Mindannyian rendelkezünk mindazzal a belső bölcsességgel és tudással, amelyre valaha is szükségünk lesz. Intuitív gondolkodásunk hozzáférhetővé teszi ezt számunkra, és összekapcsol bennünket az univerzum intelligenciájával is. Mégis gyakran nehezen találjuk meg a kapcsolatot saját bölcsességünkhöz. Erre az egyik legjobb módszer az, ha találkozunk és megismerkedünk belső vezetőnkkel./ Teremtő képzelet/Vizualizáció: Találkozás a belső vezetőddel (gyakorlat) ~ fényörvény, Kurt Tepperwein, spirituális gyakorlatok, spirituális tanítások, spiritualitás, teremtés, teremtő képzelet, tudatos teremtés, vizualizáció, belső vezető,

Teremtő képzelet/Vizualizáció: Találkozás a belső vezetőddel (gyakorlat)
Mindannyian rendelkezünk mindazzal a belső bölcsességgel és tudással, amelyre valaha is szükségünk lesz. Intuitív gondolkodásunk hozzáférhetővé teszi ezt számunkra, és összekapcsol bennünket az univerzum intelligenciájával is. Mégis gyakran nehezen találjuk meg a kapcsolatot saját bölcsességünkhöz. Erre az egyik legjobb módszer az, ha találkozunk és megismerkedünk belső vezetőnkkel.

Ezt a belső vezetőt sokféle módon szokták nevezni; lehet tanácsadó, lelki vezető, elképzelt barát vagy egyszerűen mester. Önmagad magasabb énje ez, ami különféle alakban látogathat meg, de általában egy olyan személy vagy lény alakjában érkezik, akivel úgy beszélhetsz és olyan kapcsolatot teremthetsz, mint egy bölcs és szerető baráttal.

Megadok itt egy gyakorlatot, amely segít abban, hogy találkozz lelki vezetőddel. Ha akarod, felolvastathatod ezt egy barátoddal, amíg te végzed a meditációt. Ha egyedül végzed, olvasd végig először, hunyd le a szemed, és végezd el a gyakorlatot.

Hunyd le a szemed és mélyen lazulj el. Menj benső szentélyedbe, és tölts ott néhány percet, közben kezdj el lazítani és összpontosítani. Most képzeld el, hogy szentélyedben egy olyan ösvényen állsz, amelynek vége a távolba vész. Elindulsz felfelé ezen az ösvényen, és eközben látod, hogy egy alak közeledik feléd, akiből tiszta, ragyogó fény árad.

Amint közeledtek egymáshoz, már ki tudod venni, férfi- vagy nőalak-e, hogy néz ki, mennyi idős, és hogy van öltözve. Minél közelebb ér, annál részletesebben látod az arcát és a külsejét.

Üdvözöld ezt a lényt, kérdezd meg tőle a nevét. Fogadd el az első megadott nevet, és ne törődj ezzel többet.

Most vezesd körbe vendégedet szentélyedben, és vele együtt fedezd fel újra ezt a helyet. Lehet, hogy vezetőd felhívja a figyelmedet néhány olyan dologra, amit soha nem vettél volna észre azelőtt, vagy egyszerűen csak jól érzitek magatokat egymás társaságában.

Kérdezd meg tőle, van-e valami, amit el akar mondani neked, vagy amit e pillanatban tanácsol Ha akarsz, feltehetsz konkrét kérdéseket is neki. Lehet, hogy azonnal választ kapsz, de ha nem, akkor se keseredj el, a válasz valamilyen formában meg fog érkezni később.

Ha úgy érzed, mostam találkozásotok végéhez ért, mondj köszönetet vezetődnek, és fejezd ki nagyrabecsülésedet, és kérd meg arra, hogy jöjjön el a szentélyedbe újra. Nyisd ki a szemed, és térj vissza ebbe a világba.

Az emberek tapasztalata nagyon sokféle a vezetőikkel való találkozásról, nehéz általánosítani. Alapjában véve, ha a találkozás örömteli, akkor így a jó. Ha nem, akkor légy kreatív, és tegyél meg mindent, amit jónak látsz, hogy jó irányba változzon a dolog.

Ne zavarjon, ha nem érzékeled tisztán és pontosan, vezetőd milyen. Néha megőrzi izzó fény alakját, vagy elmosódott, kivehetetlen külsejét. Az a fontos, hogy érezd erejét, jelenlétét és szeretetét.

Ha vezetőd valaki olyannak az alakjában mutatkozik meg, akit ismersz, az is helyénvaló, csak akkor nem, ha ez nem okoz benned jó érzéseket. Ez esetben végezd újra a gyakorlatot, és kérd, hogy vezetőd olyan alakban jöjjön, akivel könnyen teremtesz kellemes kapcsolatot.

Ne lepődj meg, ha vezetőd valamiben különcnek vagy szokatlannak tűnik... az az alak, amelyben megmutatkozik előttünk, saját kreatív elménk teremtménye, amely határtalan. Például elképzelhető, hogy vezetődnek szokatlan és meglepő humorérzéke van, vagy valamilyen egzotikus neve és fejlett drámai érzéke. Néha a vezető nem szavakkal kommunikál, hanem közvetlenül magukat az érzéseket vagy az intuitív tudást adja át.

Vezetőd időről időre megváltoztathatja alakját vagy nevét is. De lehet, hogy évekig ugyanolyan marad. Az is lehet, hogy egynél több vezetőd van ugyanabban az időben.

Ha bármikor útmutatásra, bölcsességre, tudásra, támogatásra, kreatív inspirációra, szeretetre vagy társaságra vágysz, vezetőd rendelkezésedre áll. Sokan szoros kapcsolatot alakítottak ki vezetőjükkel, napi meditációjuk során mindennap találkoznak vele.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Shakti Gawain: Teremtő képzelet
Share To:

Post A Comment: