Az univerzum leghatalmasabb ereje a szeretet. Ennek az érzésnek van az összes többi közül legmagasabb rezgésszintje. Ha képes vagy rá, hogy minden gondolatodat szeretetbe csomagold - hogy mindent és mindenkit szeress -, életed gyökeresen megváltozik. Nem csoda, hogy néhány régi nagy gondolkodó a vonzás törvényét a szeretet törvényének nevezte. Ha belegondolsz, könnyen megérted az okát./ ~ a titok, bevonzás, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye,

A Titok: Szeretet a leghatalmasabb érzés
James Ray
FILOZÓFUS, ELŐADÓ, ÍRÓ, A GAZDAGODÁS ÉS AZ EMBERI LEHETŐSÉGEK
PROGRAMJÁNAK MEGALKOTÓJA

A jókedvvel kapcsolatban mondottak háziállatainkkal való viszonyunkban is megmutatkoznak. Az állatok csodálatosak, hiszen mindig örömöt és szeretetet lopnak a szívünkbe. Ezek az érzések pedig további jót hoznak az életünkbe. Óriási ajándék ez.

„A gondolat és a szeretet elegye ellenállhatatlanul erős katalizátort alkot, amely beindítja avonzás reakcióját.”Charles Haanel

Az univerzum leghatalmasabb ereje a szeretet. Ennek az érzésnek van az összes többi közül  legmagasabb rezgésszintje. Ha képes vagy rá, hogy minden gondolatodat szeretetbe csomagold - hogy mindent és mindenkit szeress -, életed gyökeresen megváltozik. Nem csoda, hogy néhány régi nagy gondolkodó a vonzás törvényét a szeretet törvényének nevezte. Ha belegondolsz, könnyen megérted az okát. Hiszen ha valakivel kapcsolatban rossz gondolataid vannak, azoknak te iszod meg a levét. Másnak sosem árthatsz velük, csakis saját magadnak. És ha pozitív, szeretetteljes gondolataid vannak, azoknak ugyan ki aratja le a gyümölcsét? Hát persze, hogy Te! Tehát ha szeretet jár át, a vonzás, illetve a szeretet törvénye a leghatalmasabb erővel reagál erre, hiszen érzékeli, hogy az elképzelhető legmagasabb frekvencián rezegsz. És minél nagyobb a szereteted, annál nagyobb erőket mozgatsz meg.

„Az elv, amely dinamikus erővel ruházza fel a gondolatot, hogy az megfeleljen tárgyának, és  ezáltal felülkerekedjen minden nem kívánatos emberi tapasztalaton, a vonzás törvénye, más néven a szeretet. Ez egy olyan alapvető és végtelen elv, amely jelen van minden dologban, minden filozófiai rendszerben, minden vallásban és minden tudományos elméletben. A szeretet hatása alól nincs kibúvó. Ez az az érzés, amely életet lehel a gondolatba. Az érzés vágy, a vágy pedig szeretet. A szeretettel átitatott gondolat legyőzhetetlen.”Charles Haanel

Marci Shimoff

Amikor megérted és megtanulod kezelni saját gondolataidat és érzéseidet, akkor jössz rá igazán, hogy te magad teremted meg a saját valóságodat. Szabadságod és minden hatalmad ebben a felfedezésben rejlik.

Marci Shimoff egy csodálatos, Albert Einsteintől származó idézetet osztott meg velünk: „A legfontosabb kérdés, amelyet az ember feltehet magának, hogy vajon barátságos univerzumban éle.”
A vonzás törvényének ismeretében erre csakis azt válaszolhatjuk, hogy igen, az univerzum barátságos. Hogy miért? Mert ha így teszünk, a törvény értelmében ezt is kell megtapasztalnunk. Einstein ismerte A Titkot, ezért is tette fel ezt a nagy hatású kérdést. Tisztában volt vele, hogy ezzel gondolkozásra és végső soron döntésre kényszerít minket. Kérdése által tehát egy nagyszerű lehetőséggel ajándékozott meg bennünket.

Vigyük tovább Einstein gondolatát, és mondd ki magadban a következő mondatokat: „Az univerzum bőkezű. Minden jót megad nekem. Mindenben a segítségemre van. Bármit is teszek, mindenben támogat. Azonnal meghallja és teljesíti minden kérésemet.” Emlékezz arra, mit mondott Einstein, és tudd, hogy az univerzum barátságos hely!

Jack Canfield

Amióta ismerem és használom A Titkot, varázslatos fordulat állt be az életemben. Azt hiszem, mindenki arról az életről álmodozik, amelyet én nap mint nap élek. Egy négy és fél millió dolláros kastélyban lakom. Olyan feleségem van, akiért mindent megtennék. Beutaztam a világot. Hegyeket másztam, felfedező utakat tettem, szafarikon vettem részt. Mindez azért történt és történik, mert tudom, hogyan fordítsam saját javamra A Titkot.

Bob Proctor

Az élet csodás lehet, sőt annak kell lennie, és az is lesz, ha elkezded alkalmazni A Titkot, Mindez a te életed, amely csakis arra vár, hogy felfedezd! Ha eddig azt hitted, hogy az élet csupa harc és küzdelem, a vonzás törvényének megfelelően ezt így is tapasztaltad. Kiáltsd hát bele az univerzumba most azonnal, hogy: „Az élet könnyű! Az élet szép! Minden jó rám talál!”
Mindig is ott szunnyadt mélyen benned egy hatalmas igazság, amely csakis arra várt, hogy felfedezd. Ez nem más, mint hogy a világon minden jót és szépet megérdemelsz. Valahol mélyen, ösztönösen tudod ezt, hiszen amikor nem kapsz meg valamit, rosszul érzed magad. Minden jó dologhoz veled született jogod van! Te vagy a saját teremtőd, a vonzás törvénye pedig a te varázseszközöd, amelynek a segítségével mindent elérhetsz. Isten hozott az élet csodájában, a saját csodádban!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: