Mindenkivel előfordult már, hogy bizonytalan a jövőjével kapcsolatban. Fél, vagy éppen nem tudja eldönteni, hogy melyik utat válassza. Ha az Univerzumtól kéred az útmutatást, akkor hogyan kaphatsz válaszokat a kérdéseidre? Milyen módon kérj jeleket?/ Így kérd az Univerzum segítségét ~ fényörvény, spiritualitás, teremtés, spirituális tippek, univerzum, hit, élet, jelek,

Kérjetek és kaptok!

Mindenkivel előfordult már, hogy bizonytalan a jövőjével kapcsolatban. Fél, vagy éppen nem tudja eldönteni, hogy melyik utat válassza. Ha az Univerzumtól kéred az útmutatást, akkor hogyan kaphatsz válaszokat a kérdéseidre? Milyen módon kérj jeleket?

1. Teremts saját jelt magadnak

Ha nehéz döntés, vagy választás előtt állsz, és az Univerzumtól várod a segítséget, akkor kreálj magadnak, egy saját jelet. Bármi lehet ez a jel: egy kép, egy személy, egy város neve, de bármi lehet. Az a fontos, hogy te tudd, hogy mit jelent. Ha több ház is van a kiszemeltjeid között, akkor mondjuk kívánd azt, hogy a kedvenc virágod legyen a kertben, vagy egy érdekes madár vagy pillangó szálljon el a ház előtt, amikor ott vagy…. Tiéd a válásztás! Csak légy kitartó, következetes, és higgy!

2. Írd le a terveid

Írj egy levelet az Univerzumnak, amelyben a segítségét kéred (mint egy kisgyerek, aki a Mikulásnak ír). Akár új munkahely választás előtt állsz, akár egy új párkapcsolatba szeretnél belevágni, szükséged lehet némi útmutatásra, hogy a jó úton kezdj el járni, ezért írd le mit és hogyan szeretnél, és kérd, majd köszönd meg a fentiek segítségét. És ami a legfontosabb: higgy!
(MEGJEGYZÉS: Minden, amit leírsz, jelen időben írd, mintha már megkaptad volna! - szerk.Sandal)

3. A jelenben élj!

Ha a múlton rágódsz, túlságosan előre tervezel, nem élsz a jelenben. Élj meg minden pillanatot. Nézz szét magad körül és köszönj meg minden jót és rosszat. Az Univerzum nem hiába küld neked eseményeket, embereket. Vedd észre, ki/mi az, amitől tanulnod kell valamit, és vedd észre, hogy melyik feladat egy ajtó, amelyen egy új lehetőség ajtaja nyílik meg.

4. Összpontosíts!

Mielőtt a megoldás megérkezik hozzád, lehet, hogy úgy fogod érezni, hogy minden összeesküdött ellened. Bármennyire is nehéz, fókuszálj arra, amit el akarsz érni (és ne gondolj arra, amit NEM SZERETNÉL). Ha új állást szeretnél, talán az egyik helyen visszadobják az önéletrajzodat. Azonban te ne csüggedj, mert ez is egy jel lehet, hogy nem ez a neked való munka és biztos, hogy később egy sokkal jobb helyre fogsz kerülni. Csak HIGGY!

Honnan tudod, hogy már úton van a segítség?
– ismétlődő számok, dallamok; jelek, mondatok.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


lotuszcafe
Share To:

Post A Comment: