A vonzás törvénye körbevesz. Mindent te magad vonzol be az életedbe. A kapcsolataidat, a munkádat, a vagyonodat, az adósságaidat, az örömödet, az autót, amelyet vezetsz, és a közösséget, amelyhez tartozol. Igazi mágnesként működsz. Ha gondolsz valamire, megjelenik. Egész életed a fejedben kavargó gondolatok megvalósulása. Az univerzum nem ismer kivételt./ Az elme hatalma - mindent te magad vonzol be az életedbe! ~ a titok, bevonzás, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye,

Az elme hatalma - mindent te magad vonzol be az életedbe!
Michael Bernard Beckvith

Uralkodó gondolataidat saját magad vonzod be - akár tudatosan, akár tudattalanul. És épp itt van a bökkenő! Mindegy, hogy eddig tudatában voltál-e a gondolataidnak vagy sem, a lényeg az, hogy most ráébredsz fontosságukra. A Titok egy mély álomból ráz fel, és most végre éberré válsz. Ráébredsz az igazságra, a törvényre, a hatalomra, amely a gondolataidban rejlik.
Az emberek, amikor ráébrednek a Nagy Titokra, gyakran megrémülnek saját negatív gondolataiktól. Ezért jó, ha ismerjük azt a tudományosan bizonyított tényt, miszerint a pozitív gondolatok sok százszor erősebbek, mint a negatívak. Nem kell hát pánikba esnünk. Ahhoz, hogy valami bajt hozz a fejedre, nagyon sok negatív gondolatra és állandó borúlátásra van szükség. Az azonban bizonyos, hogy ha tartósan negatív elképzelések uralják az elmédet, félelmeid előbb-utóbb valóra válnak. Ha pedig negatív gondolataid miatt aggodalmaskodsz, csak még több hasonló aggodalmat vonzol magadhoz, vagyis megsokszorozod azokat. Dönts most úgy, hogy ezentúl csak pozitív gondolatokat táplálsz. Ugyanakkor nyilvánítsd ki az univerzum felé, hogy pozitív gondolataid erősek és megingathatatlanok, a negatívak viszont gyengék és kérészéletűek.

Dr. John Demartini

Ha belegondolsz, láthatod, hogy A Titok, az elme és a szándék hatalma mindig, mindenhol, egész mindennapi életünkben jelen van. Csak ki kell nyitnod a szemedet.

Lisa Nichols 

A vonzás törvénye körbevesz. Mindent te magad vonzol be az életedbe. A kapcsolataidat, a munkádat, a vagyonodat, az adósságaidat, az örömödet, az autót, amelyet vezetsz, és a közösséget, amelyhez tartozol. Igazi mágnesként működsz. Ha gondolsz valamire, megjelenik. Egész életed a fejedben kavargó gondolatok megvalósulása. Az univerzum nem ismer kivételt. A vonzás törvényének hatókörét semmi sem kerülheti el. A Te életed is az elmédben uralkodó gondolatok tükörképe. Valójában minden földi lény a törvény hatása alatt él, az ember azonban annyiból különleges, hogy van ítélőképessége. És van szabad akarata, amellyel megválaszthatja, milyen gondolatokat enged be az elméjébe. Hatalma van tehát tudatosan gondolkodni, és ezáltal egy neki tetsző életet megvalósítani.
Hála istennek gondolataink nem azonnal, hanem kisebb-nagyobb késedelemmel válnak csak valóra. Különben nagy bajban lennénk. Az időeltolódás nekünk kedvez, hiszen így lehetőségünk van újragondolni és átértékelni, mit is akarunk. Most, a jelen pillanatban is a kezedben van a teremtés minden hatalma - hiszen gondolkozol. Ha voltak a múltban olyan gondolataid, amelyeknek a megvalósulását inkább el szeretnéd kerülni, itt az alkalom, hogy változtass! Pozitív képek behelyettesítésével kiradírozhatod őket. Az idő neked dolgozik, hiszen képes vagy új gondolatokat, általuk pedig új frekvenciákat kibocsátani - most!

Dr. Fred Alan Wolf
KVANTUMFIZIKUS, EGYETEMI TANÁR ÉS ELISMERT ÍRÓ

Amiről beszélek, az nem lázálom vagy hibbant elmeszülemény. Egy nagyon mély, nagyon alapvető dologról van szó, amelyet a kvantumfizika egyre inkább igazolni látszik. Úgy tűnik, hogy az elme működése nélkül elképzelhetetlen az univerzum, ugyanis az előbbi alakítja is, nem pedig csak befogadja és értelmezi az utóbbit. Ha most visszagondolsz arra az analógiára, amely az embert az univerzum legerősebb adótornyához hasonlítja, láthatod, milyen tökéletesen egybecseng Dr. Wolf állításaival. Az elmédben kavargó gondolatokat életed filmjeként láthatod viszont. Sőt nem csak saját tapasztalataidat határozod meg általuk, hanem az egész világ alakulásához is jelentősen hozzájárulsz. Ha eddig azt hitted, hogy egy aprócska pont vagy csupán, akinek nincs hatalma, gondold át újra. Elméd által szó szerint formálod, alakítod a körülötted lévő világot. Azok a bámulatos felfedezések, amelyeket az elmúlt nyolcvan évben a kvantumfizikusok tettek, közelebb visznek minket az emberi elme hihetetlen teremtőerejének megértéséhez. Eredményeik a világtörténelem legnagyobb gondolkodóinak - Carnegie, Emerson, Shakespeare, Bacon, Krishnamurti és Buddha - szavaival csengenek össze.

Bob Proctor

Attól még, hogy nem érted a törvényt, nem kell elutasítanod. Az elektromosság működésével sem kell tisztában lenned ahhoz, hogy élvezhesd előnyeit. Magam sem tudom, mi fán terem. Azt viszont igen, hogy a segítségével megsüthetem egy ember ebédjét, vagy akár őt magát is!

Dr. Joe Vitale

Fontos, hogy mindig tudatosan válogasd meg a gondolataidat. Ez valójában nagyon élvezetes, hiszen magad lehetsz saját életed remekműve! Egy igazi Michelangelo vagy, akinek Dávidja nem más, mint saját maga. Az elme uralásának egyik módja az elme lecsendesítése. A könyvben megszólaló tanítók kivétel nélkül mindannyian naponta meditálnak. Én magam csak A Titok felfedezése által ismertem fel ennek a gyakorlatnak az erejét. A meditáció lecsendesíti az elmét, segít a gondolatok féken tartásában, és megújítja a testet. A legjobb pedig az, hogy nem kell órákat töltened vele, ha élvezni szeretnéd jótékony hatását. Kezdetben akár három-tíz perces meditáció is elegendő lehet, hogy visszanyerd az elméd feletti uralmadat. Ha szeretnéd tudatosítani a gondolataidat, nyilvánítsd ki magadban a következőt: „Én vagyok a gondolataim ura.” Ismételd el ezt minél többször, meditálj rajta, hogy a vonzás törvényének értelmében el is érd a kívánt állapotot! Éppen most ismerkedsz azzal a tudással, amelynek a segítségével megteremtheted lehető legkáprázatosabb énedet. Ez a lehetőség nagyon is élő, és ahhoz, hogy elérd, csak „lehető legkáprázatosabb éned” frekvenciájára kell váltanod. Döntsd hát el, hogy mit szeretnél, gondolj rá erősen, sugározd a frekvenciát, és látomásod valóra válik!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: