Olyan univerzumban élünk, amelyet törvények határoznak meg.Mindent, ami most körbevesz téged - beleértve azokat a dolgokat is, amelyekkel elégedetlen vagy -, te vonzottál magadhoz. Tudom, hogy ezt nem könnyű megemészteni. Most bizonyára valami ilyesmi jár a fejedben: „Én ugyan nem vonzottam magamhoz az autóbalesetet. Sem azt az akadékoskodó ügyfelet, aki megkeseríti az életemet. Az adósságról nem is beszélve.” Az én tisztem megmondani neked, hogy de bizony, ezeket mind te vonzottad magadhoz. Ezt a tényt a legnehezebb elfogadni, de amint sikerül, az ember egész élete megváltozik. / A Titokról egyszerűen - Így vonzol be minden jó és rosszat az életedbe! ~ a titok, bevonzás, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, hírek, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye,

A Titokról egyszerűen - Így vonzol be minden jót és rosszat az életedbe!
Michael Bernard Beckvith

Olyan univerzumban élünk, amelyet törvények határoznak meg. Vegyük például a gravitáció törvényét. Ha leesel valahonnan - lehetsz jó ember vagy rossz -, biztos, hogy a földön kötsz ki. A vonzás természeti törvény. Mint ilyen, épp annyira pártatlan és személytelen, mint a gravitáció. Működése kiszámítható és egzakt.

Dr. Joe Vitale

Mindent, ami most körbevesz téged - beleértve azokat a dolgokat is, amelyekkel elégedetlen vagy -, te vonzottál magadhoz. Tudom, hogy ezt nem könnyű megemészteni. Most bizonyára valami ilyesmi jár a fejedben: „Én ugyan nem vonzottam magamhoz az autóbalesetet. Sem azt az akadékoskodó ügyfelet, aki megkeseríti az életemet. Az adósságról nem is beszélve.” Az én tisztem megmondani neked, hogy de bizony, ezeket mind te vonzottad magadhoz. Ezt a tényt a legnehezebb elfogadni, de amint sikerül, az ember egész élete megváltozik. Az emberek, amikor A Titoknak ezzel az oldalával szembesülnek, gyakran olyan tömegszerencsétlenségekre hivatkoznak, amelyekben egyszerre sokan vesztették életüket. Érvelésük szerint felfoghatatlan, hogy ennyi ember ugyanazt az eseményt vonzza be az életébe. A törvény azonban csak annyit mond, hogy az áldozatok osztoztak az adott esemény frekvenciáján. Ez nem azt jelenti, hogy konkrétan arra a történésre gondoltak, hanem hogy gondolataik rezgésszintje megegyezett az eseményével. Ha az ember hiszi, hogy rossz időben rossz helyen lehet, és nincs befolyása a külső történésekre, akkor a félelem, az elkülönültség és a tehetetlenség érzése - amennyiben tartós - rossz időben a rossz helyre vonzhatja őt. Ebben a pillanatban választás előtt állsz. Azt akarod hinni, hogy a dolgok csupán a szerencsén múlnak, és bármikor történhet veled valami rossz? Szeretnéd úgy gondolni, te is lehetsz rossz időben rossz helyen? Hogy a körülmények kívül esnek a te irányításodon? Vagy inkább szeretnéd hinni és tudni, hogy életed alakulása a te kezedben van, és csak jó történhet veled, hiszen mást nem engedsz be a gondolataidba? Te döntesz. Bármit is válassz elméd fókuszául, az lesz életed meghatározója. Semmi sem jelenhet meg az életedben anélkül, hogy tartós gondolataiddal meg ne hívnád.

Bob Doyle

A legtöbb ember tudattalanul teremt. Nem hiszik, hogy hatalmuk lenne a külső történésekre. Gondolataik és érzéseik automatikusak, így minden a véletlen műve. Ugyan ki az, aki tudatosan rosszat vonzana magához? A Titok révén jól láthatod, miként lehet, hogy néha mégis kellemetlen dolgokat vonzunk be az életünkbe. Az ok nem más, mint a tudattalanság, amellyel az emberi elme hatalmas teremtőerejéhez viszonyulunk.

Dr. Joe Vitale

Ha most hallasz először minderről, talán azt kérded: „Most akkor állandóan figyelnem kell a gondolataimra? Ez óriási feladat!” Elsőre annak tűnhet, de valójában itt kezdődik a móka. A móka nem más, mint hogy A Titokhoz egyszerre több út is vezet, és neked meg kell találnod közülük a számodra leginkább megfelelőt. Olvass tovább, és meglátod, hogyan.

Marci Shimoff

ÍRÓ, NEMZETKÖZI ELŐADÓ ÉS TRANSZFORMÁCIÓS VEZETŐ

Nem figyelhetünk oda elménk minden mozzanatára, hiszen a kutatók szerint napi hatvanezer gondolatunk van. El tudod képzelni, milyen kimerítő volna, ha mindet irányítani akarnád? Szerencsére létezik egyszerűbb út is, amely az érzéseinken keresztül vezet. Azok mindig tudatják velünk, mire gondolunk. Az érzelmek szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Valójában ezek a legnagyobb segítőid életed megteremtésében. Minden tapasztalatod a gondolataid terméke, következménye, és ebbe beletartoznak az érzéseid is. Mindennek az oka a gondolataidban keresendő tehát.

Bob Doyle

Érzéseink hatalmas ajándékok, amelyeket azért kaptunk, hogy gondolatainkról tudósítsanak bennünket. Érzéseid szinte azonnal informálnak téged az elmédben lejátszódó folyamatokról. Gondolj csak arra, amikor egy rossz hír hallatán hirtelen nagyon kellemetlenül érzed magad. Ilyenkor nyomban érzed a változást a gyomrodban vagy a napfonatcsakrádban. Érzéseid tehát közvetlenül tájékoztatnak téged aktuális gondolataidról. Ezért arra kell törekedned, hogy tudatosítsd magadban érzéseidet. Próbálj meg rájuk hangolódni, hiszen ez a leggyorsabb módja annak, hogy megtudd, mi is folyik odabenn az elmédben.

Lisa Nichols

Kétféle emberi érzés létezik: jó és rossz. A kettő közti különbséget pedig mindnyájan nagyon jól ismerjük, hiszen az előbbiek hatására jól, míg az utóbbiak eredményeképpen rosszul érezzük magunkat. Ott van például a depresszió, a düh, a harag vagy a bűntudat. Ezek az érzések nem töltenek föl energiával, ebből tudhatod, hogy rosszak. Senki más nem mondhatja meg, hogyan érzed magad egy adott pillanatban - ezt egyedül te tudhatod. Ha bizonytalan vagy, egyszerűen tedd fel magadnak a kérdést: „Hogyan érzem magam?” Ha napközben többször is megismétled ezt, meglátod, hogy érzéseid tudatosulnak benned. A legfontosabb, hogy tudd, jó gondolatokkal a fejedben képtelenség rosszul érezni magad. Ez ellentmondana a törvénynek, miszerint a gondolataid határozzák meg az érzéseidet. Tehát ha rosszul érzed magad, az azért van, mert olyan gondolatok járnak a fejedben, amelyek ezt okozzák. Gondolataid határozzák meg az általad kibocsátott frekvenciát, érzéseid pedig tájékoztatnak ez utóbbi minőségéről. Ha rosszul vagy, rezgésszinted még több rossz dolgot vonz hozzád. A vonzás törvénye nem tehet mást, mint hogy újabb kellemetlen és rossz közérzetet okozó képekkel reagál az általad kibocsátott frekvenciára. Ha rosszul érzed magad, de nem próbálsz jobb érzéseket kiváltó gondolatokat elültetni az elmédben, az olyan, mintha ezt mondanád: „Még több kellemetlenséget kérek az életembe!”

Lisa Nichols

Ennek az ellentéte, amikor az embert pozitív érzések kerítik hatalmukba. Könnyen felismerheted ezeket, hiszen hatásukra nagyon jól érzed magad. Lelkesedés, öröm, hála, szeretet. Képzeld el, milyen lenne, ha mindennap részesülhetnél bennük. Összpontosíts ezekre, hogy egyre több jó érzést keltő dolgot vonzz magadhoz.

Bob Doyle

Olyan egyszerű az egész. „Mi az, amit épp most magamhoz vonzok?” Hát, hogy érzed magad? „Jól.” Helyes, csak így tovább. Lehetetlen, hogy jól érezd magad, miközben negatív dolgokra összpontosítasz. Ha jól vagy, az biztos jele a jó gondolatoknak. Bármit elérhetsz az életben, határ a csillagos ég. Egyetlen feltétel van csupán: mindig jól kell érezned magad. Ha belegondolsz, nem épp ez-e az, amit mindig is szerettél volna? A törvény tehát valóban tökéletes.

Marci Shimoff

Ha jól érzed magad, azzal megalapozod álmaid jövőjét. De ha rosszul vagy, vágyaid megvalósulása nem lehet tökéletes. A vonzás törvénye a nap minden egyes pillanatában aktív. Minden, amire gondolunk, formálja, alakítja jövőnket. Ha aggodalmaskodsz vagy félsz valamitől, a nap végére még több hasonló érzést hívsz magadhoz. Tehát ha jól érzed magad, abból tudhatod, hogy jó dolgokra gondolsz. Biztos lehetsz benne, hogy sínen vagy, és olyan pozitív frekvenciát bocsátasz ki, amely még több jót hoz számodra. Ragadd meg az ilyen pillanatokat, és arasd le a gyümölcsüket! Mindig gondolj arra, hogy a jó érzések újabb pozitívumokat vonzanak az életedbe. Menjünk azonban egy lépéssel tovább. Mi van, ha érzéseink által valójában az univerzum üzen arról, hogy miként gondolkodunk?

Jack Canfield
Érzéseink voltaképpen visszajelzések, amelyek megmutatják, hogy jó úton járunk-e vagy sem. Ne feledd, hogy minden a gondolataiddal kezdődik. Ha valami tartósan befészkeli magát az agyadba, az univerzum azonnal veszi az üzenetet. Az adott gondolat mágneses erővel csatlakozik rá a hasonló rezgésszintekre, és az érzéseid által másodperceken belül visszasugározza neked az adott frekvenciát. Vagyis érzéseid az univerzum válaszreakciói, amelyekből megtudhatod, hogy adott pillanatban milyen frekvencián tartózkodsz. Érzéseid tehát nem mások, mint frekvencia-visszacsatolási rendszered jelzései! Ha jó érzések hatnak át, az univerzum azt üzeni, hogy jó gondolataid vannak. Ennek megfelelően, amikor rosszul érzed magad, az univerzum elméd negatív tartalmaira szeretné felhívni a figyelmedet. A rossz érzések tehát az univerzum figyelmeztető jelzései. Valahogy így: „Figyelem! Most változtass a gondolataidon! Negatív frekvenciát érzékelek. Válts frekvenciát! Visszaszámlálás a megvalósulásig indul. Figyelem!” Legközelebb, amikor negatív érzések kerítenek hatalmukba, hallgass az univerzum jelzésére. Abban a pillanatban, amint egy ilyen jelzés beérkezik hozzád, alacsony rezgésszinteddel épp blokkolsz minden jót, ami csak rád vár. Gyorsan válts fókuszt, gondolj valami jóra, és meglátod, hogy a pozitív érzések sem maradnak el. Ezekből tudni fogod, hogy sikerült másik frekvenciára kapcsolnod, hiszen az univerzum ezt jelzi feléd megváltozott hangulatodon keresztül.

Bob Doyle

Nem is annyira azt kapod, amit gondolsz, sokkal inkább azt, amit érzel. Ezért van, hogy egyesek képesek egy egész napot elrontani, csak mert felkeléskor véletlenül beverték a lábujjukat. Pedig érzelmeik áthangolásával könnyedén megváltoztathatnák adott napjukat - sőt az egész életüket. Ha vidáman indul a napod, a vonzás törvényének értelmében folyamatosan újabb és újabb pozitív helyzetek és emberek felbukkanására számíthatsz - egészen addig, amíg nem hagyod, hogy valami elrontsa a kedvedet. Bizonyára átéltél már olyan napokat, amikor a dolgok egymás után romlanak el, szerencsétlenség szerencsétlenséget követ. A láncreakció beindításához elég egyetlen negatív gondolat - akár tudatos, akár nem. Nyomában újabb rossz dolgok teremnek, frekvenciád alacsony szinten ragad, és végül valami elromlik. Ez utóbbi negatív érzéseket, azok pedig újabb szerencsétlenségek et hoznak. Reakcióid tehát megsokszorozzák a negatívumokat. Így megy ez egészen addig, amíg frekvenciád áthangolásával, vagyis gondolataid megváltoztatásával meg nem szakítod a folyamatot. Ha jó irányban változtatsz a gondolataidon, érzelmeid előbb-utóbb jeleznek, hogy sikerült pozitívabb frekvenciára hangolnod. Ezek után a vonzás törvénye sem lesz rest új, szebb életképeket továbbítani feléd. Így foghatod be tehát saját érzéseidet, hogy segítsenek elérni mindazt, amire vágysz. Pozitív frekvenciádat tudatosan is erősítheted, ha mindig érzéssel gondolsz arra, amit szeretnél.

Michael Bernard Beckvith

Most, ebben a pillanatban is elkezdheted egészségesnek és gazdagnak érezni magad. Érezheted a téged körülvevő szeretetet, még ha közvetlen környezetedben épp nem is találod. Az univerzum válaszolni fog a belőled áradó dallamra, rá fog hangolódni legbensőbb érzéseidre, és azoknak megfelelő dolgokat küld vissza hozzád. Hogy érzed hát magad? Szánj rá pár percet, szállj magadba, és vizsgáld meg az érzéseidet! Ha úgy találod, hogy nem elég pozitívak, összpontosíts rájuk, érezd őket, és próbálj tudatosan változtatni rajtuk. Miközben intenzíven koncentrálsz az érzéseidre, s igyekszel földobni magad, valóban jobb kedvre derülhetsz. Hunyd le a szemed (hogy kizárd a külvilágot), összpontosíts az érzéseidre, és mosolyogj egy percig.

Lisa Nichols

Gondolataid és érzéseid teremtik az életedet. Ez mindig is így lesz. Garantáltan! Akárcsak a gravitáció törvénye, a vonzás törvénye sem téved soha. Ugyanúgy, ahogy nem láthatunk malacokat repülni az égen - mert, mondjuk, aznap épp elfeledkezett róluk a gravitáció -, a vonzás sem tesz kivételt. Ha valami megjelenik az életedben, azt Te magad hívtad be tartós gondolataid által. A vonzás törvénye nagyon pontosan működik.

Michael Bernard Beckvith

Mindezt nem könnyű megemészteni. De ha nyitottan állsz hozzá, nagyszerű dolgokat tapasztalhatsz. Bármit is műveltél eddig saját gondolataiddal, mindent jóvátehetsz tudatos éberséged által. Megvan a lehetőséged, hogy bármit megváltoztass, hiszen gondolataidat Te magad válogatod meg, érzéseidet pedig Te magad érzed.

„Tetteid teremtik meg egész univerzumodat.”
Winston Churcill

Dr. Joe Vitale

Érzéseid természete rendkívül fontos, hiszen ez az, ami jelzésként továbbítódik az univerzum felé, és hasonló dolgokat hív be az életedbe. Minél jobban érzed tehát magad, annál több ennek megfelelő dolgot vonzol, amitől még jobban érezheted magad, vagyis egyre jobban és jobban leszel.

Bob Proctor

Tudtad, hogy a rosszkedv egy pillanat alatt elűzhető? Tegyél fel valami gyönyörű zenét, vagy kezdj el énekelni - egyből megváltozik a hangulatod! Vagy egyszerűen gondolj valami szépre. Képzelj magad elé egy kisbabát vagy egy általad szeretett embert. Feledkezz bele ebbe a képbe. Ne engedd, hogy más gondolatok beférkőzzenek az elmédbe. Garantálom, hogy jobban leszel! Írj össze magadnak egy pár Titok-cselt! Ez utóbbi alatt olyasmiket értek, amikről tudod, hogy rövid idő alatt képesek felderíteni a hangulatodat. Lehetnek szép emlékek, jövőbeli tervek, vicces jelenetek, természeti képek, egy kedves ember vagy épp a kedvenc zenéd. Ha bármikor dühösnek, frusztráltnak érzed magad, vagy rossz kedved van, vedd elő a listát, és válassz valamit! Különböző helyzetekben más és más válik be, tehát ha az adott dolog épp nem működik, válassz mást. így pár perc alatt megváltoztathatod a hangulatodat, és magasabb rezgésszintre kerülhetsz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A TItok
Share To:

Post A Comment: