Linhares (Brazília)- 1981. április 21-én Jorge Ramos, egy vegyészeti társaság képviselője, este hatkor elhagyta linharesi otthonát, hogy egy házától néhány kilométerre megbeszélt találkozón vegyen részt. Soha nem érkezett meg./ Jorge Ramos története ~ fényörvény, UFO, rejtélyek, titkok, érdekességek, rejtélyes eltűnések,

Jorge Ramos története
Linhares (Brazília)- 1981. április 21-én Jorge Ramos, egy vegyészeti társaság képviselője, este hatkor elhagyta linharesi otthonát, hogy egy házától néhány kilométerre megbeszélt találkozón vegyen részt. Soha nem érkezett meg.

Amikor felesége, Noemia, jelentette eltűnését a rendőrségen, attól félt, férje megcsalja, mert Jorge általában lelkiismeretesen beszámolt arról, mikor mit csinál.
Másnap a rendőrség kutatni kezdett, és nemsokára különös felfedezést tettek. Ramos Wolksvagenjét a BR101-es út egyik mellékútján találták meg, Linharestől néhány mérföldre. Az indítókulcs a helyén volt, papírjai is érintetlenek voltak. A találkozóra szánt minták és aktái is érintetlenül hevertek. Mintha elrabolták volna a kocsiból, bár dulakodásnak nem volt nyoma.
A rendőrök elvitték, és törvényszéki teszteknek vetették alá az autót. Semmiből sem tudtak következtetni arra, mi történt Ramosszal – addig, amíg a felesége nem kapott egy rémült hangú hívást férjétől.
Ramos elmondta, hogy a találkozó helyszínére tartott, amikor hirtelen fehér ragyogás jött vele szemben. Mielőtt reagálni tudott volna, a dolog beborította az autót. Nyomást érzett, alig tudott mozogni és minden izma fájt.
Aztán álomszerű, lebegő állapotba került, és a következő pillanatban fájó testtel és zavarodottan “tért magához”. Az autó azonban eltűnt. Ő maga egy ismeretlen úton állt, de megnyugodott, amikor pénztárcáját és személyes holmiját érintetlenül találta.
Fogalma sem volt, hogy került oda, de muszáj volt gyógyszert vásárolnia, hogy enyhítse fájdalmát, ami bizsergető érzést okozott egész testében.
A gyógyszertárban fedezte fel először, hová került. Nemcsak azt tudta meg, hogy már nem április 20-a van (április 25-e volt), hanem azt is, hogy nincs sem a kocsija, sem az otthona közelében.
Gioaniában volt – körülbelül 1000 kilométerre attól a helytől, ahol a rendőrség az autót megtalálta!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Jenny Randles: Time Storms
Share To:

Post A Comment: