A világegyetembe vetett hit nehézségek idején meginoghat, de többnyire ösztönösen tudjuk, hogy hinnünk kell benne. Néha ez nehéz lehet, hisz mindannyian sérültünk már, tapasztaltunk bánatot és veszteséget. Ha belegondolsz, minden véget ér valamilyen formában, de ahogy mondani szokták, minden vég egy új kezdet. Az új kezdet hozhat számunkra új szerelmet, új munkát vagy sikert./ 12 csodálatos dolog, ami bekövetkezik, ha hiszel az Univerzumban ~ fényörvény, spiritualitás, ezotéria, Vonzás Törvénye, univerzum, pozitív gondolatok, pozitív gondolkodás,

12 csodálatos dolog, ami bekövetkezik, ha hiszel az Univerzumban
A világegyetembe vetett hit nehézségek idején meginoghat, de többnyire ösztönösen tudjuk, hogy hinnünk kell benne. Néha ez nehéz lehet, hisz mindannyian sérültünk már, tapasztaltunk bánatot és veszteséget. Ha belegondolsz, minden véget ér valamilyen formában, de ahogy mondani szokták, minden vég egy új kezdet. Az új kezdet hozhat számunkra új szerelmet, új munkát vagy sikert.

1. Optimistán állsz a világhoz

Amikor meg tanulsz bízni az Univerzumban, könnyebb lesz elfogadni azokat a dolgokat, amelyek egyszer mély depresszióba sodortak, látod az alagút végén a fényt.

2. Elengeded a múltat

Életünk során hozunk olyan döntéseket, amelyeket később megbánunk. Nincs ez másképp a múltunkkal sem. Sokszor felmerül bennünk a kérdés: Mi lett volna, ha…? Azonban ha bízol az Univerzumban, végre megszabadulhatsz a múlttól és soha többé nem is akarsz hátra nézni.

3. Végre elkezdesz élni

A múlton, a jelenen vagy a jövőn való töprengés helyett, a mikor meg tanulsz bízni, végre élhetsz. Az élet legjobb része a tapasztalat, pont ez teszi hihetetlenné az utazást, amelybe születtünk.

4. Megtanulsz másokban bízni

Mindannyian tudjuk, milyen nehéz bárkiben is megbízni, miután sérülünk. Ha viszont bizalmat szavazol az Univerzumnak és megérted, hogy minden jobbra fog fordulni, újra a bizalmadba fogsz tudni fogadni mindenkit.

5. Meg fogod érteni a vágyak és a szükségletek fontosságát

Amikor bízunk az Univerzumban, elkezdjük megérteni, hogy az Univerzum azt fogja adni nekünk, amire szükségünk van, nem pedig azt, amit akarunk. Eleinte frusztráló lehet, de ha elég érettek vagyunk a feladathoz, megtanuljuk nem csak elfogadni, de szeretni is ezt a helyzetet.

6. Megtanulsz pozitívan vibrálni

A világegyetembe vetett bizalom azt jelenti, hogy figyelmesebbé válsz az életedben zajló eseményekre. Ez alatt megtapasztalod, hogy a karma igenis működik. Cserébe, negativitás helyett kedvességet adhatsz a világnak. 

7. Alkalmazkodsz a Vonzás Törvényéhez

Elengeded a negatív dolgokat, melyek akadályoztatnak, és végre csak a jó dolgokat várhatod. A Vonzás Törvénye gyakorlatilag azt jelenti, hogy azok az energiák dolgoznak, melyeket a legjobban táplálunk.

8. Felelősséget vállalsz a saját életedért

Cselekedeteinkért és döntéseinkért is egyaránt felelősséggel tartozunk. Ha tévedsz, ismerd el a hibádat, hogy az Univerzum jó irányba tereljen.

9. Megszűnik a szorongásod

Mi lenne jobb módszer a szorongás felszámolására, mint meg tanulni bízni az Univerzumban? Ahelyett, hogy eltévednél az aggodalom, a szorongás és a depresszió erdejében, tanulj meg hinni abban, hogy a dolgok mindig rendeződnek. Ezzel hatalmas terhet veszel le a saját válladról.

10. Megkönnyíted az életet

Ha folyamatosan harcolunk az Univerzum ellen, az életünk könnyen káosszá alakulhat. A depresszió, a nehézségek és a gyász fog uralkodni benne. Inkább tanuld meg értékelni az életet.

11. Megtehetsz olyan dolgokat, melyek boldoggá tesznek

Emlékszel arra, amikor még gyerek voltál, és csak olyan dolgokat csináltál, amelyeket a legtöbbre értékeltél, csak azért, mert boldoggá tettek téged? A felnőtté válás sokszor elveszi tőlünk ezeket az élményeket. Amikor azonban bízunk az Univerzumban, újra elkezdhetjük értékelni azokat a dolgokat, amelyeket a legjobban szeretünk.

12. Kevesebbet teszel, mégis több leszel

A felnőttkor újabb jellemzője, hogy gyakran elveszünk életünk terelgetésében, ki sem látunk a sok munkából. Az Univerzumba vetett bizalom azonban részben azt is jelenti, hogy megtanuljuk, nem kell folyamatosan dolgoznunk. Tarts szünetet, fordítsd azt az időt valami hasznos tevékenységre. Mindeközben a világegyetem a helyes irányba kalauzol.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: