A Mirror információi szerint heteken belül egy olyan égitest fog elhaladni a látómezőben, amit a csillagászok szerint szabad szemmel is megcsodálhatunk majd a Földről. Atlas névre elkeresztelt hatalmas, zölden fénylő üstökös érkezik a Nap közelébe. Április végén érkezik az Atlas nevű üstökös, ami ötször nagyobb a Jupiternél. / Hatalmas, zölden fénylő üstökös érkezik: április végén bárki megcsodálhatja ~ fényörvény, csillagászat, űrkutatás, üstökös, üstökösfigyelő, égi jelenségek, világ, érdekességek,

A Mirror információi szerint heteken belül egy olyan égitest fog elhaladni a látómezőben, amit a csillagászok szerint szabad szemmel is megcsodálhatunk majd a Földről. Atlas névre elkeresztelt hatalmas, zölden fénylő üstökös érkezik a Nap közelébe. Április végén érkezik az Atlas nevű üstökös.

Hatalmas, zölden fénylő üstökös érkezik: április végén bárki megcsodálhatja

A hatalmas, kőkemény, jeges maggal és zöld fénnyel rendelkező üstököst még december végén fedezték fel. Az égi test a Nap közelébe érve lesz látható az emberek számára, de az előrejelzések szerint május 31-én tudjuk majd igazán megfigyelni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


life.hu
Share To:

Post A Comment: