Mosolyogj! Ragyogj! Bárhova mész, bárkivel is állsz szemben, ne fogd vissza magad! Ha felkel a nap, üdvözölj mindenkit hangosan! Hallasd a hangod, törd meg a csendet! Neked a “jó reggelt” ne csak egy kötelező köszönés legyen, kívánd szívből! Vigyél életet, ahová csak betérsz! Rázd meg az embereket! Rázd meg őket soha nem nyugvó energiáddal, hiteddel és optimizmusoddal! Tedd félre a rosszat, győzd le jóval!/ Mosolyogj! Ragyogj! Bárhova mész. ~ fényörvény, hírek, idézetek, Manna Owell, spiritualitás, spirituális tanítások, spirituális idézetek,

Mosolyogj! Ragyogj! Bárhova mész.
Mosolyogj! Ragyogj! Bárhova mész, bárkivel is állsz szemben, ne fogd vissza magad! Ha felkel a nap, üdvözölj mindenkit hangosan! Hallasd a hangod, törd meg a csendet! Neked a “jó reggelt” ne csak egy kötelező köszönés legyen, kívánd szívből! Vigyél életet, ahová csak betérsz! Rázd meg az embereket! Rázd meg őket soha nem nyugvó energiáddal, hiteddel és optimizmusoddal! Tedd félre a rosszat, győzd le jóval! Adj reményt! Libbenj, sugárzod az erőt, mutasd meg, hogy így is lehet, az élet akármilyen kemény is olykor! Mert másnap reggel mindig feljön a nap és vár Rád egy új ébredés! Csakis rajtad áll, melyik lábaddal kelsz és lépsz az Élet útjára minden nap! Nem számít, mit beszélnek Rólad, nem számít, hogy ismeretlenül megítélnek, nem számít, ha szórakozottnak vagy bolondosnak néznek, csak valósítsd meg az álmot: légy jó, légy szabad, légy önmagad!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Manna Owell
Share To:

Post A Comment: