A berill megtanít arra, hogy csak azt tegyük meg, amit valóban szükséges. Ez az a kő, amelyik segít megbirkózni a stresszel teli élettel és a felesleges terhekkel. Lehetővé teszi, hogy az elvégzendő feladatunknak megfelelően kapjunk útmutatást. A tisztaságot jelképezi. Támogatást nyújt a lehetőségek kiaknázásához, s kitűnően használhatjuk kristályból való jósláshoz, illetve gyakran készítenek belőle kristálygömböt./ Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Berill ~ ásványok, azurit, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, kristálygyógyászat, kristályok, berill,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Berill
Csakra: köldökcsakra, koronacsakra.
Színe: rózsaszín, aranyszínű, sárga, zöld, fehér, kék.
Berill fajtái: Aquamarin (kék), morganit (rózsaszín), smaragd (zöld), bixbit (vörös), aranyberill (heliodor), maxixe (sötétkék), goshenite (színtelen/átlátszó), trapiche smaragd (zöld) /Megjegyzés: róluk külön olvashatsz./

Jellegzetességei: A berill megtanít arra, hogy csak azt tegyük meg, amit valóban szükséges. Ez az a kő, amelyik segít megbirkózni a stresszel teli élettel és a felesleges terhekkel. Lehetővé teszi, hogy az elvégzendő feladatunknak megfelelően kapjunk útmutatást. A tisztaságot jelképezi. Támogatást nyújt a lehetőségek kiaknázásához, s kitűnően használhatjuk kristályból való jósláshoz, illetve gyakran készítenek belőle kristálygömböt. Megnyitja és aktivizálja a korona– a napfonatcsakrát.

Pszichológiailag: A berill fokozza a bátorságot, oldja a stresszt és megnyugtatja az elmét.

Mentálisan: Annak a képességnek köszönhetően, hogy kiszűri a figyelemelterelő történéseket és csökkenti a bennünket érő szélsőséges hatásokat, hozzájárul a pozitív szemléletmód kialakításához. Csökkenti a szőrszálhasogatásra való hajlamot és az aggódást.

Érzelmileg: A berill feléleszti a szerelmet azokban, akik házasok, de már eltompultak az egymás iránti érzelmeik.

Gyógyhatása: a berill serkenti a kiválasztás szerveit, erősíti a légzési és a keringési rendszert, fokozza a méreg– és a szennyező anyagokkal szembeni ellenállást. Jótékonyan hat a májra, a szívre, a gyomorra és a gerincoszlopra, ellensúlyozza a megrázkódtatás következményeit Nyugtató hatású kő. Elixírként a torokfertőzések kezelésére használjuk.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Judy Hall: Kristálybiblia
Share To:

Post A Comment: