A rezgésszám megemelkedése csodálatos dolog, és rengeteg változást hoz az életedbe. Érdemes tehát tisztában lenned azzal, hogy mit is takar mindez. Sokak ugyanis valamiféle természetfölötti jelenségnek gondolják, ám igenis létező pszichológiai jelenségről van szó.A magas vibrációs energia általában összefügg a lelkiállapotoddal. Ha képes vagy távol tartani magadtól a negatív energiákat, akkor boldog leszel. Ám mindez nem okozója a magasabb rezgésszámnak, hanem eredője.Ha magasabb rezgésszámot akarsz elérni, kövesd az alábbiakat.../ 12 módszer, amelyek segítségével növelheted a rezgésedet ~ fényörvény, rezgésemelkedés, rezgés, spiritualitás, egyensúly, rezgésszám,

12 módszer, amelyek segítségével növelheted a rezgésedet
A rezgésszám megemelkedése csodálatos dolog, és rengeteg változást hoz az életedbe. Érdemes tehát tisztában lenned azzal, hogy mit is takar mindez. Sokak ugyanis valamiféle természetfölötti jelenségnek gondolják, ám igenis létező pszichológiai jelenségről van szó.
A magas vibrációs energia általában összefügg a lelkiállapotoddal. Ha képes vagy távol tartani magadtól a negatív energiákat, akkor boldog leszel. Ám mindez nem okozója a magasabb rezgésszámnak, hanem eredője. Jelentősen növelheted a rezgésszámodat azzal, ha felszabadítod a lelkedet és az elmédet a különféle pszichikai terhek alól. Így nyugodt leszel és kiegyensúlyozott. A megnövekedett rezgésszámmal azért jár együtt a többletenergia, mert az agyadnak felszabadul az a része, amely a múltban elkövetett vagy a jövőben esedékes dolgok miatt aggódott.

Ha magasabb rezgésszámot akarsz elérni, kövesd az alábbiakat:

1. Csinálj váratlanul valamiféle kedveset

A kedvesség azon formája, amikor segítesz egy eltévedt turistának megtalálni azt, ahova igyekszik, vagy épp átkelni egy idős hölgynek a zebrán, netán átadod a helyed a buszon, ez mind-mind emeli a rezgésszámod.

2. Vedd számba azokat a dolgokat, amikért hálás vagy és bocsáss meg valakinek

Sorolj fel random három dolgot, amikért éppen hálás vagy, ez növelni fogja a rezgésszámod. Ne haragudj senkire, és bocsáss meg azoknak, akik ellened elkövettek bármit is.

3. Legyen legalább egy hobbid, amit imádsz

Ha olyasmit csinálsz, amit szenvedélyesen szeretsz, növeli a rezgésszámod és energiával tölt fel.

4. Élvezd a napfényt

Ha csak teheted, minden nap fürödj a napsütésben, ez segít a pszichofizikai állapotod javulásában. Melegséggel tölt el és pozitív lesz a hangulatod, így a rezgésszámod is emelkedik.

5. Sétálj a természetben

Köztudott, hogy a természetben eltöltött idő segít önmagaddal is jobb kapcsolatot kialakítani. Képes vagy felismerni, hogy egy nagy egész részese vagy.

6. Legyenek a közeledben olyan emberek, akiket igazán szeretsz

Ha közel vagy azokhoz, akiket igazán szeretsz, öleld meg őket, így a tested ugyanis olyan hormonokat termel, amiktől jó hangulatba kerülsz, ezáltal a külvilág negatív energiái csökkennek. Mindez növeli a vibrációs energiát.

7. Mindent szenvedélyesen csinálj

Végezz minél több olyan dolgot, amelyet igazán képes vagy odaadással és lelkesedéssel űzni, sose veszítsd el a szenvedélyt. Ez ugyanis növeli a rezgésszámod, áramlásban tartja az energiákat.

8. Táncolj

Kutatások kimutatták, hogy akik táncolnak a kedvenc dalaikra, bizony magasabb rezgésszámmal rendelkeznek.

9. Pezsdítsd fel a véred

A jógázás és az edzés jót tesz a metabolikus rendszer működésének, így egyensúlyt teremtve az elme és a tested között.

10. Egyél természetes eredetű, ökológiai élelmiszereket

A szerves eredetű és vegetáriánus ételek fogyasztása csökkenti a stresszt és növeli a boldogságérzetet.

11. Mosolyogj, adományozz, énekelj és légy kreatív

Ha rámosolyogsz másokra és segítesz a rászorulókon, mind-min növeli a rezgésszámod.

12. Meditálj naponta

Meditálj naponta többször, hogy egyensúlyba hozd magad.

Ezek a dolgok azok, amelyek segítségével te is könnyedén növelheted a vibrációs energiát! Rajta, kezdj is bele már most!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


ezo.tv+fenyorveny.hu
Share To:

Post A Comment: