelők számára ez nem az, csak egy ametiszt-ásványtársulás, és aki érzi az energiákat, annak a számára pedig egy új, erőteljes hatású energiabomba. NEM javasolt a szuper hetes ásvány pattogó, idegeskedő emberek számára. A követ le kell rakni és pihentetni, ha úgy érzed nagyon érzékeny lelki-idegi állapotban vagy, vagy úgy érzed, hogy kifutsz az idődből. Materialisták hihetik sötét ametisztnek is. Prananadisok pedig ugyancsak eldobhatják az energiája hatására a kristályt.
Angyali szeretettel:
Sandal
www.angyalmandala.hu
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: