Életed a saját kezedben van. Bárhol is légy most, és bármi is álljon mögötted, mindig megvan a lehetőséged, hogy úgy dönts, tudatosan megváltoztatod a gondolkodásodat és vele együtt az életedet. Reménytelen helyzet nem létezik. Életed bármely kis körülménye megváltoztatható! / Hogyan vonzd magadhoz a jót a rossz helyett? ~ fényörvény, spiritualitás, a titok, the secret, Vonzás Törvénye, bevonzás, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, szemléletváltás, Rhonda Byrne,

Hogyan vonzd magadhoz a jót a rossz helyett?
Életed a saját kezedben van. Bárhol is légy most, és bármi is álljon mögötted, mindig megvan a lehetőséged, hogy úgy dönts, tudatosan megváltoztatod a gondolkodásodat és vele együtt az életedet. Reménytelen helyzet nem létezik. Életed bármely kis körülménye megváltoztatható! 

John Assaraf

A probléma a következő: a legtöbb ember arra gondol, amit nem akar. Aztán csodálkozik, amikor megtörténik vele. Az emberek vágyai csupán azért nem teljesülnek, mert legtöbbször nem arra gondolnak, amit szeretnének, hanem arra, amitől tartanak. Figyeld csak meg, mi zajlik a fejedben, és milyen szavakat használsz! A törvény ugyanis mindenható, nem ismer kivételt, és sosem hibázik. Az emberiséget évszázadok óta tizedeli egy minden pestisnél gyilkosabb járvány: a „nem  akarom” járvány. Az emberek úgy tartják életben a kórt, hogy túlnyomórészt az alapján gondolkoznak, beszélnek, cselekszenek, és arra összpontosítanak, amit „nem akarnak”. A mi generációnk azonban megváltoztathatja mindezt. Számunkra ugyanis elérhető a tudás, amely képes legyőzni a járványt. Te is úttörője lehetsz az újfajta gondolkodásmódnak. Nem kell mást tenned, mint arra gondolni és arról beszélni, amire vágysz.

Bob Doyle

A vonzás törvényét nem érdekli, hogy egy adott dolgot te jól vagy rosszul élsz-e meg, illetve akarod-e vagy sem. Egyszerűen a gondolataidra reagál. Amikor óriási kétségekkel küzdesz, és szörnyen érzed magad, ennek megfelelő jelzéseket küldesz az univerzum felé. „Nagyon rosszul vagyok ettől a sok kétségtől.” így megerősíted a rosszat, létezésed minden szintjét átitatva vele. Ezért újabb hasonló élményekre számíthatsz. A vonzás törvénye természeti törvény. Személytelen, számára nincs jó vagy rossz. Érzékeli és élettapasztalatként visszatükrözi gondolataidat. Egyszerűen azt kapod tőle, amit gondolatban megteremtesz.

Lisa Nichols
ÍRÓ, A SZEMÉLYES FEJLŐDÉS ELŐMOZDÍTÓJA

A vonzás törvénye rendkívül szófogadó. Ha minden idegszáladdal azokra a dolgokra összpontosítasz,
amelyekre vágysz, mindig megadja neked. De ha arra fókuszálsz, amit nem szeretnél - „Jaj, nem akarok elkésni, nem akarok elkésni” -, a vonzás törvénye nem hallja meg, hogy te valójában nem akarod. Egyszerűen megjeleníti az életedben mindazt, amire gondolsz, nem nézve a negatív vagy a pozitív előjelet. A törvény tehát nem az akaráson vagy a nem akaráson nyugszik. Ha odafigyelsz valamire - bármi legyen is az -, azt igenis megteremted.

Mikor valami olyasmire összpontosítasz, amit szeretnél, és elmédben kitartod a képét, abban a pillanatban az univerzum legfenségesebb erejére támaszkodsz, hogy behívd azt az életedbe. A vonzás törvénye nem veszi számításba sem a „ne”, sem a „nem” szót, és így tesz az összes többi tagadószóval is. Negatív előjelű mondataidat a következőképpen értelmezi:
„Nem akarok magamra borítani semmit.”
„Magamra akarok borítani valamit, több mindent is.”
„Jaj, csak nehogy rosszul sikerüljön a frizurám.”
„Sikerüljön rosszul a frizurám.”
„Nem akarom, hogy hátráltassanak.”
„Akarom, hogy hátráltassanak.”
„Nem akarom, hogy ez az ember durván bánjon velem.”
„Akarom, hogy ez az ember, és mások is durván bánjanak velem.”
„Nem akarom, hogy az étteremben elfoglalják az asztalunkat.”
„Akarom, hogy az éttermekben elfoglalják az asztalunkat.”
„Nem akarom, hogy a cipő feltörje a lábamat.”
„Akarom, hogy a cipők feltörjék a lábamat.”
„Nem bírom ezt a sok munkát.”
„Több munkát akarok, mint amennyit bírok.”
„Nem akarom elkapni az influenzát.”
„El akarom kapni az influenzát és más betegségeket is.”
„Nem akarok veszekedni.”
„Több veszekedést akarok.”
„Ne beszélj így velem.”
„Azt akarom, hogy te és mások is így beszéljetek velem.”
A vonzás törvénye megadja neked, amire gondolsz - ennyi az egész, és kész!

Bob Proctor

A vonzás törvénye mindig működik, akár hiszed vagy érted, akár nem. A vonzás törvénye nem más, mint a teremtés törvénye. A kvantumfizika állítása szerint az egész univerzum egy gondolat hatására jött létre. Életedet te is - ahogyan a világon minden egyes ember - a gondolataid és a vonzás törvénye által alakítod. És ez nem csak akkor működik, ha tudsz róla. Mindig is működött, a te életedben ugyanúgy, mint mindenki más életében. Amikor tudatosul benned ez a törvény, ráébredsz, micsoda hatalom van a kezedben, hiszen bármit életre GONDOLHATSZ.

Lisa Nichols

A törvény annyiszor működik, valahányszor gondolkodsz. Minden esetben, amikor az elméd beindul, a vonzás törvénye is működésbe lép. Mindegy, hogy a múltra, a jelenre vagy a jövőre gondolsz-e, a vonzás törvénye ugyanúgy érvényes. Ez egy folyamatos történés. Nincs szünet és nincs megállás. A törvény - ahogyan elméd is - állandó működésben van. Akár tudatosul benned, akár nem, időd nagy részét gondolkodással töltöd. Amikor beszélsz vagy valaki mást hallgatsz, gondolkodsz. Amikor újságot olvasol vagy tévét nézel, gondolkodsz. Amikor múltbéli emlékeket idézel fel, gondolkodsz. Amikor a jövőt tervezgeted, gondolkodsz. Amikor autót vezetsz, gondolkodsz. A reggeli készülődés közben gondolkodsz. A legtöbb ember csak akkor nem gondolkodik, ha alszik - bár tudni kell, hogy a vonzás törvénye ilyenkor is működik, mégpedig az elalvás előtti utolsó gondolatot alapul véve. Ezért különösen fontos, hogy az mindig pozitív legyen.

Michael Bernard Beckvith

A teremtés folyamatos. Minden egyes alkalommal, amikor valaki hosszasan vagy tartósan gondol valamire, egyben teremt is. Egészen bizonyos, hogy gondolatai nyomán előbb-utóbb megvalósul valami. Amire most gondolsz, az teremti meg a jövődet. Elméd által te magad alakítod az életedet. És mivel folyamatosan gondolkozol, folyamatosan teremtesz. Amire összpontosítasz, amin a legtöbbet járatod az agyadat, az fog bekövetkezni az életedben. Ahogy minden természeti törvény, ez is tökéletes. Magad teremted meg az életedet. Amint vetsz, úgy aratsz! Gondolataid elvetett magvak, és hogy mit aratsz, az csakis ezeken múlik. Ha panaszkodsz, a vonzás törvénye még több olyan helyzetet hoz majd az életedbe, amellyel kapcsolatban így tehetsz. Ha mások panaszkodását hallgatod, és az ő gondolataikra összpontosítasz - megértve, átérezve azokat -, abban a pillanatban hasonló, panaszkodásra okot adó helyzeteket vonzol magadhoz. A törvény egyszerűen csak azt tükrözi és adja vissza neked, amire a gondolataidat irányítod. Ám most, ezzel a hatékony tudással felvértezve képes lehetsz életed minden körülményét és történését tökéletesen átfordítani. Csupán a gondolataidon kell változtatnod.

Bill Harris
TANÍTÓ, A CENTERPOINTE KUTATÓINTÉZET ALAPÍTÓJA

Volt egy Robert nevű tanítványom, aki egy olyan internetes kurzusomon vett részt, amelyhez hozzátartozik az e-mailen keresztüli kapcsolattartás. Robert homoszexuális volt. Leveleiben élete minden fájdalmas részletét megosztotta velem. A munkatársai például összefogtak ellene, és undokságukkal, ellenségeskedésükkel folyamatosan őt piszkálták. Néha még az utcán is leszólították és belekötöttek emberek. Szeretett volna komikus lenni, de amikor kiállt a színpadra, a közönség egyes tagjai rendre hangos, szexuális beállítottságát kritizáló bekiabálásokkal zavarták meg a műsorát. Az élete tele volt szenvedéssel és boldogtalansággal, és az egész az őt ért támadások körül forgott. Elmagyaráztam neki, hogy folyamatosan arra összpontosít, amit nem akar. Kértem, olvassa vissza az e-mailt, amelyet nekem küldött. „Nézd meg, mi mindenről írsz, amit nem szeretnél. A soraidból jól látszik, mennyire felkavar ez a dolog. Ha ilyen szenvedéllyel fókuszálsz valamire, csak még erőteljesebben vonzod azt magadhoz!”
Robert komolyan vette, amit mondtam, és megpróbált változtatni a gondolkodásmódján. Hat-nyolc héten belül valóságos csoda történt vele. A munkatársai, akik korábban zaklatták, egytől egyig vagy átkerültek egy másik osztályra, vagy felmondtak a vállalatnál, vagy egyszerűen csak békén hagyták. Végre örömét lelhette a munkájában. Az utcán sem érték többé inzultusok. Egyetlen ember sem akadt, aki kipécézte volna. Komikusi fellépéseit sem zavarták meg többé, sőt a közönség ezentúl hangos ünnepléssel és ovációval fogadta! Az egész élete megváltozott csak azért, mert fókuszt váltott: nem arra összpontosított többé, amit nem akart vagy amitől tartott, hanem arra, amit szeretett volna. Robert élete megváltozott, mert gondolkodásmódot váltott. Más frekvenciájú jeleket kezdett küldeni az univerzumba, az pedig - nem is tehetett másképp - elkezdte az ezeknek megfelelő műsort szórni, függetlenül attól, hogy milyen lehetetlennek tűnt is a változtatás. Az újfajta gondolatok új rezgést hordoztak, amely egy teljesen más életfilmet közvetített.

Életed a saját kezedben van. Bárhol is légy most, és bármi is álljon mögötted, mindig megvan a lehetőséged, hogy úgy dönts, tudatosan megváltoztatod a gondolkodásodat és vele együtt az életedet. Reménytelen helyzet nem létezik. Életed bármely kis körülménye megváltoztatható!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: