A szegénység, a nélkülözés, a hiány mindig abból fakad, hogy saját gondolatainkkal elzárjuk a felénk áramló bőség útját. Minden egyes negatív gondolat, érzés vagy érzelem blokkolja javaid - köztük a pénz - testet öltését. Nem arról van szó, hogy az univerzum visszatartaná a pénzt. Egy láthatatlan szinten már most is minden a tiéd, amire szükséged van. Ha mégis hiányt szenvedsz, az azt jelenti, hogy nem engeded beáramolni életedbe a neked szánt vagyont, ennek okát pedig csakis a gondolataidban kell keresned. Ha változtatni szeretnél, a „nem elegendő” gondolatáról a „több mint elegendő” gondolatára kell váltanod./ A Pénz Titka: Vonzd magadhoz a bőséget! ~ a titok, bevonzás, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, hála, hírek, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye, pénz, bőség,

Jack Canfield
A Titok számomra valódi átváltozást hozott. Apám úgy tekintett a gazdagokra, mint akik becsapnak és kihasználnak másokat. Elmélete szerint mindenki, akinek pénze van, átver valakit. Általa rengeteg előítéletet szívtam magamba a pénzről: hogy az megront, és csak a rosszaknak van sok belőle, a jó emberek viszont keserves munkával dolgoznak meg érte. „Mi vagyok én, Krőzus?” - mondogatta gyakran. Abban a hitben cseperedtem fel, hogy az élet nehéz. Mindez akkor kezdett megváltozni, amikor találkoztam W. Clement Stone-nal.
Stone így biztatott: „Szeretném, ha kitűznél magad elé egy olyan hatalmas célt, amelyet ha elérnél, teljesen letaglózna, és biztosan tudnád, hogy csak azért sikerült, mert megtanítottalak egykét dologra.” Akkoriban nyolcezer dollár volt az éves bevételem, úgyhogy így szóltam: „Szeretnék évi százezret keresni!” Tudtam is, hogyan vágjak bele. Stratégiám, kész tervem ugyan nem volt, de a következőt mondtam magamban: „Kijelentem, hogy hinni fogok benne, és úgy teszek majd, mintha már megtörtént volna, végül pedig elengedem.” És így is tettem. Stone többek között arra tanított, hogy naponta vizualizáljam célom beteljesülését. Rajzoltam hát egy ezerdolláros csekket, és felragasztottam a plafonra. Reggelente, ébredés után azt láttam meg elsőként, és rögtön eszembe jutott a célom. Ilyenkor lehunytam a szememet, és pár percig vizualizáltam ezerdolláros életstílusomat. Harminc napig semmi sem történt. Elkerültek a nagyszerű ötletek, és jóakarók sem jelentkeztek, akik felajánlották volna az összeget.
A negyedik héten azonban ezerdolláros ötletem támadt. Egyszerűen kipattant az isteni szikra a fejemből. Régebben írtam egy könyvet, és most eszembe jutott, hogy ha eladnék belőle négyszázezer példányt, darabját negyed dollárért, épp százezer ütné a markomat. A könyv adott volt, mégis csak most jutott eszembe a dolog. (A Titok egyik lényege, hogy ha ihletett ötleted támad, bízz benne és cselekedj!) Fogalmam sem volt, hogyan kezdjek neki. Aztán a boltban kezembe akadt a National Enquirer aktuális száma. Általában átsiklottam fölötte, de most valami odavonzotta a tekintetemet. „Ha a lap olvasói tudnának a könyvemről, nem lenne gond elérni a négyszázezres példányszámot” - villant át az agyamon.
Hat héttel később előadást tartottam a New York-i Hunter College-ban. A végén odajött hozzám egy hölgy, és így szólt: „Lenyűgöző előadás volt. Szeretnék riportot készíteni önnel. Hívjon fel.” Amikor kiderült, hogy szabadúszó újságíró, aki a National Enquirerben szokott publikálni, az  Alkonyzóna főcímdala ugrott be - igen, igen, működik a dolog! Ahogy megjelent a cikk, könyvem eladási statisztikái az égbe szöktek.
Egy csepp kétség sem fér hozzá, hogy az imént említett eseményeket és ezt a bizonyos hölgyet magam vonzottam be az életembe. De hogy rövidre fogjam, abban az évben nem volt százezres bevételem. Pontosan kilencvenkétezer-háromszázhuszonhét dollárt kerestünk a könyvön. Ha azt hiszed, hogy elkeseredtünk, és feladtuk a dolgot, nagyon tévedsz. Le voltunk nyűgözve! A feleségem
így szólt:
- Mit gondolsz, egymillió dollárral is ilyen jól működne?
- Azt hiszem, igen. Próbáljuk ki! - feleltem.
Aztán, ahogy a kiadóm kiállította az első, Erőleves a léleknek című könyvem szerzői jogdíjáról szóló csekket, egy mosolygó fejet biggyesztett az aláírása mellé, ez volt ugyanis pályafutása első egymillió dolláros csekke!
Úgyhogy én tapasztalatból mondhatom, hogy A Titok működik. Nem voltam rest kipróbálni. Abszolút működött, úgyhogy ma már belőle élek minden áldott nap. A Titok ismeretét, valamint a vonzás törvényének tudatos használatát életed bármely területén kamatoztathatod. A módszer, vagyis a teremtés folyamata mindig ugyanaz - a pénz esetében is.

Ha pénzt szeretnél bevonzani, a gazdagságra kell összpontosítanod. Mindaddig nem lesz és nem is lehet nagyobb a vagyonod, amíg úgy látod, hogy nem vagy elég gazdag - hiszen ez azt jelenti, hogy így is gondolkodsz. A „nem elegendő” pénzedre koncentrálva folyamatosan újrateremted a
körülményeket, amelyek ehhez a helyzethez vezettek. Ha tehát bőségre áhítozol, csakis erre összpontosíts!
Újfajta jeleket kell küldened az univerzumba. Ez csakis olyan gondolatokkal lehetséges, amelyek arról szólnak, hogy már most is több mint elegendő pénzzel rendelkezel. Óriási szükség van a képzelőerődre, hiszen el kell játszanod, hogy az áhított vagyon már a tiéd. Jó móka, meglátod! Ha belefeledkezel a játékba, a pénzhez fűződő viszonyod fokozatosan megváltozik. És ahogy a rossz beidegződéseket jó érzések váltják fel, úgy áramlik be a pénz az életedbe. Jack csodás története arra ihlette A Titok csapatát, hogy készítsünk egy üres csekkmintát, amelyet az érdeklődők letölthetnek a www.thesecret.tv honlapról. Ez a csekk a Te nevedre szól, az Univerzum Bankjától. A nevedet, az összeget és a többi részletet saját magad írhatod rá, hogy aztán elhelyezd lakásod egy jól látható pontján. Mindig, amikor arra téved a szemed, érezd úgy, mintha a csekken szereplő pénz már a tiéd volna. Képzeld el, mi mindent veszel rajta! Érezd az örömöt, amelyet okoz! Tudd, hogy a csekk már a tiéd, hiszen ha kérsz, megadatik. Emberek százaitól kaptunk már levelet, akik A Titok-csekk segítségével tettek szert hatalmas összegekre. A móka tehát működik!

Vonzd magadhoz a bőséget

A szegénység, a nélkülözés, a hiány mindig abból fakad, hogy saját gondolatainkkal elzárjuk a felénk áramló bőség útját. Minden egyes negatív gondolat, érzés vagy érzelem blokkolja javaid - köztük a pénz - testet öltését. Nem arról van szó, hogy az univerzum visszatartaná a pénzt. Egy láthatatlan szinten már most is minden a tiéd, amire szükséged van. Ha mégis hiányt szenvedsz, az azt jelenti, hogy nem engeded beáramolni életedbe a neked szánt vagyont, ennek okát pedig csakis a gondolataidban kell keresned. Ha változtatni szeretnél, a „nem elegendő” gondolatáról a „több mint elegendő” gondolatára kell váltanod. Figyelj oda, hogy inkább a bőség, a gazdagság járjon a fejedben, és az egyensúly helyreáll.
Amikor úgy érzed, hogy szükséged van pénzre, nagyon erős érzések és gondolatok munkálnak benned, amelyek a vonzás törvényének értelmében újratermelik, fenntartják a szükség állapotát. A pénz témájáról saját tapasztalatból beszélhetek, hiszen épp azelőtt, hogy felfedeztem magamnak A Titkot, könyvelőm közölte, hogy cégem az évben óriásit bukott, és három hónap múlva lehúzhatjuk a rolót. Tíz év kemény munkájának eredménye összedőlni látszott. És mivel a cég talpra állításához pénzre volt szükségem, a dolgok egyre rosszabbul mentek. Úgy tűnt, hogy nincs kiút. Aztán, ahogy megismerkedtem A Titokkal, életem összes szelete - köztük a cégem is - teljesen megváltozott. Mindez azért, mert megváltoztattam a gondolkodásmódomat. Míg könyvelőm továbbra is a vészharangot kongatta, én a bőségre összpontosítottam, tudva, hogy minden rendben van. Minden egyes idegszálammal tudtam, hogy az univerzum megsegít, és így is lett. Olyan módokon gondoskodott rólam, amelyek eszembe sem jutottak. Persze akadtak kételyeim, ezeket azonban igyekeztem a beteljesülés képeire cserélni. A beteljesülésére, amiért folyamatosan hálát adtam, aminek előre örültem, és amiben rendületlenül hittem.
Most elárulok Neked egy titkot A Titokkal kapcsolatban. A leggyorsabban úgy érhetsz el valamit, ha most, ebben a pillanatban jól VAGY és jól ÉRZED magad! Ez a leghatásosabb módja annak, hogy a gazdagságot vagy bármi mást bevonzd az életedbe. Összpontosíts arra, hogy mindig az öröm és a boldogság érzését sugározd az univerzum felé. Ha így teszel, megállíthatatlanul vonzol magadhoz mindent, ami segít, hogy életed valóban örömteli és boldog legyen - legyen szó pénzről vagy bármi másról, amire vágysz. Ahhoz, hogy jót kapj, azt is kell sugároznod magadból. Ha a boldogság jelzéseit küldöd az univerzum felé, az életed képeiként és tapasztalataiként látod majd viszont azokat. A vonzás törvénye legbensőbb gondolataidat és érzéseidet tükrözi vissza számodra.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: