A születési dátumunk rengeteg dolgot elárul rólunk, és a személyiségünk szerelmi életünkre való behatásáról. A számmisztika sötét titkokat és elfojtott vágyakat is felfedhet, ami mind-mind az adott illetőről alkotott összképhez tartozik. Tovább olvasva a születésed napja alapján te is megtudhatsz néhány új dolgot magadról, és a szerelmi életedről./ Milyen titkokat rejt a szerelmi életed? - Megmondja a születésnapod! ~ fényörvény, számmisztika, ezotéria, számok, szerelem, kapcsolatok,

Milyen titkokat rejt a szerelmi életed? - Megmondja a születésnapod!
A születési dátumunk rengeteg dolgot elárul rólunk, és a személyiségünk szerelmi életünkre való behatásáról. A számmisztika sötét titkokat és elfojtott vágyakat is felfedhet, ami mind-mind az adott illetőről alkotott összképhez tartozik. Tovább olvasva a születésed napja alapján te is megtudhatsz néhány új dolgot magadról, és a szerelmi életedről.

Ha a hónap 1., 10., 19. vagy 28. napján születtél

A numerológia szerint az 1-es szám gyakran a vezető szerepét veszi fel a szerelemben, aminek nagy jelentőséget tulajdonítanak. Néha önző lehetsz, de szeretsz kísérletezni. Könnyen elunod magad, és rengeteg izgalomra van szükséged annak érdekében, hogy megőrizd érdeklődésedet.
Sok egyesnek számos párkapcsolata volt már, és felnőttként nehezükre esik elköteleződni. Nagy a szexuális étvágyuk és mindig nagy lángon égnek, képesek szenvedélyesen szeretni, ha az érzelmi és testi vonzalom is meg van bennük a partner iránt. Nehéz a logikus gondolkodásukkal megtalálni másokban a szépet, ezért sokszor csak érettebb korukban találják meg a hozzájuk intellektuálisan felérő partnert.

Ha a hónap 2., 11., 20. és 29. napján születtél

A számmisztikában a 2-es bármilyen változáshoz alkalmazkodni tud, és érzelmileg mindenben képes támogatni a partnerét. A Holddal is azonosítják. Temperamentumossága ellenére gondoskodó, felelősségteljes, és megbízható ember. A mindennapi élet és a karrier egyaránt fontos számodra, így az a tökéletes partner, akivel egyezik az érdeklődési köröd, és képes megérteni téged. A szexualitás sokszor csak második helyen áll a tisztelet és törődés mögött. Esetedben a kimondott szónak súlya van, a neked tett ígéreteket pedig jobb betartani.

Ha a hónap 3., 12., 21. vagy 30. napján születtél

Vicces és energikus vagy, izgalmas szexuális élettel. Szükséged van mások közelségére és törődésére, és ha ezeket nem kapod meg, könnyen boldogtalanná és feszültté válhatsz. A szabadság és a napi szex jelenti számodra a felfrissülést. Gyakran variálsz különféle pózokat, szereted, ha a partnered is legalább annyira kielégült, mint te, és gondoskodsz róla, hogy soha ne unatkozzatok az ágyban. A monotonitásnál jobban semmi sem ássa alá a kapcsolataidat.

Ha a hónap 4., 13., 22. vagy 31. napján születtél

Stabil és megbízható ember vagy. Arra kell vigyáznod, nehogy az érzelmeid vegyék át feletted az uralmat, mert ezáltal frusztrálttá válsz. A kapcsolataid először stagnálnak, majd megmutatják a valódi természetüket. Könnyen megoldod a felmerülő problémákat, és megelőzöd a kialakulásukat. Hűséges szerető vagy, bár kívülről hűvösnek látszol, a szerelem és a szex egyaránt fontos számodra a kapcsolatban. Amikor szerelmes vagy, mindent megteszel, hogy a párod érezze, mennyire fontos neked. Amikor boldog és elégedett vagy, nincs semmi baj, de a félreértések nem várt, sőt, sokkoló következményekkel járhatnak.

Ha a hónap 5., 14. vagy 23. napján születtél

Alkalmazkodó és kíváncsi vagy, aki számára a szex annál jobb, minél izgalmasabb. A lelkesedésük és vidámságuk végtelen. Kedveled a változatosságot, hiszen folyamatosan új élményekre van szükséged. Néha csak a kaland kedvéért lépsz egy kapcsolatba, de fontos, hogy megtanulj akkor is kitartani valaki mellett, amikor már nem tud minden nap valami meglepetéssel előrukkolni.

Ha a hónap 6., 15. vagy 24. napján születtél

Azon vagy, hogy megtartsd a békét a párkapcsolatban. Fontos számodra az otthon és a család, és mindent megteszel annak érdekében, hogy szeretteid boldogok és elégedettek legyenek. Elemi szükségleted az egyensúly és a harmónia, ezért nem szereted, ha a szexben csak az egyik fél elégül ki. annak érdekében, hogy ezt elkerüld, a szeretkezésben egyaránt képes vagy szívből adni és kapni.

Ha a hónap 7., 16. vagy 25. napján születtél

Van, hogy nehézséget okoz kilépni a komfortzónádból, és nyitni mások felé, ezáltal az emberek nehezen értenek meg. Nem igazán érdekelnek az anyagias dolgok, ugyanakkor nagyszerű és izgalmas partner vagy az ágyban. Fontos, hogy megbeszéld a pároddal, mire vágytok, mert a fantáziálásból csak így lesz valóság. Nem tűzöl ki magad elé elérhetetlen célokat, de ez nem azt jelenti, hogy nem teszed magasra a mércét, ha párkeresésről van szó.

Ha a hónap 8., 17. vagy 26. napján születtél

Rendkívül felelősségteljesen viselkedsz a kapcsolatban, bátran kimondasz mindent, ami a szívedet nyomja. Gyakorlatias vagy, valamint kitűnő emberismerő. Mindenkinek biztonságot és védelmet adsz. Pároddal szoros érzelmi köteléket alakítasz ki, ez segít szabályozni a benned forrongó érzelmeket és haragot. Ha úgy érzed, párod akadályoz az álmaid megvalósításában, frusztrált és keserű leszel.

Ha a hónap 9., 18. vagy 27. napján születtél

Rendkívül segítőkész és együttérző vagy, akire bármikor lehet számítani. Mindig szívesen segítesz a párodnak, és leveszed a válláról a terheket. Ha gondjaid vannak a kapcsolatban, az érzelmeiden nehezen tudsz csak uralkodni, aminek kellemetlen hozadékai lehetnek. Szeretsz szórakozni és társaságba járni, összességében vonzó személyiség vagy. Igényled a szeretetet és a figyelmet. Gyakran a szexben keresed a valódi törődést, pedig a kettő egymástól merőben különböző. Ne a szex által akard megtalálni a lelki társadat!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: