Mi az, amit ebben a pillanatban tehetsz, hogy megváltoztasd az életed? Először is készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyekért hálásnak kell lenned. Ez a gyakorlat megemeli az energiaszintedet, és ezáltal segít megváltoztatni a gondolkodásodat. Ha ezelőtt arra összpontosítottál, hogy mi hiányzik az életedből, és milyen problémáid vannak, most irányt válthatsz. Rájöhetsz, hogy mi mindened van, és végre hálás lehetsz mindezért./ A hála hatékony módszere ~ a titok, bevonzás, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, hírek, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye, hála,

A hála hatékony módszere
Dr. Joe Vitale

Mi az, amit ebben a pillanatban tehetsz, hogy megváltoztasd az életed? Először is készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyekért hálásnak kell lenned. Ez a gyakorlat megemeli az energiaszintedet, és ezáltal segít megváltoztatni a gondolkodásodat. Ha ezelőtt arra összpontosítottál, hogy mi hiányzik az életedből, és milyen problémáid vannak, most irányt válthatsz. Rájöhetsz, hogy mi mindened van, és végre hálás lehetsz mindezért.
„Amennyiben újdonság számodra, hogy a hála érzése jobban ráhangolja elmédet az univerzum teremtőerejére, gondolj csak bele, és megérted ezt az alapvető igazságot.”Wallace Wattles (1860-1911)
Marci Shimoff

A hála tökéletes módja annak, hogy még több jót vonzz be az életedbe.

Dr. John Gray
PSZICHOLÓGUS, ÍRÓ ÉS NEMZETKÖZI ELŐADÓ

Minden férfi tudja, hogy amikor a felesége értékeli apró gesztusait, egyre többet és többet szeretne a kedvére tenni. Az elismerés tehát nagyon fontos. Mindenből a jót hozza ki, és pozitív válaszra késztet.

Dr. John Demartini

Gondolj hálával valamire, és a tiéd lesz.

James Ray

Számomra a hála nagyon hatékony gyakorlatnak bizonyult. Reggelente, ahogy kinyitom a szememet, azonnal köszönetet mondok. Amikor a lábam először érinti a padlót, köszönetet mondok. Aztán miközben fogat mosok és készülődöm, mindenért köszönetet mondok. Ez azonban nem csupán mechanikus rutin. Azt a hálát fejezem ki, amelyet mélyen belül, magamban érzek és átélek. Sosem felejtem el azt a napot, amikor James Rayjel forgattunk, aki megosztotta velünk a hála hatékony módszerét. Attól a naptól kezdve ugyanis én is beépítettem az életembe James napi gyakorlatát. Reggelente egészen addig nem kelek fel, amíg el nem töltött a hála az új nappal és életem minden ajándékával kapcsolatban. Aztán, ahogy kilépek az ágyból, és egyik lábam érinti a földet, azt mondom magamban „Köszönöm.” Ugyanígy teszek a másik lábamnál, sőt a fürdőszobába vezető út összes lépésénél is. Tusolás és öltözködés közben is folytatom a hála tudatos megélését és kifejezését. Mire teljesen elkészülök, már több százszor köszönetet mondtam. Ezzel a szertartással hatásosan megteremtem saját napomat és annak minden történését. Beállítom az általam kibocsátandó frekvenciát, és tudatosan kinyilvánítom, mit szeretnék, ahelyett hogy öntudatlanul kibotorkálnék az ágyamból, és hagynám, hogy sodorjanak az események. Nincs hatékonyabb módja a pozitív napkezdésnek! Magad teremted meg az életedet - kezdd hát egy napoddal! A hála minden valaha élt avatár tanításainak központi eleme. A gazdagság bölcsessége című, 1910-ben született kedvenc könyvemben Wallace Wattles ennek a témának szenteli a leghosszabb fejezetet. De A Titokban bemutatott tanítók is egytől egyig mind beépítették mindennapjaikba a hála gyakorlatát. A legtöbben mindjárt ezzel indítják a napjukat.
Joe Sugarman nagyszerű ember és nem utolsósorban sikeres vállalkozó. A Titok megtekintése után azt mondta, hogy az egész filmben a hála technikája fogta meg a leginkább, mivel ennek hatását ő is megtapasztalhatta. Joe a mai napig aktívan gyakorolja a hála kifejezésének módszerét, még a legapróbb pozitív történéseknél is. Elég, ha könnyen talál parkolóhelyet. Tisztában van vele, mekkora hatalma van ennek az érzésnek, és hogy mi mindent köszönhet neki. Ezért a köszönetnyilvánítás élete elengedhetetlen részévé vált. Mindannak tudatában, amit eddig olvastam és tapasztaltam A Titokkal kapcsolatban, mondhatom, hogy a hála ereje valóban mindenek felett áll. Ha csak egyetlen dolgot építesz be az életedbe A Titokkal kapcsolatban, az mindenképp a hála gyakorlata legyen.

Dr. Joe Vitale

Amint elkezdesz másképp gondolkodni mindarról, amid van, újabb jó dolgokat vonzol magadhoz. Vagyis még több olyat, amiért hálás lehetsz. Ha most körülnézel, talán azt mondod: „Nincs meg az autó, amit szeretnék. Nincs meg a ház, amit szeretnék. Nincs meg a házastárs, akire vágyom. Nincs meg az egészség, amire vágyom.” Állj! Vissza, vissza! Ezek mind olyan dolgok, amelyek hiányoznak
az életedből! Inkább összpontosíts arra, hogy mi mindened van, amiért hálás lehetsz. Például  hogy van szemed, amellyel képes vagy elolvasni ezt a könyvet. Vagy hogy vannak ruháid. Haelkezded megélni a hála érzését, hamarosan más jó dolgoknak is örülhetsz majd. „Sok ember, aki egyébként nagyszerűen irányítja az életét, a hála hiánya miatt marad szegénységben.”

Wallace Wattles

Nem hozhatsz új dolgokat az életedbe, ha közben nem érzel hálát mindazért, amid már van. Hogy miért? Mert a hálátlansághoz negatív gondolatok és érzések tapadnak. Legyen szó irigységről, haragról, elégedetlenségről vagy csak a „sosem elég” érzéséről, ezek nem hozhatják meg neked a kívánt dolgokat. Sőt épphogy azt a helyzetet erősíted általuk, amelyiket nem szeretnéd. Elzárják előled a saját javaidhoz és sikereidhez vezető utat. Ha új autóra vágysz, de közben nem vagy hálás a jelenlegiért, azzal az utóbbi érzés negatív frekvenciáját bocsátod ki. Légy hálás mindazért, amid jelenleg van! Ahogy elkezded sorra venni magadban a sok-sok jót, amiért hálás lehetsz, csodálkozva veszed majd észre, hogy vége-hossza sincs a pozitívumoknak. Tedd meg a kezdő lépést! Ha így teszel, a vonzás törvénye érzékeli pozitív hozzáállásodat, és még több ennek megfelelő dolgot küld hozzád. Hangolódj hát a hála frekvenciájára, és meglátod, hogy minden jó a tiéd lesz!

„A hála napi gyakorlata az egyik olyan csatorna, amelyen keresztül gazdagságod életedbe áramlik majd.”Wallace Wattles

Lee Brower
JÓLÉTSZAKÉRTŐ ÉS TRÉNER, ÍRÓ ÉS TANÁR

Mindenkinek az életében vannak olyan időszakok, amikor úgy érzi, hogy rosszul vagy épp egyáltalán nem működnek a dolgai. Egyszer egy ilyen alkalommal a kezembe került egy kő, amellyel sokáig babráltam. Aztán fogtam, zsebre vágtam, és azt mondtam magamnak: „Mindig, amikor megérintem  ezt a követ, keresek valamit, amiért hálás lehetek.” Azóta reggelente öltözésnél beleteszem a követ a zsebembe, és nap közben sorra veszem mindazt a jót, amiért hálával tartozom. Este pedig szépen kiveszem a követ a zsebemből. A módszer csodálatosan működik. Egyszer egy dél-afrikai férfi látta, amint kiesett a zsebemből a kő. „Mi ez?” - kérdezte. Elmeséltem hát neki a kő történetét, ő pedig elnevezte hálakőnek. Két hét múlva otthonról írt nekem: „A fiam halálos beteg, a hepatitis egyik ritka fajtájában szenved. Kérlek, küldj nekem három hálakövet.” Mivel a sajátomat is az utcán találtam, a kérés nem tűnt teljesíthetetlennek. Ezúttal azonban különlegesebb köveket kerestem, úgyhogy kimentem a patakpartra válogatni. A három legszebbet elküldtem a férfinak.  Négy-öt hónap múlva kaptam tőle egy e-mailt, amelyben a következőt írta: „A fiam sokkal jobban van. Es van még valami, amit tudnod kell. Több mint ezer hálakövet adtunk el - darabját tíz dollárért -, a pénzt pedig jótékonysági célra ajánlottuk fel. Mindent köszönünk.” Rendkívül fontos tehát, hogy hálával éljük az életünket.

A világhírű tudós, Albert Einstein örökre megváltoztatta azt, ahogyan az időről, a térről és a gravitációról gondolkodunk. Aki tudja, milyen szegény családból és milyen elmaradott körülmények közül jött, csodálkozik, hogyan volt képes minderre. Az igazság az, hogy Einstein nagyon sokat tudott A Titokról. A „Köszönöm” szó például naponta több százszor hangzott el a szájából. Hálás volt az őt megelőző nagy tudósoknak, akik munkájukkal lehetővé tették szakmai sikereit, és ezáltal hozzásegítették, hogy megalkossa a történelem egyik legnagyobb tudományos életművét. A hála kifejezésének egyik leghatékonyabb módja, ha beépítjük azt a Teremtő Folyamatba, ezáltal hatalmas lökést adva vágyaink megvalósulásának. Ahogy Bob Proctor tanácsolta a Teremtő Folyamat első lépésénél, a kérésnél: először is írd össze, mit szeretnél. „Kezdd, mondjuk így: Nagyon boldog és hálás vagyok, amiért...” (fejezd be kedved szerint). Amikor köszönetet mondasz, mintha már megkaptad volna, amit akarsz, nagyon erős jelzést küldesz az univerzum felé. Azt üzened, hogy amit szeretnél, az már a tiéd, hiszen hálás vagy érte. Váljon szokásoddá, hogy reggelente, mielőtt felkelnél az ágyból, előre köszönetet mondasz az előtted álló nagyszerű napért, mintha az már a hátad mögött lenne. Attól kezdve, hogy felfedeztem A Titkot, és megszületett bennem az elhatározás, hogy a világ elé tárom, mindennap köszönetet mondtam A Titok című filmért, amelyről tudtam, hogy örömöt hoz majd az emberiségnek. Fogalmam sem volt, hogyan fogjuk vászonra varázsolni a tudást, de biztos voltam benne, hogy bevonzzuk a helyes utat. Csakis az eredményre összpontosítottam. Mély hálát éreztem - még mielőtt az álom megvalósult volna. Ez pedig megnyitotta a csatornákat, és a varázslat szabadon áradt be az életünkbe. A Titok készítőiként a mai napig töretlen hálával adózunk mindezért. Olyan csapattá kovácsolódtunk, amelynek tagjai minden pillanatban ezt az érzést sugározzák. A hála életformánkká vált.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A TItok
Share To:

Post A Comment: