Te is teremtő vagy, a teremtés pedig nagyon egyszerű folyamat, ha ismered a vonzás törvényét. A legnagyobb tanítók és avatárok milliónyi formában osztották meg velünk a Teremtő Folyamat titkait csodálatos munkáikban. Néhányuk történeteket font köré, hogy így mutassa be az univerzum működését. Ezek - és a bennük lévő bölcsességek - aztán évszázadokon keresztül megőrződtek. A ma élő emberek többsége azonban nincs tisztában vele, hogy a legendás történetek valójában az élet nagy igazságáról mesélnek./ A Teremtő Folyamat: Így teremts meg bármit 3 lépésben! ~ a titok, bevonzás, fényörvény, gondolat teremtő ereje, gondolataink hatása, gondolkodásmód, Rhonda Byrne, spiritualitás, szemléletváltás, the secret, Vonzás Törvénye,

A Teremtő Folyamat: Így teremts meg bármit 3 lépésben!
Te is teremtő vagy, a teremtés pedig nagyon egyszerű folyamat, ha ismered a vonzás törvényét. A legnagyobb tanítók és avatárok milliónyi formában osztották meg velünk a Teremtő Folyamat titkait csodálatos munkáikban. Néhányuk történeteket font köré, hogy így mutassa be az univerzum működését. Ezek - és a bennük lévő bölcsességek - aztán évszázadokon keresztül megőrződtek. A ma élő emberek többsége azonban nincs tisztában vele, hogy a legendás történetek valójában az élet nagy igazságáról mesélnek.

James Ray

Gondolj csak Aladdinra és a lámpájára! Előveszi, megtisztítja és kiszabadítja a dzsinnt. A dzsinn pedig így szól: „Kérésed parancs!”
A közismert történet szerint Aladdin háromszor kívánhat, de ha felkutatjuk az eredeti változatot, láthatjuk, hogy abban nincs határa a kívánságoknak. Gondolj csak bele! Vedd most ezt a metaforát, és alkalmazd az életedre. Ne feledd, hogy Aladdin mindig kér, ha szeretne valamit. Ugyanezt Te is megteheted, csak épp a te dzsinned az univerzum. Vagy ha jobban tetszik, az őrangyalod, felsőbb éned - a hagyomány számtalan néven említi. Nevezd, ahogy neked tetszik. A lényeg - és ebben minden hagyomány egyetért -, hogy van valami, ami hatalmasabb nálunk. És hogy a dzsinn mindig csak azt mondja: „Kérésed parancs!”
Ez a csodás történet arról szól, hogy az egész életed és minden, amit tapasztalsz, a Te teremtményed. A dzsinn teljesít bármit, amit kívánsz. Ő valójában a vonzás törvénye, amely mindig rendelkezésre áll, és figyel arra, amit gondolsz, mondasz vagy teszel. Úgy gondolja, hogy ha valamire sokat gondolsz, sokat beszélsz róla, vagy sokat teszel érte, azt szeretnéd is! Te vagy az univerzum ura, a dzsinn pedig a szolgád. Sosem kérdőjelezi meg az óhajaidat. Csak gondolsz valamire, és máris mozgósítja az univerzumot - emberek, körülmények és események által -, hogy teljesítse a kívánságodat.

A Teremtő folyamat

Az itt leírt Teremtő Folyamat a bibliai Újtestamentumból származik. Egyszerűen követhető, három lépésből álló útmutatást ad arra, hogyan érhetsz el bármit, amit szeretnél.

Lisa Nichols

Az első lépés a kérés. Küldj egy utasítást az univerzum felé! Tudasd vele, hogy mit akarsz. Az univerzum válaszolni fog a gondolataidra.

Bob Proctor

Mi is az, amit valójában akarsz? Ülj le, és írd össze egy papíron. Jelen időt használj. Kezdd mondjuk így: „Nagyon boldog és hálás vagyok, amiért...” És aztán fejtsd ki, milyen életre vágysz. Ne hagyj ki semmit. A választás a tiéd, de nagyon pontosan kell tudnod, hogy mit szeretnél. Fogd fel úgy, hogy ez a te részed a munkában. Ha nem tisztázod a vágyaidat, a vonzás törvénye nem lesz képes teljesíteni azokat. Ha zilált, nem egyértelmű rezgéseket bocsátsz ki, csakis ezeknek megfelelő reakciókat várhatsz. Gondold hát végig nagyon alaposan, mit akarsz. Most, hogy tudod, hogy bármit elérhetsz és megtehetsz, és nincsenek határok, mégis mit szeretnél?  A kérés a Teremtő Folyamat első lépése, úgyhogy mostantól próbálj meg rászokni! Ha döntés előtt állsz, és nem tudod, merre indulj, kérj! Nem szabad, hogy bármi is a világon megállítson. Csak kérj!

Dr. Joe Vitale

Ez valójában nagyon jó móka. Az univerzum a Te katalógusod. Leülsz, végigböngészed, és azt mondod: „Egy ilyen tapasztalatot szeretnék magamnak, és egy ilyen terméket, sőt egy ilyen embert is.” Te vagy az, aki leadod a rendelést. Ilyen egyszerű. Kéréseidet nem kell többször elmondanod. Éppúgy, ahogy a katalógusból rendelésnél. Onnan is csak egyszer szokás megrendelni a kiválasztott dolgot. Az nem járja, hogy feladod a rendelést, aztán elkezdesz kételkedni benne, vajon elment-e, ezért feladod még egy párszor. Egyetlen egyszer rendelsz. A Teremtő Folyamatnál is így van ez. Az első lépés lényege annyi, hogy tisztába jöjj saját vágyaiddal. Ha ez sikerül, a kéréssel már meg is vagy.

Második lépés: Higgy!

Lisa Nichols

A második lépés lényege a hit. El kell hinned, hogy vágyad tárgya már a tiéd. Rendíthetetlenül. Hinned kell benne, hogy megkaptad, amit kértél. Sőt tudnod kell, hogy minden, amit kérsz, abban a szent pillanatban teljesül. Abszolút és tökéletes bizalommal. Amikor katalógusból rendelsz, akkor is nyugodt vagy, hiszen tudod, hogy a választott áru meg fog érkezni, te pedig zavartalanul folytathatod az életedet.
„Gondolj úgy vágyad tárgyára, mintha már a sajátod lenne. Tudd, hogy meg fog érkezni, ha eljön az ideje. Hagyd, hogy így legyen. Ne aggodalmaskodj miatta. Ne gondolj a hiányára. Tudd, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, hogy már most a birtokodban van.”Robert Collier (1885-1950)
Amikor kérsz valamit, és közben hiszed és tudod, hogy egy láthatatlan szinten már a tiéd, az  egész univerzum megmozdul, hogy láthatóvá tegye. Úgy kell tehát viselkedned, beszélned és gondolkodnod, mintha vágyad tárgya már most a birtokodban lenne. Hogy miért? Mert az univerzum egy tükör, amely a vonzás törvényének megfelelően saját gondolataidat vetíti vissza rád. Érted már? Ha arra gondolsz, hogy még nem a tiéd, továbbra is ezt az állapotot vonzod magadhoz. Hinned kell tehát, hogy megkaptad. Vágyad beteljesülésének frekvenciáját kell kibocsátanod. Csak így tudod bevonzani az ennek megfelelő képeket az életedbe. A törvény majd úgy rendezi a körülményeket, az embereket és az eseményeket, hogy valóban megkapd, amire vágysz. Amikor befizetsz egy utazásra, lefoglalsz egy autót, vagy megveszel egy házat, tudod, hogy az a tiéd. Eszedbe sem jut, hogy befizess egy másik útra is, lefoglalj még egy autót, vagy megvegyél egy második házat. Ha nyeremény vagy örökség üti a markod, tudod, hogy az a tiéd, még akkor is, ha fizikailag még nem kaptad meg a pénzt. Erről az érzésről beszélek: amikor hiszed, hogy valami már a birtokodban van. Ha sikerül ezt az érzést, ezt a bizalmat, ezt a hitet magadévá tenned, a vonzás törvénye úgy rendezi a dolgokat - körülményeket, embereket, eseményeket -, hogy valóban megkapd, amire vágysz. Hogy hogyan alakíthatod ki magadban ezt a bizalmat? Tegyél úgy, mintha. Akárcsak a gyerekek. Játszd el, mintha már a tiéd volna. Ha jól játszod a szerepet, idővel elkezdesz hinni benne, hogy a vágyott dolog már a birtokodban van. A dzsinn mindig az uralkodó gondolataidra reagál, és ez nem csupán a kérés pillanatára igaz. Vagyis a kérés után is hinned és tudnod kell, hogy megkaptad, amit kértél. Higgy! A rendíthetetlen hit a legnagyobb fegyvered. Ha hiszel vágyaid megvalósulásában, készülj fel, mert idővel csodát látsz!

„Bármit elérhetsz, amit szeretnél - csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból. Nincs álom, amely ne válhatna valóra, ha megtanulod használni a benned dolgozó Teremtőerőt. A módszer mindenki számára ugyanaz. A lényeg, hogy megtanuld, hogyan használd a rendelkezésedre álló hatalmat... hogy szabadon, a maga teljességében áramolhasson bennünk a Teremtőerő.”Robert Collier

Dr. Joe Vitale
Az univerzum úgy alakítja a dolgokat, hogy megtörténjen, amire vágysz.

Jack Canfield

Sokan nem merjük igazán akarni, amit akarunk, mert nem tudjuk, hogyan válhatna valóra.

Bob Proctor
Ha egy kicsit is utánanézel, rájöhetsz, hogy senki, aki valaha elért valamit az életben, nem tudta előre, hogyan fogja elérni azt. Csak azt tudták, hogy valahogyan el fogják érni.

Dr. Joe Vitale

Nem kell tudnod, miként fognak teljesülni vágyaid. Nem kell tudnod, hogy az univerzum hogyan rendezi el a dolgokat. Hogy hogyan fog történni, hogy az univerzum hogyan fogja elintézni - mindez nem a te asztalod. Engedd, hogy az univerzum végezze a dolgát. Ha a hogyan kérdésén töröd a fejed, a hiány frekvenciáján tartózkodsz, hiszen nem bízol abban, hogy vágyad tárgya már a tiéd. Úgy gondolod, hogy neked kell tenned róla, és nem bízol az univerzum gondoskodásában. Jegyezd meg tehát: a hogyan nem a te részed a Teremtő Folyamatban.

Bob Proctor
Nem baj, ha nem tudod, hogyan fog történni. Majd meglátod. Be fogod vonzani a helyes utat.

Lisa Nichols

Az ember általában frusztrálttá és csalódottá válik, ha nem látja, hogyan fog megvalósulni az álma. Sőt, kételkedni kezd. A kétely pedig újabb csalódottságot szül. Fogd hát a kételyeid, és változtasd hitté. Mondd ki magadban a következő állítást: „Tudom, hogy meg fogom kapni, amire vágyom.”

Harmadik lépés: Fogadd!

Lisa Nichols 

A folyamat harmadik és egyben utolsó lépése a fogadás. Hagyd, hogy átjárjon az ezzel kapcsolatos öröm. Érezd úgy magad, mintha már megkaptad volna.

Marci Shimoff

A folyamat nagyon fontos része, hogy jól érezd magad, hogy örülj - hiszen ha így teszel, vágyaid beteljesülésének frekvenciájára hangolódsz.

Michael Bernard Beckvith

Érző univerzumban élünk. Éppen ezért, ha csak intellektusunkkal hiszünk vágyaink megvalósulásában, de nincs meg bennünk a megfelelő érzelmi háttér, nem érhetjük el azokat. Éreznünk is kell őket. Tehát: kérj, higgy benne, hogy már megkaptad, és ezek után nincs más dolgod, mint jól érezni magad! Ha így teszel, automatikusan a fogadás frekvenciájára hangolódsz. Arra a frekvenciára, amely lehetővé teszi, hogy minden jó megtaláljon, és vágyaid valóra váljanak. Hiszen nem kérnél olyasmit, aminek a beteljesüléséhez nem pozitív érzések társulnak, ugye? Kapcsolj hát a jó érzés frekvenciájára, és meglátod, megkapod, amit szeretnél. A következő állítással gyorsan erre a frekvenciára hangolhatsz: „A fogadás állapotában vagyok. Most, ebben a pillanatban felém áramlik minden elképzelhető jó. [Ide írd vágyad] már úton van felém.” És érezd. Érezd úgy magad, mintha már megkaptad volna. Egyik kedves barátom, Marcy nagy teremtő. Saját szememmel láttam, hogy képes mindent átérezni. Érzi, milyen lenne, ha megkapná, amire vágyik. Bármit képes létrehozni, vagyis létre érezni. Sosem áll le a hogyan, mikor és hol kérdésénél, egyszerűen érez, és ezáltal teremt.
Érezd hát jól magad most!

Bob Proctor

Ahogy az egyik elképzelést sikerül valóra váltanod, máris abba a helyzetbe kerülsz, ahol még nagyobb álmok várnak rád. Erről szól a Teremtő Folyamat, barátom.

„És a mit könyörgéstekben kértek, mindazt meg is kapjátok, ha hisztek.”Matthew 21:22
A mit könyörgéstekben kértek, higyjétek, hogy meglészen néktek.”Mark 11:24
Bob Doyle

A vonzás törvényének megértése támpont a megfelelő érzések kialakításában, amelyet sokféleképpen
kiegészíthetsz. Menj el egy próbavezetésre a kiszemelt autóval. Térképezd fel a lakáskínálatot. Járd körbe álmaid házát. Tegyél meg mindent, ami erősíti vágyaid teljesülésével kapcsolatos pozitív érzéseidet. Ezzel sokat teszel azért, hogy valóban megkapd, amit szeretnél. Amikor úgy érzed, mintha már a tiéd volna, és ez az érzés olyannyira valós, hogy nem lehet megkülönböztetni a tényleges állapot okozta érzéstől, az az igazi hit. Ha idáig eljutsz, vágyad teljesül.
Lehet, hogy felébredsz, és ott lesz. De talán egy váratlan ötlet azt súgja majd, hogy valamit meg kell tenned. Ilyenkor nem szabad úgy érezned, hogy: „Igen, akár ezt is tehetném, de nagyon nehezemre esne.” Ha ez a helyzet, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem jó úton jársz. Néha bizony cselekednünk kell, de ha valóban összhangban vagyunk az univerzummal, akkor ez örömöt okoz. Élettel tölt el. Olyan, mintha megállna az idő. Akár egész nap képesek lennénk azt a valamit csinálni.
A cselekvés szó sokaknak a munkát juttatja eszébe. Az ilyen ösztönös megmozdulásoknak azonban semmi közük a munkához. Az előbbiek sajátja, hogy a befogadást, a fogadást teszik lehetővé. A munkaként értelmezett cselekvés, amikor az ember megpróbál elérni valamit, ehhez képest visszalépés. Az ösztönös cselekvés mindig könnyed és erőlködésmentes, amely csodálatos érzéssel tölt el. Gondolj úgy az életre, mint egy gyors sodrású folyóra. Ha erőlködsz, hogy elérj valamit, az olyan, mintha árral szemben úsznál. Nehéz és küzdelmes. De ha ráhangolódsz az univerzumra, és tőle várod vágyaid teljesítését, az inkább arra hasonlít, mint amikor hagyod magad sodortatni a vízzel. Semmi plusz energiát nem igényel. Erről ismerszik meg az ösztönös cselekvés, illetve az együttmozgás az univerzum és az élet áramával. Néha észre sem vesszük, hogy egyáltalán tettünk valamit, egészen addig, amíg végül az eredmény egyértelművé válik. Ez azért van, mert az ösztönös cselekvés örömteli és természetes. Ilyenkor csodálkozva nézünk vissza rá, hogy az univerzum miként alakította, csűrte-csavarta úgy a dolgokat, hogy megkapjuk, amit akartunk.

Dr. Joe Vitale

Az univerzum kedveli a gyorsaságot. Ne halogass hát! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Mást nem is kell tenned. Bízz az ösztöneidben, mert azok az univerzum késztetéseit közvetítik. Általuk az univerzum kommunikál veled a befogadás frekvenciáján. Ezért ha ösztönös megérzésed támad, mindig kövesd, és mágnesként vonzol majd magadhoz mindent, amire vágysz.

Bob Proctor

Magadhoz vonzol majd mindent, amire csak szükséged van. Ha pénz kell, megkapod. Ha emberi társaság híján vagy, azt is megkapod. Ha egy bizonyos könyvre van szükséged, megkapod. Ezért mindig figyelj oda rá, hogy kit és mit vonzol magadhoz. A teremtés szó szerint fizikai valósággá változtatja vágyaidat, és mindezt veled és általad teszi. A törvény értelmében. Ne feledd, hogy mágneses erőd van, amellyel magadhoz vonzod a dolgokat. Ha tisztázod magadban, hogy mit is szeretnél, akkor képes leszel olyan mágnes lenni, amely csak a vágyott dolgokat vonzza, és egyben vágyad tárgyát is magnetizálod. Minél többször tapasztalod meg a vonzás törvényének működését, annál jobban megerősödik mágneses erőd - hiszen hozzáadódik a hit, a bizonyosság és a tudás ereje.

Michael Bernard Beckvith

Indulj a semmiből, és ebből a semmiből, ebből a kiúttalanból kirajzolódik majd egy út. Csakis saját magadra van szükséged. No meg arra a veled született képességre, amely által teremteni tudsz a gondolataiddal. Minden, amit valaha emberkéz alkotott, egyetlen aprócska gondolatként indult. Ebből nőtt ki aztán az út, amely elvezetett a láthatatlantól a láthatóig.
„Tedd meg az első lépést, és higgy. Nem kell látnod a lépcsőt. Csak tedd meg az első lépést.”Dr. Martin Luther King (1929-1968)

Jack Canfield
Képzeld azt, hogy éjszaka autózol. A kocsi reflektorai csak pár száz méterre világítanak el, mégis képes vagy Kaliforniától egészen New Yorkig felautózni, hiszen mindig elegendő, ha csak az éppen előtted álló távot látod át. Az élet ugyanígy bontakozik ki előttünk. Ha bízunk benne, hogy a következő, és aztán az azt követő kétszáz métert is meglátjuk, amikor eljön az ideje, az élet magától alakul. Végül pedig célhoz érünk, és biztosan megkapjuk, amit akarunk, hiszen ezt akarjuk. Bízz az univerzumban. Bízz, és legyen hited. Nekem sem volt semmi ötletem, hogy hogyan fogom A Titkot mozivászonra vinni. Csak a végeredmény lebegett előttem - tisztán láttam, minden egyes porcikámmal éreztem -, és minden, amire szükségünk volt A Titok megalkotásához, ránk talált.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: