A London Real Tv tényfeltáró interjúja David Icke-vel, aki felfedi a világ jelenlegi helyzetét. A háttérben zajló eseményeket, a valódi okokat. Mire számíthat az emberiség, ha ezen az úton megy tovább, és nem tesz semmit? Láss a színfalak mögé! Láss mögé a világban zajló dolgoknak, és hogy valójában kiknek hódolsz be, ki az az 1%, aki irányítja a világot, hogy azt tedd, amit ők mondanak! Terjeszd ezt az interjút, hogy még több emberhez eljusson és tisztában legyen a valósággal és a következményekkel!/ David Icke: A valóság felfedése (Feltáró interjú - London Real Tv) ~ fényörvény, David Icke, valóság, ébredés, világhelyzete, igazság, tényfeltárás,

David Icke: A valóság felfedése (Feltáró interjú - London Real Tv)
A London Real Tv tényfeltáró interjúja David Icke-vel, aki felfedi a világ jelenlegi helyzetét. A háttérben zajló eseményeket, a valódi okokat. Mire számíthat az emberiség, ha ezen az úton megy tovább, és nem tesz semmit? Láss a színfalak mögé! Láss mögé a világban zajló dolgoknak, és hogy valójában kiknek hódolsz be, ki az az 1%, aki irányítja a világot, hogy azt tedd, amit ők mondanak! Terjeszd ezt az interjút, hogy még több emberhez eljusson és tisztában legyen a valósággal és a következményekkel!
A Youtube és a Facebook már tiltotta és törölte az interjút, ezért privátban küldjétek el ismerőseiteknek, vagy emailen keresztül a linket, vagy a videót! Ha tudjátok, akkor minél több helyre töltsétek fel! Kulcsfontosságú infók vannak ebben a videóban. Fontos hogy megosszátok mindenkivel, akivel tudjátok. Ha kell írjátok ki DVD-re, pendrive-ra.
Az élő interjú napján ez volt a világ második legnézettebb youtube élő interjúja. A youtube cenzúra az interjú vége után fél órán belül törölte a videót és globális támadást indítottak a London Real ellen. Az interjú ténye szalagcímre került több közmédiában is. Brian Rose (a London Real alapítója, igazgatója és az interjú készítője) online platformjait elkezdték törölni, letiltani. Törölték a teljes Linked-In profilját, és a további lista a különböző letiltásokról: facebook, youtube, vimeo, dropbox ...
Az eredeti interjú továbbra is fent van a London Real szerverein. Illetve David Icke bitchute csatornáján is megtekinthető.
A teljes fordításért köszönet sym firstnek!
Az eredeti videót töltsétek le, amíg tudjátok itt (egy hétig fognak élni a linkek). Légyszi töltsétek le hogy minél több helyen meglegyen offline is:
HD + srt: https://fil.email/kpIiBeWf
Feliratozott videó: https://fil.email/wOvzUj0h
 Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: