A szomorúság állapota rettenetesen megbetegíti a szervezetet. Az érzelmek az ember sajátosságai, ám amikor ezek az érzelmek negatívak, és állandósulnak, a belső szervek olyan módon szenvednek, amilyet elképzelni sem tudsz./ 5 negatív érzet, ami a testedre is hatással van ~ hírek, fényörvény, spiritualitás, negatív érzelmek, spirituális tippek, lélek,

A szomorúság állapota rettenetesen megbetegíti a szervezetet. Az érzelmek az ember sajátosságai, ám amikor ezek az érzelmek negatívak, és állandósulnak, a belső szervek olyan módon szenvednek, amilyet elképzelni sem tudsz.

Az erős érzelmek természetesek, egészen addig, amíg pozitívak, és szívedet-lelkedet beleadod abba, amit éppen csinálsz.  A lelki traumák viszont tönkretehetnek, nemcsak testileg, de pszichikailag is. Néhány érzelem építően hat rád, mások viszont pont ellenkezőleg, teljesen leépítenek, és ez egy egyszerű önvizsgálatból ki is derül.  Ha eluralkodik rajtad a szomorúság, és nap, mint nap együtt élsz vele,  könnyen érezheted magad fáradtnak, levertnek, életuntnak, ám ezalatt a szervezeted lassan, de biztosan megbetegszik.

Az emberi agy két fajta hormont termel, amelyek aktiválják magukat a szomorú, és a boldog pillanatokban: szerotonin és dopamin. Amikor depressziós vagy, ezek a hormonok okozzák a fájdalmat és a kellemetlenség érzetét, azt a fájdalmat, amelyet a napfonat csakra, és a szív tájékán érzel. Mutatjuk, hogyan hatnak szervezetedre a negatív érzések.

1. Düh és irigység

Ha ezen érzelmek valamelyike dúl benned, akkor jó, ha tudod, hogy a leginkább a májadat terheled általa. Nagyon sok májbetegség alakul ki ezekből az érzésekből, amelyeket gyakran érezhetsz a tehetetlenség pillanataiban.

2. Félelem

A félelem egy új kezdettől, attól hogy kimondd azt, ami benned dúl, vagy azt, amit érzel, mind-mind a vesédet gyengíti. Ahogyan az is, ha félsz beismerni a hibáidat, netán menekülsz a felelősség elől.

3. Szorongás

Ha gyakran rád tör a szorongás, akkor sajnos a léped kerül veszélybe. Ez a depresszió „előszobája”, és általában emésztési problémákkal társul. Bármit is eszel, amikor szorongsz, úgy érzed, képtelen vagy lenyelni, vagy ki kell adnod magadból. A szorongás egy olyan zavar, amely főleg a gyomrot terheli meg.

4. Szomorúság

Amikor eluralkodik rajtad a szomorúság, legjobban a tüdődet és a szívedet terheled. A tüdő az a belső szerv, amely a leginkább szenved a szomorúságtól. Amikor kiábrándultnak, csalódottnak érzed magad, nehezedik a légzésed, így zárlat keletkezik a szívtájékon, mely előjárója lehet a szív- és érrendszeri betegségeknek.

5. Stressz

A stressz általában az agyra nyomja rá a bélyegét, ám ha a stresszhelyzetek általánossá, krónikussá válnak, az egész szervezetre hatással lehetnek, és olyan problémákkal hozhatók kapcsolatba, mint amilyen a cukorbetegség, vagy a hasnyálmirigy betegségei.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: